⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی در وضعیت جنگی
◻️ درخواست واردات داروی آگامری (وامورولون) برای بیماران دیستروفی عضلانی دوشن و بکر
◻️ درخواست کاهش تعداد دروس نهایی پایه یازدهم به شش درس

درخواست برکناری رئیس و مدیر بیمارستان شهدای لردگان

#مدیریت_شفافیت_پاسخگویی

درخواست برکناری رئیس و مدیر بیمارستان شهدای لردگان

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پرشکی

با سلام؛

ما، امضاکنندگان این کارزار، به دلیل سوءمدیریت و مشکلات جدی در بیمارستان شهدای لردگان، خواستار برکناری فوری رئیس و مدیر این مرکز هستیم.

مشکلات موجود شامل موارد زیر است:

۱- عدم تعامل با رسانه‌ها و برخورد نامناسب و قهری با مردم، رسانه‌ها و مطالبه‌گران که مانع پاسخ‌گویی شفاف شده است.
۲- نداشتن تخصص مدیر بیمارستان (تحصیل در رشته حسابداری به جای مدیریت یا علوم پزشکی).
۳- لزوم پاسخ‌گویی و شفافیت در امور مالی بیمارستان، به‌ویژه از سوی رئیس بیمارستان پس از سال‌ها مدیریت.
۴- تأخیر در درمان بیماران که سلامت و جان آن‌ها را به خطر انداخته است.
۵- برخورد خلاف شأن با مردم از سوی کادر درمانی و سایر ارکان بیمارستان که باعث نارضایتی گسترده شده است.

ما از نماینده منتخب شهرستان‌های سه‌گانه (آقای موسوی) تقاضا داریم با ورود به این موضوع و الزام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به بررسی فوری این مشکلات، رئیس و مدیر فعلی را برکنار و افراد شایسته و متعهد به بهبود کیفیت خدمات درمانی و احترام به مردم جایگزین قرار دهد.

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1056 نفر

  • الیاس نوروزی

  • داود حسین پور

  • علی حسین پور

  • بهروز بابامیر

  • امین خلیل طهماسبی

  • امید محمدی

  • حمید امیری

  • سید محمد خاتمی

  • اکبرخالدی جاه

  • سعیدحاجی پورمیلاس

  • هادی غلامی پور

  • سعید کاظمی

  • فرزانه شریفی

  • امیرحمزه موسوی

  • فاطمه منصوری

  • احمدرضا حسینپور

  • روح‌الله خالدی طلایه

  • دکتر هتایا سهنان

  • مهدی قربانی شاه نجفی

  • ابوالفضل خلیل طهماسبی

  • حمید نادری لردجانی

  • سید مولا موسوی

  • محمد حسین پور

  • محمد حسین پور

  • صالح حسین پور آقائی

  • مهدی حسین پور

  • ابراهیم خالدی

  • الف الف

  • محمد حسین پور

  • مسلم بابامیر

بحث و گفتگو

سید حسن دانیالی : با عرض سلام . چرا نظر اینجانب که یکی از بیماران دکتر بابائیان هستم و خطاب به آقای داود حسین پور پوربود ثبت نشد.که همه میدانند خانم دکتر بابائیان چه کارهای مثبتی برای بیمارستان و بیماران انجام میدهند.
💬 پاسخ
سید حسن دانیالی : آقای حسین پور شما ببینید که خانم دکتر بابائیان چه کارهایی برای بیمارستان انجام داد.چه بخش‌هایی اضافه کرد.و بیمارستان را چقدر توسعه داد.از استان تا تهران برای بازدید از بیمارستان لردگان دعوت کردند تا کمبودها را به عرض بالاترها برساند.اگر پزشک ناکارآمدی بود چرا همه ساله از ایشان و پرسنل بیمارستان تقدیر و تشکر به عمل می‌آید.پس این نشانه انسانیت و شخصیت و دلسوزی این خانم دکتر را میرساند که طی این مدت کوچکترین کم کاری نداشته.خدا خیرش بده که از بیمارستان شهدای لردگان تا بیمارستان شهید ارجمند مال خلیفه تا روزی حداقل 7ساعت داخل کلینیک تلاش میکنه بدون چشم داشت.ما بجای تقدیر و تشکر از این خانم دکتر بیایم الکی پشت سرش حرف بزنیم.خدا را خوش نمیاد.کاش ما ده نفر انسان مفید مثل خانم دکتر بابائیان تو شهرستان داخل ارگانهای مختلف داشتیم.واقعا بنده از پشتکار ایشان تقدیر و تشکر میکنم و امیدوارم خداوند متعال در کارش ایشان را یاری فرمایید.
💬 پاسخ
رضا زینالی : طبق قوانین ثبت احوال کشور تغییر نام های عربی به نام های فارسی غیر قانونی است. کارزاری آماده کردیم که این قوانین تغییر کنن لطفاً حمایت کنید ممنون https://www.karzar.net/238590
💬 پاسخ
حسین م : واقعا جای تاسف هست که قبلا بیمارستان نبود و کشتارگاه بود ولی الان که بهتر شده نمک نشناس شده اند اینایی که امضا کرده اند..
💬 پاسخ
حسین م : این کاروزار هرکس نوشته واقعا قبلا شاید در بیمارستان دزدی میکرده و حالا رییس سر موچشو گرفته...
💬 پاسخ
فرزاد عبدالهی : با سلام دقیقا همینطور که بیان شده بی بندوباری و بی صاحب بودن و بی مسئولیتی در این بیمارستان غوغا میکنه. مخصوصا پرسنل حراست کاملآ بی شعوری دارد این بیمارستان یعنی به‌صورت خلاصه افتضاح وضعیت همه چیز این بیمارستان. از نظر پزشکی که منفی ۱۰۰ هست
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


سلب مسئولیت

در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با نویسندگان و امضاکنندگان نامه خواهد بود.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: