⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست رفع فیلتر در ایران
◻️ درخواست پیگیری و رفع محدودیت دسترسی به بازی پابجی موبایل و کالاف موبایل
◻️ درخواست برقراری اینترنت بین‌المللی برای تمام اقشار در تمام نقاط ایران

درخواست اجرای طرح هادی و نیز اتصال اینترنت روستای دگرماندرق

#همه_باهم_برای_توسعه

درخواست اجرای طرح هادی و نیز اتصال اینترنت روستای دگرماندرق

جناب آقای قاسمی
وزیر محترم مسکن راه و شهرسازی
جناب آقای اسماعیلی
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات
جناب آقای عاملی
استاندار محترم استان اردبیل

با سلام
احتراما بدین وسیله به‌استحضار می‌رساند روستای دگرماندرق در استان اردبیل دارای حدود ۲۰۰ خانوار است و افراد ساکن دائم چهارفصل آن نزدیک ۸۰۰ نفرند. این روستا که در بخش مرکزی شهرستان نمین واقع شده، با توجه به شرایط جغرافیایی و نیز توریستی بودن منطقه، نیازمند اجرای طرح هادی است. این روستا همچنین نیاز مبرم به نصب یک دکل اینترنتی دارد.
با توجه به وضعیت مشروحه، خواهشمندیم نسبت به این امر مهم پیگیری‌های لازم را مبذول و دستورات مقتضی را صادر فرمایید.

با تقدیم احترام فراوان

 

 

 

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 5 نفر

  • احمد علیزاده

  • یونس علیزاد

  • سخاوت علیزاده

  • محمد مهدی بافکار

  • مهدی حسن زاده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات