سران محترم سه قوه
وزیر محترم وزارت اقتصاد و دارایی
رئیس محترم سازمان بورس
سلام
با توجه به گذشت بیش از یک دهه از صدور و تحویل گواهی برگ سهام عدالت و برخورداری بیش از ۴۸ میلیون نفر از مردم عزیز کشورمان، متأسفانه بهرهمندی درخور توجهی از پتانسیل بالقوه سهام عدالت نصیب مردم نشده و علیرغم افزایش نسبی ارزش روز سهام، قابلیت نقلوانتقال و تبدیل، تغییر در پرتفوی یا افزایش و کاهش تعداد سهامهای موجود در سبد سهام عدالت عملاً وجود ندارد.
با بررسی جانبی وضعیت بازار سرمایه میتوان بهخوبی فهمید که اغلب شرکتها در طی این سالها افزایش سرمایه چشمگیری داشته و سهامداران عادی از منافع سهامهای خارج از سبد سهام عدالت برخوردار شدهاند، درحالیکه سهام عدالت در یک بیعدالتی محض، حبس شده و امکان هیچگونه استفادهای از مزایای آن وجود ندارد. با نگاهی به پرداخت سودهای غیرشفاف شرکتهای سبد سهام عدالت در مقایسه با سایر شرکتهای خارج از سبد در طی این سنوات، متوجه میشوید که حتی سود مناسبی به ذینفعان پرداخت نشده و به زبانی دیگر، کفایت ندارد.
لذا از آن مقام محترم خاضعانه تقاضا داریم نسبت به تصویب طرح جامع آزادسازی کامل سهام عدالت برای متقاضیان روش مستقیم، امکانی فراهم نمایید تا سهامداران بتوانند از معوقات افزایش سرمایه، حقتقدمهای استفادهنشده، سهام جایزه و... سایر موارد قانونی بهرهمند شوند.
با تجدید احترام

بحث و گفتگو