درخواست ارائه مجوز به دندانسازان تجربی‌کار

#دندانسازان_تجربی

درخواست ارائه مجوز به دندانسازان تجربی‌کار

بسم الله الرحمن الرحیم

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

ریاست محترم اداره کل امور حرفه‌ای وزارت بهداشت

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی ایران

با سلام و احترام،

ما امضاکنندگان این نامه، به نمایندگی از دندانسازان تجربی و علاقه‌مندان به هنر و صنعت پروتز دندان، خواستار بررسی و حمایت قانونی از صدور مجوز فعالیت برای دندانسازان تجربی هستیم. دلایل و مستندات ما به شرح زیر است:

۱. تجربه و تخصص عملی: دندانسازان تجربی با سال‌ها تجربه عملی در زمینه ساخت پروتزهای دندانی، مهارت‌های حرفه‌ای قابل توجهی کسب کرده‌اند که در برخی موارد با تجربه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برابری می‌کند. همچنین شایسته است که فراموش نکنیم بسیاری از فارغ‌التحصیلان این رشته شاگرد دندانسازان تجربی بوده‌اند.

۲. حفظ سلامت بیماران: فعالیت دندانسازان تجربی محدود به ساخت پروتز و تجهیزات دندانپزشکی بوده و هیچ‌گونه دخالت مستقیم در درمان یا تشخیص پزشکی بیماران ندارند؛ بنابراین سلامت عمومی را به طور مستقیم تهدید نمی‌کنند.

۳. تأیید و پشتیبانی قانونی: بر اساس ماده ۳۸ قانون نظام پزشکی و مقررات مرتبط با صدور پروانه حرفه‌ای، امکان طراحی و تعریف چارچوب قانونی برای صدور مجوز فعالیت برای افرادی با تجربه عملی قابل سنجش و معتبر وجود دارد.

۴. حفظ هنر و فرهنگ حرفه‌ای: دندانسازی تجربی نه تنها یک حرفه، بلکه یک هنر سنتی و تخصصی است که انتقال تجربه‌های عملی و مهارت‌های دستی نسل‌های گذشته را امکان‌پذیر می‌کند. محدود کردن فعالیت این گروه، علاوه بر ایجاد مشکل اشتغال، موجب کاهش کیفیت هنر و صنعت پروتز دندانی نیز خواهد شد.

۵. تقویت اشتغال و عدالت اجتماعی: صدور مجوز رسمی به دندانسازان تجربی، ضمن حفظ سلامت و استانداردهای لازم، فرصت اشتغال قانونی و پایدار برای جمع زیادی از افراد ماهر را فراهم می‌کند و به کاهش فشار اقتصادی و افزایش عدالت اجتماعی کمک خواهد کرد.

از جنابعالی خواهشمندیم با بررسی این موضوع و تعریف چارچوب قانونی مناسب، زمینه فعالیت قانونی و امن دندانسازان تجربی را فراهم آورید تا هم مهارت و تجربه آن‌ها حفظ شود و هم سلامت و حقوق بیماران در بالاترین سطح رعایت گردد.

و شایسته است اشاره کنیم به سخن و فرمایش مقام معظم رهبری: «ما بایستی کاری کنیم که مردم بتوانند راحت کسب‌وکار کنند، بتوانند دادوستد کنند، بتوانند تولید کنند.»

این سخن در دیدار «کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش‌بنیان‌ها» در تاریخ ۳۰ ژانویه ۲۰۲۳ (۱۰ بهمن ۱۴۰۱) توسط ایشان بیان شده است.

با احترام
بنیان‌گذار این کارزار: شایان دامرودی با سابقه ۷ سال کار و تجربه در حوزه دندانسازی

30%
70 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 15 نفر

  • شایان دامرودی تهران

  • هانیه داوری ایردموسی تهران

  • امیرعلی دامرودی تهران

  • مارال بهلول قشم

  • ام البنین حسینی کرمان

  • علی قوی کرمان

  • محمود حسینی کرمان

  • فاطمه سادات حسینی کرمان

  • پیمان غیاثوند قزوین

  • مژگان زندی فر قزوین

  • یاسمن شیرخانی قزوین

  • ریحانه خواجه پور یزد

  • محمدرضا اله یاری قزوین

  • سیما مبینی

  • اصغر رحمتی ارجمند کرج

بحث و گفتگو

سید امید منصوری مستوفی : درود لطفاً کارزار ( اصلاح پرداخت حق بیمه ) به گروه‌های دیگر ارسال و به دوستانتان توصیه نمایید https://www.karzar.net/223018 با احترام
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار: