⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست عزل ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه از ریاست محترم جمهور توسط دانشگاهیان
◻️ درخواست لغو آزمون ارتقا دستیاری و گواهینامه تخصصی و تعویق آزمون بورد تخصصی مرداد ۱۴۰۵
◻️ درخواست بازنگری در زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵

درخواست ارتقاء مقطع کارشناسی مهندسی نرم‌افزار برای آموزشکده پسران نیشابور

#مهندسی_نرم‌افزار

درخواست ارتقاء مقطع کارشناسی مهندسی نرم‌افزار برای آموزشکده پسران نیشابور

هم‌دانشجویان گرامی، اساتید ارجمند، و فعالان حوزه فناوری اطلاعات

با سلام و احترام،

ما، جمعی از دانشجویان دغدغه‌مند رشته مهندسی نرم‌افزار، بر آنیم تا با همراهی و همدلی شما، گامی نو در ارتقاء سطح علمی و توانمندی‌های تخصصی خود برداریم. در دنیای پرشتاب امروز، دانش و مهارت‌های روزآمد، کلید موفقیت در عرصه‌های علمی و شغلی است. رشته مهندسی نرم‌افزار، به عنوان موتور محرکه نوآوری در عصر دیجیتال، نیازمند بازنگری و به‌روزرسانی مستمر است تا بتواند فارغ‌التحصیلانی توانمند و آماده برای رویارویی با چالش‌های پیچیده صنعت نرم‌افزار تربیت کند.

بر همین اساس، این کارزار با هدف پیگیری و مطالبه‌ی ارتقاء مقطع کارشناسی رشته مهندسی نرم‌افزار برای آموزشکده پسران نیشابور راه‌اندازی شده است. ما معتقدیم که با ارتقاء این مقطع، می‌توانیم:

  • عمق و جامعیت آموزشی را افزایش دهیم: با افزودن دروس تخصصی‌تر و به‌روزتر، دانشجویان دانش عمیق‌تری در حوزه‌های کلیدی مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، امنیت سایبری، کلان داده‌ها، و توسعه نرم‌افزارهای پیچیده کسب خواهند کرد.
  • آمادگی شغلی فارغ‌التحصیلان را بهبود بخشیم: صنعت نرم‌افزار به سرعت در حال تحول است و کارفرمایان به دنبال متخصصانی با مهارت‌های پیشرفته و دانش تخصصی هستند. ارتقاء مقطع کارشناسی، فارغ‌التحصیلان را مجهزتر به ابزارها و دانش لازم برای ورود موفقیت‌آمیز به بازار کار خواهد کرد.
  • پژوهش و نوآوری را تقویت کنیم: با ایجاد بستری مناسب‌تر برای تحقیقات دانشجویی در مقاطع بالاتر کارشناسی، می‌توانیم شاهد شکوفایی ایده‌های نو و مشارکت فعال‌تر دانشجویان در پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه باشیم.
  • هم‌راستا با استانداردهای جهانی حرکت کنیم: بسیاری از دانشگاه‌های پیشرو در جهان، برنامه‌های آموزشی خود را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که نیازهای روز صنعت و تحقیقات پیشرفته را برآورده سازند. ارتقاء مقطع کارشناسی، گامی در جهت هم‌سوسازی برنامه‌های آموزشی ما با استانداردهای بین‌المللی خواهد بود.

ما از شما، دانشجویان عزیز، اساتید گرانقدر، فارغ‌التحصیلان موفق، و تمامی فعالان و دلسوزان حوزه فناوری دعوت می‌کنیم تا با پیوستن به این کارزار، حمایت خود را از این حرکت مهم اعلام نمایید. امضای شما، صدای شما خواهد بود و ما را در رسیدن به این هدف مشترک یاری خواهد رساند.

بیایید با هم، آینده مهندسی نرم‌افزار را رقم بزنیم و اطمینان حاصل کنیم که نسل‌های آینده از آموزش باکیفیت‌تر و فرصت‌های شغلی بهتر بهره‌مند خواهند شد.

با سپاس فراوان،
جمعی از دانشجویان مهندسی نرم‌افزار

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 139 نفر

  • مهدی کلیدری

  • علیرضا صفرزاده

  • نوید کیانوش

  • محسن حلاجی

  • علیرضا نصرابادی

  • محمد سروش

  • دکتر وحیدداوری

  • علی سیف

  • مهدی بزرکار

  • رضا نصرآبادی

  • علی فاضلی

  • محمد جواد قدمگاهی

  • حسین صادقی

  • جواد امینی

  • جواد نصرآبادی

  • مرتضی فیض آبادی

  • رضا شفائی نیا

  • سید فرزاد سید موسوی

  • عباس عجین

  • محمدرضا قربانی

  • نیما مبارکی

  • احمد صادقی

  • امیرمحمد همت آبادی

  • علیرضا رضائی

  • علی یوسفی

  • متین کمیایی

  • مهسا حجازی فر

  • Vini jr

  • هومن قربانی

  • یلدا حلوائی پور

بحث و گفتگو

طهماسب شکریان : سلام لطفاً حمایت کنین کارزار «درخواست اصلاح روند ثبت نام در سامانه الکترونیکی مشاغل سخت و زیان آور https://www.karzar.net/321066
💬 پاسخ
علی شیری : رفع فیلتر هوش‌ مصنوعی https://www.karzar.net/305949
💬 پاسخ
علی شیری : فقط تصور کن: هر PDF اسکن‌شده‌ات یک‌باره قابل سرچ بشه! PDF24 این معجزه رو رایگان انجام میداد، حالا فیلترش کردن. بیا امضا کن تا برگرده. 🔗[https://www.karzar.net/305828
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است.
💬 پاسخ
امیر جعفری : کارزاری که مشکل همه ما تو این شرایط اقتصادی حاصل از جنگ و محاصره هست. لزوم بازنگری رتبه مالی برای گرفتن وام و اعتبار. لطفا امضا کنید که مشکل همه هست https://www.karzar.net/295997 💬 پاس
💬 پاسخ
علیسان احمدپور : اینترنت بین المللی یه حق اولیه برای کار، یادگیری و ارتباطاته، نه یه امتیاز خاص! فعلاً بیش از ۴,۶۹۰ نفر این کارزار رو امضا کردن، فقط ۳۱۰ امضا دیگه مونده تا به هدف ۵,۰۰۰ نفری برسیم. 🔗 امضا کن و به اشتراک بذار: https://www.karzar.net/302067 هر امضا مثل یه رای برای آزادی دسترسی به اینترنت و اعتراض به محدودیت‌های پرهزینه‌ست. لطفاً همین حالا کلیک کن و برای دیگران هم بفرست.
💬 پاسخ
علی شیری : رفع فیلتر هوش‌ مصنوعی https://www.karzar.net/305949
💬 پاسخ
علی شیری : فقط تصور کن: هر PDF اسکن‌شده‌ات یک‌باره قابل سرچ بشه! PDF24 این معجزه رو رایگان انجام میداد، حالا فیلترش کردن. بیا امضا کن تا برگرده. 🔗 [https://www.karzar.net/305828]
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


صدور نامه برای مسئولان

نامه گزارش این کارزار جهت پیگیری صادر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات