با سلام و احترام؛
با توجه به بسته بودن بازار بورس از تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تاکنون، جمعی از سهامداران و فعالان بازار سرمایه درخواست دارند زمان سررسید قراردادهای اختیار معامله (آپشنها) به اندازه مدت زمان بسته بودن بازار تمدید شود تا از بروز ضرر و زیان برای این دسته از سهامداران جلوگیری گردد.
از آنجا که در مدت تعطیلی بازار، امکان مدیریت موقعیتها، خرید، فروش یا تسویه قراردادها برای سرمایهگذاران وجود نداشته است، شایسته است زمان سررسید این قراردادها متناسب با مدت توقف معاملات اصلاح شود.
به عنوان مثال:
اختیار خرید شپنا با سررسید ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ در صورتی که بازار به مدت دو ماه بسته بوده باشد، میتواند به ۱۴۰۵/۰۲/۱۹ تمدید گردد.
امید است مسئولان محترم بازار سرمایه با در نظر گرفتن حقوق سهامداران و شرایط پیشآمده، نسبت به بررسی و اجرای این درخواست اقدام فرمایند.
با تشکر

بحث و گفتگو