⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات در تمامی مقاطع

مطالبه حق شرکتی‌های شهرداری شیراز و تبدیل وضعیت

#تبدیل_وضعیت_نیروهای_شرکتی

مطالبه حق شرکتی‌های شهرداری شیراز و تبدیل وضعیت

استاندار محترم فارس
جناب آقای دکتر امیری

موضوع: درخواست بررسی و پیگیری تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شهرداری شیراز

با سلام و احترام

با عنایت به روحیهٔ حق‌طلبی جنابعالی و پیگیری حقوق شهروندی، همان‌طور که مستحضرید، نیروهای شرکتی به‌عنوان بخشی ارزشمند از بدنهٔ سازمان عظیم شهرداری شیراز، سال‌هاست با تعهد و تلاش بی‌وقفه در راستای اهداف سازمان گام برمی‌دارند. با توجه به سابقهٔ طولانی همکاری، تخصص اثبات‌شده و نقش کلیدی این عزیزان در پیشرفت پروژه‌ها، به‌ویژه در شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، به‌نظر می‌رسد تبدیل وضعیت آنان به رسمی نه‌تنها قدردانی مناسبی از زحماتشان خواهد بود، بلکه به افزایش انگیزه، بهبود بهره‌وری و تقویت حس تعلق سازمانی منجر می‌شود.

توجیه درخواست:

۱. عدالت سازمانی: نیروهای شرکتی با وجود انجام وظایف مشابه (و گاهی سنگین‌تر) با همکاران رسمی، از مزایایی مانند حقوق دریافتی برابر، پاداش، تسهیلات و امنیت شغلی پایدار محروم هستند. این نابرابری می‌تواند به کاهش انگیزه و احساس تبعیض منجر شود.

۲. حفظ سرمایه‌های انسانی: بسیاری از نیروهای شرکتی دارای دانش تخصصی و تجربهٔ انباشته در شهرداری هستند که جایگزینی آنان هزینه‌های آموزشی و زمانی قابل توجهی به سازمان تحمیل می‌کند. تبدیل وضعیت این عزیزان، از مهاجرت این نیروها جلوگیری می‌کند.

۳. بهبود عملکرد: مطالعات نشان داده‌اند که امنیت شغلی و احساس عدالت، رابطهٔ مستقیمی با افزایش خلاقیت و بهره‌وری کارکنان دارد.

۴. انطباق با سیاست‌های کلان کشور جمهوری اسلامی ایران: در صورت تأکید شهرداری بر «مسئولیت اجتماعی» یا «ارزش‌گذاری بر منابع انسانی»، این اقدام گامی عملی در تحقق این شعارها خواهد بود.

لذا خواهشمندیم با تشکیل کارگروه ویژه یا بررسی این درخواست در جلسات مدیریتی در سطح استان و کشور، زمینهٔ شروع فرآیند تبدیل وضعیت این خادمان زحمت‌کش کشور عزیزمان را فراهم نمایید. پیشنهاد می‌شود معیارهایی مانند سابقهٔ خدمت، عملکرد شغلی و نیازهای سازمانی به‌عنوان ملاک تصمیم‌گیری در نظر گرفته شوند.

با سپاس از توجه شما، منتظر پیشنهادات و اطلاع‌رسانی‌های بعدی‌تان هستیم.

با احترام
پرسنل زحمت‌کش شرکتی شهرداری شیراز

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 54 نفر

  • سید محمد حسن علیزاده

  • حسن موسوی

  • سیروس سلطانی

  • مجتبی بشیریان

  • شهرام کشکولی

  • نرگس حجارسنگی

  • ایوب بذرافکن

  • زهرا سلطان اسلامی

  • اسماعیل کرمی

  • علی ملیح پور

  • جیسکال جکسن

  • مهردادبخشی پور

  • علیرضا میهن دوست

  • امیر رضا قربانی

  • هادی همتی

  • بهنام صالحی پوریان

  • لیلا درویشب

  • مریم بذرافکن

  • رحیم فلاح

  • اکبر کرمیان

  • وحید عابدی

  • مهدی نبوی

  • رضا ایمانی طیبی

  • مصطفی غلامی

  • هادی نظری قزلو

  • قاسم همتی

  • علی غنی

  • رضا زارع

  • حمید غفاری

  • کمال هرمزی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات