⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست رسیدگی به مطالبات مالباختگان اکسکوینو

درخواست از آقای اوحدی در تسریع ارائه لایحه قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران به مجلس شورای اسلامی

#تبدیل_وضعیت_ایثارگران

درخواست از آقای اوحدی در تسریع ارائه لایحه قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران به مجلس شورای اسلامی

بسمه تعالی

برادر ارجمند و آزاده گرانقدر، جناب آقای سعید اوحدی
ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران

با سلام و احترام؛

با عنایت به تکلیف مقرر در تبصره ۱ بند ت ماده ۳۱ برنامه هفتم توسعه مبنی بر:

"با توجه به شأن و منزلت خانواده معظم شهدا و ایثارگران و ضرورت توسعه خدمت‌رسانی به ایشان، دولت مکلف است از طریق مراجع ‌ذی‌ربط و با هدف تقویت عدالت، حمایت هدفمند، ارتقای اثربخشی و افزایش رضایتمندی جامعه هدف در ارائه خدمات، اقدام قانونی لازم را جهت اصلاح و تجمیع کلیه قوانین و مقررات موجود در حوزه خدمات‌رسانی به ایثارگران، از جمله قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران (مصوب ۳/۴/۱۳۸۶)، قانون حالت اشتغال مستخدمین شهید، جانباز از کارافتاده و مفقودالاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی (مصوب ۳۰/۶/۱۳۷۲)، و قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان انقلاب اسلامی (مصوب ۳۱/۳/۱۳۷۴) تا پایان سال اول برنامه به ­عمل آورد".

و با توجه به ابلاغ برنامه هفتم توسعه در تیرماه سال جاری و گزرشت ۵ ماه از زمان تعیین‌شده برای تدوین این لایحه، تقاضا داریم تسریع لازم در تدوین و ارائه لایحه جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران صورت پذیرد.

ضرورت و جایگاه قانونی و حقوقی موضوع:

مطابق بند ۸ سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در امور ایثارگران:

"شناخت نیازهای واقعی و ارائه خدمات مؤثر به ایثارگران و خانواده‌های آنان در ابعاد مختلف از جمله اشتغال، مسکن، معیشت، بهداشت و درمان، حقوقی و اداری با حفظ اصول عزتمندی، عدالت و روحیه خوداتکایی."

این بند، همراه با سایر بندهای سیاست‌های کلی نظیر:

۷: اولویت‌دهی به ایثارگران در عرصه‌های مدیریتی و تصمیم‌سازی؛

تکالیف برنامه هفتم توسعه:

مطابق بند «ذ» ماده ۸۷ برنامه ششم توسعه، که در تبصره ۲ بند ت ماده ۳۱ برنامه هفتم تنفیذ شده، تکالیف صریحی برای تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران تعیین شده است.

با توجه به اینکه پیشنهاد کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص این موضوع متأسفانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ لحاظ نشد، اهمیت تدوین لایحه جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران دوچندان می‌شود.

مطالبه مردمی:

کارزار مردمی اخیر، با بیش از ۱۱ هزار امضای حمایتی، از ریاست محترم جمهوری درخواست اجرای تبصره ۲ بند ت ماده ۳۱ برنامه هفتم توسعه را مطرح کرده است. این مطالبه گسترده بیانگر اولویت ویژه این موضوع در میان جامعه ایثارگری است و انتظار می‌رود به‌عنوان یک وظیفه ملی مورد توجه قرار گیرد.

پیشینه حمایت‌های جنابعالی:

تعهد و دغدغه‌مندی جنابعالی در حمایت از حقوق ایثارگران، از جمله: تلاش در تمدید زمان تبدیل وضعیت ایثارگران در قانون بودجه ۱۴۰۱؛ حمایت از مصوبه اخیر کمیسیون اجتماعی مجلس در تمدید زمان مقرر در بند (و) تبصره (۲۰) قانون بودجه ۱۴۰۱ تا پایان آذرماه ۱۴۰۳؛ گواه روشنی بر اراده حضرت‌عالی در این زمینه است. بی‌شک، تدوین و ارائه لایحه جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، اقدامی مؤثر و ماندگار در پایان بخشیدن به مشکلات موجود و استیفای حقوق حقه ایثارگران عزیز خواهد بود.

درخواست نهایی:

خواهشمند است با توجه به موارد فوق، اقدامات لازم جهت تسریع در تدوین و ارائه این لایحه انجام گیرد. این اقدام، ضمن گره‌گشایی از مسائل جامعه ایثارگری، برگ زرینی در کارنامه مدیریت جنابعالی و دولت محترم خواهد بود.

با تجدید احترام
جمعی از فرزندان ایثارگر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 6059 نفر

  • هادی اسماعیلی

  • فاطمه بابازاده

  • علی مهدی نژاد

  • رضا مهدی زاده

  • سمانه بولاقی

  • شیما عبدی

  • سید حمید پرویزی

  • عصمت مهدیه

  • پریناز حقیقتی

  • ناهید مقیسه

  • محمد امین عبیاتی

  • عصمت مهدیه

  • طناز دوست محمدی

  • فاطمه مهرابی

  • حسن تازیکه

  • رضا ولئ

  • شکوفه علیپور

  • مریم ولدپور

  • احمدرضا پورشریفی

  • Fahime Asgari

  • اکرم پیردیر

  • Farshid Fakheri

  • علی اکبر خیر

  • میلاد غفران

  • نیلوفر اسمی

  • امین نظر

  • مسلم نعمتی

  • امیر حسین زنگنه

  • افشار مرادی

  • سید مسعود هاشمی اصل

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات