درخواست  اصلاح ساختار نظارت بر تعاونی‌های مسکن و گذر از نظارت سنتی فسادزا بسمت نظارت نرم‌افزاری جدید

#اصلاح_ساختار_نظارت_بر_تعاونیها_مسکن

درخواست اصلاح ساختار نظارت بر تعاونی‌های مسکن و گذر از نظارت سنتی فسادزا بسمت نظارت نرم‌افزاری جدید

جناب آقای میدری، وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

رئیس محترم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی

با سلام،

احتراما به استحضار می‌رساند که پیشنهاد اصلاح ساختار نظارت بر تعاونی‌های مسکن از روش سنتی به روش نرم‌افزاری ارائه می‌گردد. با توجه به مشکلات موجود در حوزه مسکن در کشور و وجود تعاونی‌هایی که با گذشت ده‌ها سال از آغاز پروژه‌هایشان به علت نظارت سنتی و ناکارآمد اداره تعاون و اتاق تعاون و وجود تخلفات بسیار، همچنان به پایان نرسیده است، این تغییرات ضروری به نظر می‌رسد.

راهکار پیشنهادی ما مشابه سیستم سهام دیجیتال در بازار اوراق بهادار است، به گونه‌ای که برای هر تعاونی سهام و اعضا به صورت دیجیتال مشخص باشند. در صورت عدم مجاز بودن فروش سهام به افراد غیرعضو، قفل سهام اعمال شود و در صورت مجاز بودن، عضو با فروش کل سهام خود، لغو عضویت گردد و عضو و سهامدار جدید جایگزین شود. دعوت به مجامع از طریق نرم‌افزار انجام گیرد و اعضایی که حتی یک روز قبل از مجمع سهام را خریداری کرده‌اند به مجمع عمومی دعوت شوند. عضوانی که تمام سهام خود را فروخته یا واحد خود را تحویل گرفته‌اند، دعوت نخواهند شد. تمامی تخلفات هیئت‌مدیره از طریق نرم‌افزار توسط اعضا قابل گزارش و پیگیری است.

نرم‌افزار برگزاری و اطلاع‌رسانی مجامع عمومی و فوق‌العاده را نظارت کرده و تمامی امور تعاونی‌ را از نظر شفاف‌سازی، حسابرسی و تاریخ اعتبار تعاونی پیگیری می‌کند. مشکل روش سنتی نظارت در عدم دعوت واقعی از کلیه اعضا برای شرکت در مجامع عمومی است که با استفاده از نرم‌افزار این مشکل برطرف می‌شود.

یکی از مشکلات عمده تعاونی‌ها تعریف نادرست عضویت است که موجب سوءاستفاده مسئولین تعاونی و اداره و اتاق تعاون شده است. بیش از ۵۰ درصد مشکلات تعاونی‌ها از عدم تعریف درست عضو و سهامدار ناشی می‌شود. با تعریف سهام دیجیتال و تعیین مجاز بودن یا نبودن فروش به غیر، بسیاری از شکایات رفع خواهند شد.

با توجه به پیشرفت فناوری، چرا هنوز امور تعاون به روش سنتی اداره می‌شود؟ در حال حاضر اداره تعاون استان تهران با یک مدیر و پنج یا شش کارشناس تقریباً ۲۰ هزار تعاونی را مدیریت می‌کند که اکثر آن‌ها مشکل‌دار هستند. آیا روش سنتی برای این تعداد کافی است؟

در حال حاضر، افرادی هستند که سه بار از تعاونی واحد مسکونی گرفته‌اند و از روز اول مدیرعامل تعاونی بوده‌اند و با وجود تخلفات بسیار، همچنان خود را عضو اصلی و مدیرعامل می‌دانند. در مقابل، عضو جدید که سهام عضو قبلی را خریداری کرده است، همچنان به عنوان عضو به رسمیت شناخته نمی‌شود و تعاونی برای چند عضو محدود باقی مانده است.

نرم‌افزار می‌بایست در صورت وجود تخلفات عمده یا مواجهه با مشکلات در امور تعاون، به سرعت مجمع عمومی فوق‌العاده سهامداران را تشکیل دهد و از ادامه کار تعاونی مشکل‌دار تا اصلاح هیئت مدیره جلوگیری به عمل آورد. مدیریت نرم‌افزار باید به گونه‌ای باشد که از ید کامل مدیران تعاونی‌ها و اداره تعاون خارج شود و قسمت‌هایی از آن توسط سهامداران با بارگذاری سهام و نظارت بر عملکرد تعاونی و گزارش تخلفات مدیریت شود.

با سپاس

64%
36 درصد مانده تا ارسال به رسانه‌ها و پیگیری از مسئولین
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 3223 نفر

  • فاطمه اروجی کارکنان ادارات مرکزی نفت

  • محمد امین قاسمی بقیه الله

  • علیرضا شمس تعاونی الغدیر و اتحادیه رسا

  • غلامرضا شمس نیا تعاونی مسکن دانشگاه بقیه الله

  • مهدی اقدم تعونی مسکن علوم وفنون

  • جابر عباس علیزاده تعاونی مسکن شهید همت و تعاونی

  • سهراب چاپار اتحادیه نمونه رسا

  • رسول عسکری تعاونی مسکن فراگستر امید یاران

  • حسن گودرزی اجرای ثمین دقیق

  • پری چهاردولی شهید خلیلی

  • محمد نیکخوی رودپشتی تعاونی مسکن پارس خودرو

  • رجب علیزاده الغدیر

  • سیدرسول میرمحمدی شهیدخلیلی

  • حمید دین پرست بنیاد تعاون سپاه

  • حسین البرزی آتیه سازان

  • حیدر قادری اتحادیه مسکن فرهنگیان ایران

  • سعیده جهاندیده تعاونی همت تلو

  • قربانعلی امجدی بقیه الله

  • حسنعلی گلخواه

  • فیروز یوسف زاده

  • سیمین جلالی پروژه آرتمیس

  • عبدالامیر مریدی اصل ۱

  • حسین قویدل

  • بهر‌وز حبیبی سازمان توسعه راههای ایران

  • نازنین سعادت

  • جواد دوست محمدیان

  • رضا کاشف نیا مهر بوکام

  • مهناز الاسوند تعاونی مسکن کارکنان گاز فارس

  • توران یعقوبی صنم1483بسیج خواهران سنندج

  • هوشنگ سوسنی تعاونی مسکن کارکنان گاز فارس

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات