درخواست بخشودگی مابقی شهریه مدارس و دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۵

#شهریه

درخواست بخشودگی مابقی شهریه مدارس و دانشگاه‌ها برای سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۵

در این وضعیت که دانش‌آموزان از کل طول سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۵ تنها دوماه در مدرسه حاضر شدند و مابقی یا تعطیل شد و یا مجازی (بعضی از والدین و دانش‌آموزان از نحوه تدریس و کم‌کاری مدارس و معلمین شاکی‌اند)، اکنون با این شرایط و همچنین فشارهای اقتصادی که گریبان خانواده‌ها را گرفته، آیا مسئولین تدبیری اندیشیده‌اند برای بخشودگی باقی شهریه‌ها؟

و همچنین پیشنهادی از سمت یکی از مخاطبین بود که اگر فقط چند درصد از حق عبور تنگه هرمز را به مدارس غیرانتفاعی پرداخت کنند تمام شهریه دانش‌آموزان تسویه خواهد شد و موجب قوت قلب شهروندان در این ایام می‌شود چرا که همین دانش‌آموزان و والدین هرشب پا به پای مسئولان و رزمنده ها به خیابان آمدند و میدان را برای دشمن خالی نکردند.

آیا انصاف هست که بجای درسی که تحصیل نشد و ترس و اظطرابی که دانش‌آموزان متحمل می‌شوند، هزینه هم پرداخت کرد؟

29%
71 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 290 نفر

  • زهره نورجو

  • پریا بهمرد

  • آیلین صفری

  • ترکان علی نژاد

  • صدف هاشمی

  • نارین آقایی

  • پرستو عباسی ساعتلو

  • عسل سلطانی

  • محدثه اصغرزاده

  • یگانه رستمی

  • مهسا سنگ تراش

  • رباب مصطفی پور

  • جابر محسنی

  • امین خانزاده

  • مهدی جعفری

  • اسماء مطلبی

  • رضا سیاری

  • فرشته شیخی

  • حمیده نعمت پور

  • مهدیه مهدی زاده

  • علیسان طیب طاهر

  • اتیلا قامتی فر

  • فاطمه فاطمی

  • معصومه بهمنیار

  • ثمین حاجی اقاپور

  • قلی زاده

  • رها محمدزاده

  • کیاناز کشوریان

  • مریم رزمجو

  • مریم عیوضی زاده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات