درخواست عدم الزام به پرداخت هزینه در سامانه سپتام برای اخذ مجوز

#اصناف

درخواست عدم الزام به پرداخت هزینه در سامانه سپتام برای اخذ مجوز

وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت

ریاست محترم پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا

دبیر محترم هیئت عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور

ریاست محترم اتاق اصناف ایران

با سلام،

احتراما به اطلاع می‌رساند امروز در این شرایط اقتصادی، این اصناف هستند که سینه خود را در برابر تورم و گرانی‌ها سپر کرده‌اند؛ همان اصناف و کسبه‌ای که بازوان ستبر انقلاب به شمار می‌آیند. در طول تاریخ، این گروه نه تنها بیشترین سهم را از اقتصاد بخش خصوصی داشته‌اند، بلکه در میدان‌های جنگی، سیاسی و اجتماعی نیز برای کشور سنگ تمام گذاشته‌اند.

امروز نوبت شما مدیران و مسئولان است که به داد این قشر زحمتکش جامعه برسید. مدتی است سامانه‌ای تحت عنوان سامانه سپتام (سامانه پایش تصویری اماکن) ایجاد شده و هدف آن کنترل و کارشناسی سیستم‌های نظارتی مانند دوربین‌هاست. یعنی برای گرفتن یک پروانه کسب ساده، باید تأییدیه کارشناس این سامانه را داشته باشید، آن هم با هزینه‌های گزاف که بابت هرچه متراژ بالاتر، هزینه نیز بالاتر است.

این در حالی است که قبلاً مأمورین محترم پلیس اماکن، خود کارشناسی دوربین‌ها را بر عهده داشتند و در صورتی که واحدی دوربین مداربسته با دستگاه DVR داشت، تأییدیه را برای آن واحد صادر می‌کردند.

لذا از شما مسئولان محترم وزارت صمت، پلیس اماکن عمومی فراجا و اتاق اصناف ایران خواهشمندیم به داد اصناف برسید. این قانون نه تنها کمکی به اصناف نمی‌کند بلکه هزینه‌های بالایی روی دست آنها می‌گذارد که باعث افزایش نارضایتی می‌شود.

با سپاس

9%
91 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 87 نفر

  • جواد دوست محمدیان

  • محمود یزدی

  • محمود زردشت یزدی

  • آرمان قاسمی

  • آ اسکوئی

  • ا رسولی

  • س راسخی

  • مجید شهرآبادی

  • Oskui osku

  • اسکویی انتظاری

  • حسن پوررضا

  • حسین عسگریان

  • حسن فرویل

  • مهراب فضلعلی زاده

  • بهاره چیذری

  • نیما نشاط فر

  • حمید استیلی

  • رضا پورمحمدی نجف ابادی

  • افشین بختیاری

  • رضاصمدی فروشانی

  • زینب کوهپیما

  • پیمان صابری

  • محمود کارگر

  • محمود رضااسلامی

  • مریم نظری

  • بیوک اسماعیل زاده

  • احد حسینی

  • کلیدسازی هادی

  • علی رحیم پور

  • امین ستاری

بحث و گفتگو

محمود زردشت یزدی : سلام همراهان عزیز از کارزار تان امضا کرده ام ، لطفا از کارزار های مرا امضا کنید : 1 عدالت برای بازنشستگان https://www.karzar.net/210494 2 عنوان «درخواست اجرای قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» https://www.karzar.net/211834 3 ترمیم حقوق و مزایای بازنشستگان https://www.karzar.net/211509 با تشکر [ محمود زردشت یزدی ]
💬 پاسخ
داریوش حبیبی در پاسخ به محمود زردشت یزدی: احتمالاً اکثر امضا کنندگان این کارزار هم چون شما نمی‌دانند چه چیزی را امضا کرده‌اند. این چه روش نادرستی است که کارزاری که راه انداخته‌اید را با امضای کارزار دیگری که هیچ اطلاعاتی از آن ندارید می‌خواهید برایش نفر جذب کنید؟ شما کارزار را با بازی‌های کودکستان اشتباه گرفته‌اید؟
💬 پاسخ
داریوش حبیبی : مخالفت با طرح سپتام، مخالفت با امنیت کسب و کاره. کسانی که چنین کارزارهای نادرستی رو به راه میندازن مطمیناً هدفی جز تضعیف اقتصاد ایران، گسترش دزدی و پول شویی رو ندارن. کدوم آدم عاقلی با امنیت خودش مخالفت میکنه؟
💬 پاسخ
آرمان قاسمی در پاسخ به داریوش حبیبی: مخالفت ما با اخذ هزینه های گزافه نه با ماهیت موضوع مگر قبل از سپتام دوربین مداربسته اجباری نبود؟ میشه بفرمایید قبل و بعد سپتام چه تفاوتی جز اخذ هزینه اجباری داره؟ نکنه شما خودتون ذینفع هستید؟ مگر قبلا‌ مامور اماکن بررسی نمیکرد دوربین رو؟ صرفا به خاطر اومدن یه کارشناس هزینه های میلیونی میگیرن؟ دیواری کوتاه تر از دیوار اصناف پیدا نکردین؟
💬 پاسخ
علی درواری در پاسخ به داریوش حبیبی: بنده با تموم وجود از امنیت خودم و هم‌صنف‌های خودم و کل جامعه ای که همه در برابرش مسئولیم حمایت می‌کنم، اما این به معنی هزینه‌کردن مازاد بر تمام گرفتاری‌های مالی جامعه نیست، شما هم -فارغ از اینکه چه نفعی در قبال فشار مالی به مردم دارید- اگر اینقدر نسبت به تهمتی که می‌زنید مطمئنید، تمام این هزینه‌هارو متقبل بشید، بعدش بشینیم درباره‌ی اثرات این طرح صحبت کنیم. هزینه کردن از جیب دیگران، در این اوضاع اقتصادی، نه هنره نه مدیریت محسوب می‌شه
💬 پاسخ
آرمان قاسمی در پاسخ به علی درواری: سپاس از شما جناب درواری موضوع اینه که ایشون مشخصا یه نفعی از این موضوع میبرن و این موضوع کاملا آشکار و واضحه
💬 پاسخ
داریوش حبیبی در پاسخ به آرمان قاسمی: شما وقتی نمیدونی دوربین مداربسته اگر کیفیت نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره و نمیدونی که چند تا دزدی با هک کردن دوربین اتفاق افتاده و متوجه منافعی که سپتام ایجاد کرده نیستی و اظهار نظر میکنی مشخصه شمایی که منافع داری. سابقه شمام مشخصه. یک نفر سابقه شمارو جستجو کنه متوجه میشه منبع درآمدت از چیه.
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: