⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست بهبود پایداری اینترنت برای فعالان بازارهای مالی

اعتراض به نابرابری در عدالت سابقه آموزشی

#عدالت_برابری

اعتراض به نابرابری در عدالت سابقه آموزشی

بسم الله الرحمن الرحیم

محضر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

با سلام و احترام؛

ما جمعی از جوانان داوطلب آزمون استخدامی آموزش و پرورش، با قلب‌هایی پُر از دغدغه و چشم‌هایی خسته از بی‌عدالتی، امروز به حضرت‌عالی نامه می‌نویسیم.

در آزمون امسال، برای گروهی که سابقه کار در مدارس غیرانتفاعی یا مراکز خاص داشتند، ضریب و امتیاز ویژه در نظر گرفته شد. اما بسیاری از ما هرگز امکان ورود به این مراکز را نداشتیم؛ نه ظرفیت پذیرش داشتند، نه فرصت برابر، و نه حتی دریچه‌ای برای اثبات توانمندی‌هایمان. در حالی که برخی با روابط خاص مشغول به کار شدند و امروز نیز با امتیاز مضاعف از ما پیش افتاده‌اند.

رهبر عزیز! این تبعیض فقط در برگه نمرات ما رخ نداده، بلکه در روح و روان ما رسوخ کرده است. ما ماه‌ها و سال‌ها برای این آزمون با امید و آرزو تلاش کردیم، اما امروز به‌جای حس عدالت و آرامش، با اضطراب، ناامیدی و احساس بی‌ارزشی روبه‌رو هستیم. از نگاه روان‌شناسی، چنین بی‌عدالتی‌هایی می‌تواند باعث افسردگی، کاهش انگیزه اجتماعی و حتی بی‌اعتمادی به نظام اداری شود.

از سوی دیگر، اعمال امتیاز گسترده برای متأهلان در قالب قانون جوانی جمعیت – هرچند با نیت خیر – در عمل فاصله‌ای بزرگ میان متأهل و مجرد ایجاد کرده است. بسیاری از ما به دلیل مشکلات اقتصادی و اجتماعی، نتوانسته‌ایم ازدواج کنیم. آیا باید به‌خاطر شرایطی که خارج از اراده ما بوده، از حق خدمت و استخدام نیز محروم شویم؟

حضرت آقا، ما از شما عاجزانه می‌خواهیم که به این موضوع ورود فرمایید و دستور دهید معیار اصلی انتخاب، شایستگی، تلاش و توانمندی واقعی باشد، نه روابط و شرایطی که همه به آن دسترسی ندارند.

ما چیزی جز عدالت و فرصت برابر برای خدمت به نسل آینده نمی‌خواهیم.

با آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت؛
جمعی از داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 226 نفر

  • اسما ایرامی

  • زهره رنجبر

  • Fatemeh Rasini

  • حمیده قمبری

  • نرگس زارعی

  • سالار محمدی

  • مرضیه کاظم نژاد

  • آرام شفیعی

  • فاطمه فرشادی

  • زهرا شیروانی

  • زهرا کاویانی

  • مسعود جعفرزاد

  • فاطمه محمدی

  • آلیس شریفی

  • مریم شج

  • محدثه رضالو

  • شیرین میکاییلی

  • نیلوفر سعیداوی

  • ثنا صبری

  • ناهید زنگنه

  • مسعود رفیعی

  • فاطمه احمدی

  • فاطمه شریفی

  • هاتف نورانی

  • کوثر جامی

  • محمد جوهری

  • احد زینی وند

  • سیما پری زاده

  • فرشاد صیدمحمدی

  • ماریا احمدی خطیر

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات