⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بازنگری و کاهش شهریه نیمسال دوم و غیرحضوری ۱۴۰۴–۱۴۰۵ دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست لغو ممنوعیت ارتقا و جابجایی بهورز

#ارتقا_شغلی

درخواست لغو ممنوعیت ارتقا و جابجایی بهورز

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام؛

احتراما به اطلاع می‌رساند، ضمن عرض تبریک به شما و کابینه محترمتان به جهت کسب توفیق خدمت در قوه مجریه، نظر به اینکه حضرت‌عالی از بدنه کادر بهداشت و درمان بوده و سابقه هدایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در کارنامه درخشان خود دارید، از شما تقاضامندیم به استثمار قشر زحمت‌کش و ستم‌دیده بهورز در نظام سلامت پایان دهید.

بهورزان که نیروهای بومی شاغل در خانه‌های بهداشت هستند بالاجبار باید سی سال در روستاها خدمت کنند. این امر شاید مشکلی ایجاد نکند اما خانواده این نیروهای خدوم چه گناهی کرده‌اند که باید بسوزند و بسازند؟

متاسفانه در تمام ادارات و سازمان‌های دولتی از نیروهای خدماتی و نگهبان تا کاردان و کارشناس، حق ارتقا را دارند جز بهورزان که یوغ و نشان بهورزی بر پیشانی دارند و انگار کل جرم و جنایات عالم را مرتکب شده‌اند. آنان متحمل استرس و فشار کاری سنگین محیط کار و کمبود امکانات از یک سو و تبعیض و انگ بهورز بودن از سوی دیگر هستند.

عاجزانه از شما خواهشمندیم مقدمات ارتقا شغلی، ادامه تحصیل و سایر امکانات رفاهی که تمامی مشاغل از آن بهره‌مند هستند را برای قشر مظلوم بهورز فراهم کنید تا شاهد رضایت خداوند متعال و خلق خدا باشید و دعای بهورزان و خانواده‌هایشان بدرقه راه شما در مسیر خدمت در کسوت ریاست جمهوری مملکت اسلامی‌مان باشد.

با سپاس.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 129 نفر

  • حسین احمدی تبار پلدختر بهورز

  • خدیجه ترابی نژاد خرم اباد بهورز

  • سمیه کریمی سیکوندی نورآباد بهورز

  • علی سبزی کوهدشت بهورز

  • محسن قیاسی مطلق آلونی بهورز

  • احمد پیشداد خرم آباد بهورز

  • صبا فدایی ازنا بهورز

  • الیاس فتاحی چهارمحال و بختیاری خانمیرزا بهورز

  • سحر عسکریان

  • مجید سالاروند دورود بهورز

  • لطیف محسنی فرد سلسله بهورز

  • گل بس حسن پور بهزادی آلونی بهورز

  • حافظ حسنوند الشتر بهورز

  • فرح علیبازی‌ خانمیرزا‌آلونی‌کلامویی بهورز

  • نازنین زهرا سمائی دورود بهورز

  • میثم کوشکی کوهدشت بهورز

  • فاطمه محبی خانمیرزا بهورز

  • سیدهادی شاهرخی نیا پلدختر بهورز

  • علی اکبر کاظمی لرستان بهورز

  • فاطمه لشنی دورود بهورز

  • کیمیا هاشمی نژاد خرم آباد بهورز

  • ر کیان

  • سمانه احمدی ازنا بهورز

  • ام البنین حمیدی الشتر کارشناس سلامت روان

  • پروانه شاهمرادی خانمیرزا بهورز

  • پروانه فلکدین سلسله بهورز

  • علی بابائی خرم آباد کارمند بهورز

  • محبوبه رضایی دیماندول نورآباد لرستان بهورز

  • عابدین عزیزی دلفغ بهورز

  • کریم خدری سونکی خانمیرزا متصدی امور عمومی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات