درخواست ورود شهرداری تبریز به پروژه رفع نواقصات استادیوم یادگار امام

#استادیوم_یادگارامام

درخواست ورود شهرداری تبریز به پروژه رفع نواقصات استادیوم یادگار امام

شهردار محترم کلان‌شهر تبریز

اعضای محترم شورای شهر تبریز

با سلام؛

نظر به در پیش رو بودن بازی‌های آسیایی تراکتور و پرچمدار ایران بودن این تیم در لیگ نخبگان قاره آسیا، متأسفانه در بازه کمتر از یک ماه مانده به این رقابت‌ها، ورزشگاه یادگار امام با نواقصات زیادی روبه‌رو بوده و با این روند فعلی بعید است برای این ورزشگاه از سوی ای اف سی، مجوز میزبانی از بازی‌های تراکتور در آسیا صادر شود.

به سبب اینکه بودجه اداره ورزش و جوانان استان محدود است، از شما شهردار مردمی و شورای شهر پرتلاش شهرمان تقاضا داریم با صرف‌نظر و چشم‌پوشی از بعضی روندهای بروکراسی اداری و مالکیت این ورزشگاه، صادقانه پای کار آمده و با اختصاص بودجه‌ای نسبت به رفع ایرادات اساسی ورزشگاه اقدام فرمایید.

همان‌طور که شهرداری شیراز با اختصاص بودجه‌ای قابل توجه نسبت به رفع ایرادات استادیوم پارس شیراز اقدام کرد و کمک‌حال تیم فجر سپاسی این شهر شد.

سالانه هزاران میلیارد تومان برای پروژه‌های شهری تبریز خرج می‌شود و شاید بسیاری از آن‌ها در چشم شهروندان دیده نشود، اما این پروژه که به احتمال زیاد با بودجه کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان تمام می‌شود، توجه میلیون‌ها طرفدار عاشق تراکتور را جلب می‌کند و صددرصد سبب جذب رضایت اجتماعی نسبت به ارگان زحمت‌کش شهرداری خواهد شد.

در آخر نسبت به بعضی ایرادات اساسی استادیوم نیز اشاره می‌شود:

  • لزوم نرده‌کشی کل کاسه استادیوم
  • اضافه کردن صندلی‌های جدید به سکوهای استادیوم
  • وجود گیت‌های مجزا در چهار گوشه استادیوم
  • ایجاد ورودی مجزا برای جایگاه خبرنگاران
  • رفع مشکل عدم تطابق تعداد بلیت‌های فروخته‌شده
  • تعویض کابل‌های فرسوده واحد سیار برای بهره‌وری کامل از پتانسیل واحد سیار جدید شبکه سهند تا پخش تلویزیونی به مطلوب‌ترین حالت خود برسد
  • رفع مشکلات سرویس‌های بهداشتی و آبخوری‌های ورزشگاه و افزایش تعداد آن‌ها

با تشکر

این کارزار موفق شد!

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با تأثیرگذاری و موفقیت این کارزار اینجا را کلیک کنید.

حمایت از وبسایت کارزار

امضاکنندگان: 4644 نفر

  • سعید رستمی

  • حاجی سلطانی. مجید

  • مهدی ایرانزاد

  • علی شکرزاده

  • محمد ابراهیمی

  • فرزاد دهقان

  • امیرحسین اصغری

  • مجتبی حمزه پور

  • امیرمحمد شزیفی

  • سینا برومند

  • امیرحسین رشید سرند

  • مهدی آقاجانی

  • مهوی قلی پور

  • سالار دهقان

  • محمد هدایتی

  • عرفان پرخیده

  • عرفان شهیم گرمی

  • علی بوستان افروز

  • Mohammmad forosti

  • مهدی علیزاده

  • محمد علی ظروفی آذر

  • Majid babaei

  • امید بری

  • سجاد فتحی

  • محمدرضا عباس زاده

  • محمد خیری

  • ثمین میرزائی

  • حسین فتحی

  • مائده روپوشی

  • سید علی پیروزپناه

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




✌️ حمایت از سایت کارزار
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات