درخواست اجرای عدالت در رسیدگی به ارزیابی استخدامی آموزش و پرورش معلولین سال ۱۴۰۲

#عدالت_در_ارزیابی_و_استخدام_معلولین_1402

درخواست اجرای عدالت در رسیدگی به ارزیابی استخدامی آموزش و پرورش معلولین سال ۱۴۰۲

ریاست محترم جمهور
جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

وزیر محترم آموزش و پرورش
جناب آقای علیرضا کاظمی

موضوع: عدالت در ارزیابی و استخدام معلولین ۱۴۰۲ (اولین آزمون استخدامی با مجوز ۸۳۶۸ مورخ ۱۴۰۲/۲/۸ مصوبه شماره ۱۳۹۸/۴/۱۷)

سلام؛

ما جمعی از داوطلبان استخدامی معلولین ۱۴۰۲، به عنوان نمایندگان جامعه تحصیل‌کرده با معلولیت، این کمپین را به منظور جلب توجه شما به مشکلات جدی و عمیق‌تری که با آن مواجه هستیم، راه‌اندازی می‌کنیم.

این آزمون، اولین آزمون استخدامی بود که برای ما برگزار می‌شد و ما یک سال منتظر آن بودیم. اما روند طولانی و طاقت‌فرسای این فرآیند، نه‌تنها از نظر زمانی، بلکه از نظر روانی نیز برای ما بسیار دشوار و خسته‌کننده بود. این انتظار و عدم شفافیت در روند استخدام، احساس ناامیدی و بی‌عدالتی را در دل ما ایجاد کرده است. ما به‌عنوان افرادی که در جامعه به نوعی از حقوق خود محروم شده‌ایم، خواستار عدالت و تصمیمات درست در مورد ناعدالتی‌ها در این درخواست هستیم. ما حق خود را می‌خواهیم و انتظار داریم که صدای ما شنیده شود.

مشکلات ما شامل موارد زیر است:

۱. تبعیض در ارزیابی: نمرات اعطا شده به برخی از داوطلبان، به‌هیچ‌وجه متناسب با توانمندی‌ها و قابلیت‌های آنان نیست و این موضوع به وضوح نادیده گرفتن زحمات و تلاش‌های ما را نشان می‌دهد.

۲. عدم شفافیت: اطلاعیه‌های منتشر شده از طرف وزارت آموزش و پرورش، به‌ویژه در مورد روند استخدام، با ابهاماتی همراه است و برخی ادارات کل در استان‌ها حتی از این موضوع بی‌اطلاع هستند (استان فارس، استان اردبیل، استان اصفهان و...).

۳. طولانی شدن فرآیند استخدام: آزمون استخدامی ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات متعدد پیش‌بینی‌نشده، روند استخدام را برای همه داوطلبان به شدت طولانی کرده و این موضوع باعث ناامیدی و نگرانی در میان ما شده است.

۴. عدم تکمیل ظرفیت‌های خالی: سهمیه‌های خالی مانده حق ماست و انتظار داریم که این ظرفیت‌ها به درستی تکمیل شود تا فرصت‌های شغلی عادلانه‌ای برای جوانان معلول فراهم گردد.

۵. احساس بی‌عدالتی: روند طولانی و طاقت‌فرسای استخدام، به‌ویژه برای داوطلبان متولدین سال ۶۰، که به دلیل گذشتن از شرط سنی از فرصت‌های شغلی محروم شده‌اند، نگرانی‌های جدی را به وجود آورده است.

ما از مسئولین محترم درخواست داریم که برای شرکت‌کنندگان در این آزمون، امتیاز ویژه‌ای در نظر بگیرند تا بتوانند از این شرایط سخت عبور کنند و به حقوق خود دست یابند. این اقدام می‌تواند به ما کمک کند تا احساس کنیم که صدای ما شنیده می‌شود و حقوق ما مورد توجه قرار می‌گیرد. ما از شما می‌خواهیم که به این مشکلات توجه ویژه‌ای داشته باشید و با بازنگری در روند ارزیابی و نمره‌دهی، زمینه‌ای عادلانه و شفاف برای تمامی داوطلبان فراهم آورید. در صورت عدم رسیدگی به این موضوعات و عدم پاسخگویی مناسب، ما ناچار خواهیم بود که اعتراض خود را به دیوان عالی عدالت اداری نیز ارائه دهیم.

با کمال احترام و امید به درایت شما
جمعی از داوطلبین این آزمون

78%
22 درصد مانده تا ثبت رسمی در دبیرخانه سازمان مخاطب
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 1563 نفر

  • خدیجه اسحاقی کرمانشاه

  • فاطمه داوطلب مشهد

  • سهیلا صالحی سردشت

  • معصومه مژدهی قزوین

  • ندا حسینی نیشابور روستای تحت جلگه

  • زهره اطابکی ایذه

  • abbas sayedi مشهد

  • اعظم توانا فراشبند

  • پرستو عمرانی فر کرمانشاه

  • بهار نارنج کرمانشاه

  • مجید کونانی کوهدشت

  • شهربانو کوه گرد اقلید فارس

  • ریحانه دهقانی شیراز

  • سکینه چهاری بیرجند

  • زهره شهریاری باغملک

  • سهیلا حقیقی شکاری ماسال

  • سمیه برده زردی سقز

  • نسرین حیدری کرمانشاه

  • مرضیه علیقلیان استان اصفهان شهرستان چادگان

  • فرشته زارع شیراز

  • زهره صحرایی سرپل ذهاب

  • سارا ادیم کرمانشاه

  • سیده بیگرد مرادی سنندج

  • مهدی زگوئی بیرجند

  • شادی صحرائی سرپل ذهاب

  • دنیا فریدی کامیاران

  • لیلا واعظ زاده ممسنی

  • نسیم مهربان دهدشت

  • فریده عهدنو آذربایجان شرقی بناب

  • فریبا کوھستانی نیکشھر

بحث و گفتگو

سحر بهرامی : با سلام دانشجوی مدیریت دولتی اعتراض دارم ب استخدامی آموزش پرورش
💬 پاسخ
فرزند ایران : لطفا کارزار درخواست حذف سازمان ملی مهاجرت را پس از مطالعه امضا و با دیگران به اشتراک بگذارید https://www.karzar.net/222299 ایران برای ایرانی است.
💬 پاسخ
در انتظار استخدام : درود. امضاء کردم. خواهش می کنم شما هم این کارزار استخدامی را امضاء کنید : https://www.karzar.net/180543
💬 پاسخ
مهدی رحمتی رئوف : هموطن عزیز به دلیل بیماری معلولیت وارد آموزش و پرورش نشويد، تحصیلکرده هستید، کارهای اداری باشید که با بچه ها. کادر مدرسه مدیر مدرسه سر کار نداشته باشید ، رحم ندارند و کسانی استخدام شدند از روستا و شهرستان ها، کسی که معلول، مشکل خص داشته باشد ، مسخره می کنند من ۱۳ سال دارم رنج می کشم
💬 پاسخ
ژاله امیرپرست : باسلام لطفا کارزار را اصلاح کنید وبه سازمان های دیگر مثل وزارت بهداشت وبهزیستی و ... تعمیم دهید وبه طور اختصاصی برای اموزش وپرورش در خواست نکنید تا تعداد امضا ها سریعتر کامل شودواینکه چون متولی برگزاری ازمون بهزیستی است درخواستهای خود راباید به بهزیستی خطاب کنیم نه وزارت اموزش وپرورش
💬 پاسخ
ژاله امیرپرست : باسلام لطفا کارزار را اصلاح کنید وبه سازمان های دیگر مثل وزارت بهداشت وبهزیستی و ... تعمیم دهید وبه طور اختصاصی برای اموزش وپرورش در خواست نکنید تا تعداد امضا ها سریعتر کامل شودواینکه چون متولی برگزاری ازمون بهزیستی است درخواستهای خود راباید به بهزیستی خطاب کنیم نه وزارت اموزش وپرورش
💬 پاسخ
ژاله امیرپرست : باسلام لطفا کارزار را اصلاح کنید وبه سازمان های دیگر مثل وزارت بهداشت وبهزیستی و ... تعمیم دهید وبه طور اختصاصی برای اموزش وپرورش در خواست نکنید تا تعداد امضا ها سریعتر کامل شودواینکه چون متولی برگزاری ازمون بهزیستی است درخواستهای خود راباید به بهزیستی خطاب کنیم نه وزارت اموزش وپرورش
💬 پاسخ
موسی ترکی زاده : فقط افراد که سلامت کامل روحی و جسمی دارند دراموزش وپرورش استخدام شوند..غیر از مدرک تحصیلی سلامتی جسمی و زیبایی افراد ملاک نهایی استخدام باشد. آن هوایی که توان جسمی ندارند در سازمان های دیگر بکارگیری شوند.
💬 پاسخ
کامبیز امینی : سلام اولا روند استخدامی خیلی طولانی بودو برای دهه ۶۰نا امیددکننده بعدا از سالها دوباره ذهن و فکر ما رو نابود کرد. و من از نحوه استخدامی راضی نبودم
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: