⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بازنگری در ساختار هفته کاری و پیشنهاد تعطیلی رسمی پنجشنبه‌ها

پیشنهاد اعطای برخی امتیازات در قبال حذف سهمیه‌های مختلف ورود به دانشگاه

#حذف_سهمیه_های_کنکور

پیشنهاد اعطای برخی امتیازات در قبال حذف سهمیه‌های مختلف ورود به دانشگاه

رئیس محترم جمهور و رئیس محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی
جناب آقای دکتر پزشکیان

با سلام و عرض ادب و احترام،

جای بسی افتخار است که شخصی دانشمند و اهل علم چون جنابعالی که یکی از مهمترین وعده‌هایش شایسته‌سالاری و حداکثر استفاده از پتانسیل‌های عظیم انسانی کشور و همچنین توجه ویژه به عدالت و رفع تبعیض بوده است؛ زمام امور بالاترین مقام اجرایی و همچنین قانونگذاری علمی- فرهنگی کشور را به دست گرفته است.

پیرو درخواست جنابعالی پیرامون ارائه راهکارهای اجرایی در راستای پیشرفت و شکوفایی هرچه بیشتر میهن عزیزمان، پیشنهاد زیر خدمتتان تقدیم می‌گردد:

سالیان زیادی است که به منظور تکریم مجاهدت‌ها و از خودگذشتگی‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران گرانقدر، برای این عزیزان و خانواده‌های معزز ایشان سهمیه‌های ویژه‌ای در جهت تسهیل ورود آنان به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در نظر گرفته شده است.

هرچند هر میزان خدمتی که به این عزیزان شود حتی ذره‌ای از دینی که کشور در قبال آنان بر عهده دارد را جبران نمی‌کند، اما تجربه چندین ساله گذشته نشان می‌دهد که اعمال این سهمیه‌ها موجب شده است که بسیاری از بهترین استعدادهای کشور از ورود به دانشگاه‌های تراز اول بازمانند و در زمانی که کشور بیش از هر زمانی به افراد متخصص و دانشمند نیاز دارد از وجود آنان بی‌بهره گردد و بدون تردید این چیزی نیست که خود شهدا و ایثارگران گرانقدر هم خواستار آن بوده باشند.

لذا، برای اصلاح وضعیت موجود که از یک سو مانع استفاده بهینه کشور از تمام استعدادهای برتر و از سوی دیگر سرخوردگی تعداد زیادی از برترین استعدادهای کشور شده است؛ پیشنهاد می‌گردد به جز سهمیه مناطق محروم، کلیه سهمیه‌های خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان حذف گردد تا با فراهم شدن شانس برابر برای همه داوطلبان و در رقابتی عادلانه، برترین استعدادها به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور وارد شوند. در عوض، به پاس قدردانی از این عزیزان امتیازات زیر به آنان اعطا گردد:

۱- امکان تحصیل رایگان در بهترین مدارس غیر دولتی (پرداخت شهریه از سوی بنیاد شهید)

۲- برگزاری کلاس‌های رایگان آنلاین و حضوری توسط برجسته‌ترین مدرسین کشور برای آماده‌سازی و تقویت بنیه علمی این عزیزان جهت موفقیت در امتحانات نهایی و کنکور سراسری و امکان رقابت برابر آنان با سایر داوطلبان (پرداخت هزینه از سوی بنیاد شهید)

۳- امکان تحصیل رایگان آنان در تمامی دوره‌های شهریه‌پرداز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اعم از دولتی و خصوصی به گونه‌ای که کمترین دغدغه مالی از این بابت نداشته باشند (پرداخت هزینه از سوی بنیاد شهید).

۴- اعطای بورس تحصیلی و پرداخت کمک هزینه تحصیلی به آن دسته از این عزیزان که در رقابتی عادلانه و برابر در دانشگاه‌های برتر کشور پذیرفته می‌شوند (توسط بنیاد شهید)

امید است با قبول این درخواست، گامی بزرگ در راه برقراری عدالت آموزشی و شایسته‌سالاری در گزینش داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برداشته شود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2765 نفر

  • جواد دوست محمدیان داوطلب

  • زین العابدین شکارلو پزشک

  • رضا کاشف نیا مهندس

  • احمد امیرعضدی عضو هیأت علمی دانشگاه

  • محسن قدس استاد دانشگاه

  • مریم رشیدی فرهنگی

  • علیرضا سجادیان ازاد

  • عاطفه امینی نیا عضو هیئت علمی دانشگاه

  • مرتضی مظفری هیات علمی

  • حسین ملک حسینی هیات علمی

  • حمید مبصر دانشگاهی

  • جعفر صادقي عضو هيات علمي دانشگاه س و ب

  • محمد امیدی راو کار گر

  • یونس قربانی عضو هیئت علمی دانشگاه

  • رضا افضل زاده هیات علمی دانشگاه

  • بستان رودی هیات علمی دانشگاه

  • فرشته ملک هیات علمی

  • کیواندخت عباسی هیات علمی بازنشسته

  • احمد صفاپور عضو هیئت علمی

  • خدیجه مبارکی معلم

  • احسان اکبری مدرس دانشگاه

  • حمیدرضا فلاح مدرس دانشگاه

  • رضا رضایی

  • سهیلا محمدی کارشناس ای تی

  • تورج اسدی استاد دانشگاه

  • مهناز سهیلیان کارشناس ارشد

  • Mohammad Hadi Hadizadeh Yazdi استاد بازنشسته فیزیک.

  • فرزاد صادقی ازاد

  • زهرا شرفی استادیار

  • سید مهدی صیفی کارمند

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات