⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ تعیین معیشت کامل برای قهرمان وطن: حسین محمدی

درخواست حذف بند د مقرره شماره ۵۴ هیئت مقررات‌زدایی برای تأسیس مؤسسه عینک طبی

#اپتومتریست_متخصص_عینک

درخواست حذف بند د مقرره شماره ۵۴ هیئت مقررات‌زدایی برای تأسیس مؤسسه عینک طبی

جناب آقای دهقان
معاونت محترم حقوقی ریاست جمهوری

با سلام
ما امضاکنندگان این کارزار، خواهان حذف بند د مقره ۵۴ هیئت مقررات‌زدایی مجوزهای کسب‌وکار در تاریخ ۲۰ دی ۱۴۰۰ هستیم؛ زیرا معتقدیم اتحادیه‌های صنفی و اتاق اصناف با سوءبرداشت و سوءاستفاده از این مقرره و با الزام دانش‌آموختگان اپتومتری که متولی قانونی ساخت و فروش عینک طبی می‌باشند به دریافت پروانه کسب فروش، به‌جای ایجاد سهولت در صدور مجوز، ایجاد مانع خواهند نمود.
هم‌اکنون اپتومتریست‌ها برای تأسیس مؤسسه عینک طبی باید علاوه بر پروانه نظام پزشکی، پروانه‌های بهره‌برداری مؤسسه عینک طبی و مسئولیت فنی را از وزارت بهداشت دریافت کنند و با این مقرره یک پروانه کسب هم از اتحادیه‌های صنفی افزوده شده است.
در حالی که اکثر اپتومتریست‌ها در ساختمان‌های پزشکان مشغول به فعالیت هستند و این مکان‌ها امکان دریافت پروانه تجاری ندارند و عملاً اجرای این مقرره باعث تعطیلی مؤسسات عینک طبی و دفتر کار بینایی‌سنجی حدود ۳۰۰۰ اپتومتریست خواهد شد. 

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2789 نفر

  • سعید شاهپری

  • معصومه امیری

  • عبداله فرزانه

  • سیروس بختیاری

  • فاطمه مهرابی

  • جواد قربانی

  • علی عباسی مهرآبادی

  • مرتضی غفاریان

  • امیر پورحسین عربانی

  • محسن شاهپری

  • علیرضا رفعتی فرد

  • ستار رجبی

  • طيبه دوابي

  • مسعود صادقی

  • مهدي خامسي پور

  • حسن خضری

  • بی بی زهرا حسینی حسین آبادی

  • نازنین زینب محمدی

  • نسیبه نادری

  • زهرا اقابابایی

  • علی شهرکی

  • رضا سعیدی

  • زهره حاج حسینی

  • اریا امیری

  • راضیه عسکری زهابی

  • مهران حسینعلی زاده

  • عباس صادقی

  • لیلا میرزایی صبا

  • محمد ابراهیم تولائی

  • فاطمه کامل

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات