⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اعتراض به وضعیت بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

درخواست تصویب قانون کاهش مهریه از ۱۱۰ به ۱۴

#اصلاح_قانون_مهریه

درخواست تصویب قانون کاهش مهریه از ۱۱۰ به ۱۴

به نام خدا

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام؛

از آنجا که مهریه به‌جای آنکه پشتیبانی برای حفظ بقای کانون خانواده‌ها باشد، تبدیل به سلاحی شده است که برعکس، نه‌ تنها تیشه به ریشهٔ کانون خانواده‌ها می‌زند بلکه با توجه به افزایش بی‌رویهٔ قیمت سکه بهار آزادی و تورم طاقت‌فرسای این روزها، به معضلی اجتماعی بدل شده که خواه‌ناخواه آسیب آن به طور مستقیم و غیرمستقیم دامنگیر مردان و نیز زنان جامعه شده است.

چرا مردی که زمان جاری شدن صیغهٔ عقد، دین سکه ۱ میلیونی بر عهده‌اش قرار گرفته بود، امروز باید ۱۲۰ برابر زیر بار آن دین باشد و تمام عمرش را در دغدغهٔ پرداخت آن سپری کند؟ کجای این قانون عدالت است؟ در حالی که متوسط درآمد یک جوان زیر ۲۰ میلیون است، چرا باید تاوان اشتباه عرف جامعه مبنی بر اینکه «مهریه را چه کسی داده، چه کسی گرفته» را بپردازد؟ حتی قانون پابند الکترونیکی هم برای بدهکار مهریه بسیار تحقیرآمیز است.

لذا اینجانبان، اعم از زنان و مردانی که هم فرزند پسر و هم دختر داریم و نیز جوانان روشنفکر و فرهیخته‌ای که مهریه را نوعی بهره‌کشی و استثمار می‌دانیم، عاجزانه استدعای تصویب هرچه سریع‌تر این طرح را داریم؛ چرا که به عینه می‌بینیم تصویب هرچه سریع‌تر آن به نفع جامعه است و جلوی بسیاری از سوءاستفاده‌ها را خواهد گرفت.

زندان جای بدهکار مهریه نیست؛ زندان جای بزهکاران و جای بدهکاران کلاهبردار است. بیایید یک بار هم که شده از این ور بام بیفتیم و حق را به مردان بی‌گناهی بدهیم که روزی با هزار عشق و امید، حتی مقابل خانواده‌هایشان ایستادند و در برابر عشق و احساس، منطق را کنار گذاشتند و زن زندگی‌شان را آن‌قدر باور داشتند که هر عدد و رقمی را در برابر آن به پشیزی گرفته بودند. امروز چرا باید تاوان آن را با عمر گرانبهاترین خود بدهند؟ جوانانی که امروز باید در بطن جامعه باشند، در کنج زندان با بزهکاران سر کنند یا چون محکومین بزهکار، پابند داشته باشند.

با سپاس

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 345 نفر

  • محمد محرابی

  • کوثر اکبرپور

  • عبدالرضا اکبرپور

  • راشین ناظمی

  • سیده صغرا نجفی

  • زهرا صادقی

  • مجتبی محرابی

  • ملیحه اسدی

  • مهتا محرابی

  • یوسف باباپور

  • مصطفی منصورنیا

  • محمد یاسین باقری

  • مهدی فقیهی

  • عدالت انسانیت

  • امیرطاها جلیلی

  • نوید ملکی

  • مسعود باتوانی

  • شهرام وفاییان طهرانی

  • حامد احمدی

  • بابک بابک

  • هاتف علیمردانی

  • حمیدرضا کریمی میاندهی

  • سیدمحمدرضا حسینی

  • محمود شاهین

  • قدمعل کاظمی

  • حسین پريشاني

  • حسن داری

  • رضا صمدی

  • علی قمی

  • حمیدرضا خلیلی زده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات