⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی در وضعیت جنگی
◻️ درخواست اجرای قانون منع عضویت کارمندان اداره ورزش در هیأت‌های ورزشی استان‌ها و شهرستان‌ها
◻️ درخواست محاسبه سختی کار پرسنل مراکز معاینه فنی خودروهای کشور

درخواست بازنگری در قوانین تأمین اجتماعی

#بیمه_تامین_اجتماعی

درخواست بازنگری در قوانین تأمین اجتماعی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

ریاست محترم سازمان تامین اجتماعی

با سلام؛

بیشتر قوانین تأمین اجتماعی مصوب سال‌های دور است و به خاطر شرایط اقتصادی و فرهنگی آن زمان تصویب شده است. کتاب حاوی قوانین تأمین اجتماعی نزدیک به هزار صفحه و چندین هزار تبصره و بند است و بعضی قوانین در تضاد با منافع کارگر، کارفرما، دولت و سازمان تأمین اجتماعی است.

به عنوان نمونه:

۱- اگر کسی کمتر از ده سال حق بیمه پرداخت کرده باشد، فقط در صورتی بازنشست می‌شود که الیافی حق بیمه خود تا ده سال را خریداری کند. صحیح‌تر آن است که حتی اگر شخصی یک روز حق بیمه واریز کرده باشد، معادل آن مستمری بگیرد.

۲- مبالغی که کارفرما موظف است تحت عنوان حق اولاد، ماهانه به کارگران دارای فرزند بدهد، شانس کارگران مجرد و بدون فرزند را برای اشتغال افزایش می‌دهد.

۳- اگر زنی سال‌های دراز حق بیمه پرداخت کرده باشد و فوت کند، مستمری او به همسرش نمی‌رسد.

۴- دختران افراد بازنشسته، در صورت ازدواج یا اشتغال تنبیه می‌شوند و حقوق آنان قطع می‌شود. همین دختران اگر از همسر خود جدا شوند، تشویق شده و مستمری می‌گیرند. بسیاری از این دختران اگر یک سال مستمری خود را بلاعوض دریافت کنند.

۵- قانونی که به مردان مسن اجازه می‌دهد به صورت صوری، با زنان جوان و اتباع ازدواج کرده و مستمری خود را به آنان انتقال دهند. این قانون بایستی در مورد افراد بالای شصت سال شامل محدودیت‌هایی مانند تفاوت سنی مجاز زوج، تابعیت زوجه و محاسبه سال‌های زندگی مشترک گردد.

۶- سخت‌گیری‌های بی‌مورد و اعزام بازرس در مورد کسانی که مایلند حق کارگر و کارفرما را خودشان واریز کنند، به خصوص با ایجاد مشاغل دورکاری در خانه.

۷- سخت‌گیری در مورد شغل بعد از بازنشستگی جهت زندگی بهتر.

پیشنهاد می‌شود قوانین تأمین اجتماعی به صورت شفاف، در حداکثر ده صفحه، بدون تبصره و بند، بازنگری شوند. اصلاح قوانین با مشارکت نماینده‌های کارگری صورت گیرد و اجرای آن برای کسانی که قبل از این تحت پوشش قرار گرفته‌اند، داوطلبانه و به همراه مشوق‌های لازم باشد.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2 نفر

  • هادی اسکندری

  • کیوان پارسا

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: