⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست تعطیلی پنجشنبه کارمندان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت و کادر اداری مراکز بهداشتی و درمانی استان مازندران

اعتراض به افزایش تعرفه‌های جدید بانک فیلمنامه خانه سینما

#تعرفه_بانک_فیلمنامه

اعتراض به افزایش تعرفه‌های جدید بانک فیلمنامه خانه سینما

جناب آقای علی دهکردی
مدیرعامل محترم خانه سینما

سلام؛

تعرفه‌های جدید ثبت فیلمنامه و طرح در خانه سینما علاوه بر افزایش غیرمنطقی هزینه‌ها، محدودیت‌های ناعادلانه‌ای نظیر تعیین سقف تعداد عناوین ثبت‌شده اعمال کرده‌است.

به‌طور مثال نویسندگان غیرعضو باید مبلغ ۲۵۰ هزارتومان بابت ثبت طرح پرداخت کنند و اعضای خانه سینما مبالغ ۱۲۵ هزارتومان و ۷۵ هزارتومان. این مبالغ برای ثبت طرح سریال یا آثار کوتاه هم بسیار بالاست. از سویی با نگرشی کمی به مقوله‌ای کاملاً کیفی، تعداد طرح‌های قابل ثبت نیز محدود شده است.

این سیاست‌ها به دلایل زیر مورد نقد است:

۱- محدودیت خلاقیت: قصه‌پردازی و ایده‌پردازی ذاتاً نامحدود است و تعیین سقف برای تعداد طرح‌ها، خلاقیت نویسندگان را سرکوب می‌کند.

۲- هزینه‌های سنگین برای نویسندگان تازه‌کار و غیرعضو: افزایش تصاعدی هزینه‌ها به ضرر نویسندگان تازه‌کار تمام شده و آن‌ها را از ثبت آثار بازمی‌دارد.

۳- خطر سرقت ایده‌ها: عدم ثبت ایده‌ها به دلیل هزینه‌ها، خطر سوءاستفاده از آثار نویسندگان را افزایش می‌دهد.

۴- عدم حمایت از استعدادهای نو: خانه سینما به جای حمایت از خلاقیت و نوآوری، با این سیاست‌ها نویسندگان تازه‌کار را به انزوا می‌کشاند.

این کارزار با هدف یادآوری اهمیت خانه سینما در حمایت از نویسندگان و ایده‌های نو نوشته شده است و امیدواریم با بازنگری در این تعرفه‌ها، راه را برای فیلمنامه‌نویسان و کسانی که به سینما و اعجاز کلمات ایمان دارند، باز کنید.

ما به عنوان گروه «سناریوم» که در زمینه فیلمنامه‌نویسی فعالیت می‌کنیم، از لحظه انتشار این خبر با پیام‌های متعدد فیلمنامه‌نویسان مواجه شدیم که دغدغه مشترکی دارند و جدول تعرفه‌های سال ۱۴۰۳ آشفته و دل‌نگرانشان کرده است.

اصلاح تعرفه‌ها و ارائه راهکارهای حمایتی برای رشد خلاقیت و صنعت سینما ضروری است.

با احترام و سپاس

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 544 نفر

  • جواد صفوی

  • زهرا عبدی

  • آریا گازر

  • داود امیریان

  • حیدر نجارلو

  • احمد کریمی

  • انوشه میرمجلسی

  • گلریز عباسپور

  • علی عظیمی

  • محسن ملک احمدی

  • عرفان چگینی

  • دیبا سین

  • امیر آقاخان

  • سارا چگنی

  • زهره رستمی

  • رضا ساکی

  • سیدعباس دیباجی

  • زهراحداد خوشکا

  • مریم‌ سلیمی فر

  • مونا محمدنژاد

  • Hasan Mohajer

  • ریحانه اشراقی

  • نیلوفرحسین خانی

  • محمد گودرزی

  • سارا ابراهیمیان

  • علی خلق احمدی

  • سونیا جوزی

  • آذر ارمان پور

  • پانته آ

  • احسان منصف

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات