درخواست تغییر نام میدان و محله آرژانتین به نام رهبر شهید

#تغییر_نام_میدان_آرژانتین

درخواست تغییر نام میدان و محله آرژانتین به نام رهبر شهید

بسمه تعالی

رئیس محترم شورای شهر تهران

اعضای گرامی اعضای شورای شهر تهران

با سلام و تحیات؛

با استناد به حق قانونی و مقتضیات مردمی، به استحضار می‌رساند؛ میدان آرژانتین، به دلیل قرارگیری در قلب تپنده پایتخت و نقش استراتژیک خود به عنوان یکی از اصلی‌ترین گره‌های ارتباطی و گذرگاه‌های حیاتی تهران، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. این میدان با اتصال محورهای اصلی شمال، جنوب، شرق و غرب شهر و همچنین نقش کلیدی در شبکه حمل‌ونقل عمومی و متروی تهران و نیز نزدیکی به مصلی بزرگ تهران، نه تنها یک نقطه جغرافیایی، بلکه نمادی از پویایی و مرکزیت شهر محسوب می‌شود.

با عنایت به تحولات اخیر و تضییقات و رفتارهای متناقض و خیانت و خباثت آمیز در عرصه بین‌المللی کشور آرژانتین که نشان‌دهنده بی‌ثباتی و عدم وفاداری آن به قواعد انسانی و قوانین بین‌المللی و حمایت آن کشور از تروریسم دولتی و سازمان یافته آمریکای جنایت پیشه و رژیم جعلی و منحوس صهیونیستی در حوادث اخیر، و همچنین با توجه به رزمندگی و ایستادگی بی‌مثال رهبر شهیدمان، حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی حسینی خامنه‌ای (ره) در مسیر دفاع از حاکمیت ملی و ارزش‌های اسلامی و انسانی و مقاومت در برابر دشمنان ایران عزیز بالاخص رژیم منحوس صهیونیستی؛ مجموعه‌ای از شهروندان و فعالان انقلابی تهران، بر این باورند که تجلی اقتدار و پیوند میان ملت و رهبری، باید در فضاهای نمادین و استراتژیک شهر تجسم یابد. لذا بدین وسیله، درخواست رسمی خود را جهت تغییر نام «میدان و محله آرژانتین» به نام مبارز و رهبر بزرگ انقلاب، "امام شهید سید علی حسینی خامنه ای(ره)"، به شورا و نهادهای ذی‌صلاح تقدیم می‌داریم.

امید است با نگاهی ارزشمند به این مطالبه مردمی، ضمن تقویت پیوند معنوی و سیاسی میان ملت و رهبری در فضای کالبدی شهر، این نام‌گذاری به عنوان پاسداشتی برای ایستادگی در برابر ظلم و نمادی از اقتدار ملی، صورت پذیرد.

پیشاپیش از حسن توجه و اقدام مقتضی شما سپاسگزاریم.

با احترام
گروهی از شهروندان و فعالان انقلابی تهران

5%
95 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 50 نفر

  • محمد حسین نایبی تهران تولید پوشاک

  • نرجس سادات حسینی تهران

  • علی باقری تهران آزاد

  • سحر رحیم منفرد تهران محصل

  • سید علیرضا تهران دانشجو

  • خانم اسماعیلی تهران خانه دار

  • علی پوشش دوست تهران کارمند

  • Meghdad Savarani تهران آزاد

  • علی روستایی

  • حسین رضائی تهران بازشسته

  • علی محمد صادقی تهران نگهبان

  • فاطمه میرزایی شیراز پرستار

  • حورا قضات تهران

  • ریحانه توانا تهران خانه دار

  • فرحناز مدرس تهران گرافیست

  • سید عبدالله فاضل مشهد کارگر

  • ماندانا شوشتری کرج دانشجو

  • یاشار امدادی تهران مهندس عمران

  • زهرا شکیبایی دوان تهران دانشجو

  • محمد امین عالی نژاد

  • محمد جواد عبدوس سمنان .

  • داوود اشرف آبادان دزد

  • علیرضا رحمانی تاکستان دانشجو

  • حوریه غلامیان تهران معلم

  • Amir sa زاهدان دانشجو

  • سیده فاطمه حسینی Qom

  • ابولفضل بختیاری تهران کارمند

  • سیدکاظم موسوی قم ازاد

  • سید فرهاد رضایی اصفهان کارگر

  • سیده معصومه تهران کارمند

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات