⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست جایگزینی طرح جمع‌آوری و دپوی سگ‌های بلاصاحب در پناهگاه‌ها با طرح عقیم سازی، واکسیناسیون، رهاسازی و فرهنگسازی عمومی
◻️ درخواست تصویب و اجرای قانون مبارزه با حیوان‌آزاری
◻️ درخواست جریمه و برخورد جدی با حیوان‌آزار و حیوان‌آزاری

درخواست صدور مجوز شکار و حمایت از شکارچیان قانونمند

#صدور_قانونی_مجوز_شکار

درخواست صدور مجوز شکار و حمایت از شکارچیان قانونمند

جناب آقای دکتر سلاجقه
رئیس محترم سازمان حفاظت محیط‌زیست
سرکار خانم رفیعی
رئیس محترم فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی

با سلام
متأسفانه در مناطق شکارآزاد، هر کسی هرکاری در طبیعت انجام بدهد، مردم می‌گویند شکارچی‌ها کرده‌اند. شکارچی با شکارکُش بسیار فرق دارد. وقتی که زمان شکار کردن به وقتش باشد، موقع زاد ولد حیوانات نباشد، بی‌رویه نباشد، هیچ قانونی آن را منع نکرده است. اکنون ۲ سال است که پروانه شکار به کسی نداده‌اند، اما دردی از در محیط‌ زیست و شکارهای غیرقانونی دوا نشده است.
سازمان‌های مربوطه به‌جای درگیری با شکارچیان و ندادن مجوز باید کمک حال طبیعت و حیات وحش باشند. چون طبیعت نباشد، همه متضرر می‌شوند. می‌توانند قیمت هزینه‌های فشنگ را افزایش دهند تا کمک‌هزینه‌ای برای محیط‌ زیست باشد و یا مجوزهای شکار را به‌سورت سالانه صادر کنند و چند سال بینشان فاصله بگذارند.
پروانه شکار ندادن کاملاً به نفع شکارچیان قاچاقچی است، زیرا مجوزها مدت اعتبار کمی دارند اما یک قاچاقچی می‌تواند در تمام طول سال شکار کند و در کنار آن اسلحه و فشنگ هم به‌صورت آزاد خرید و فروش کند.
با صدور قانونی مجوز، قطعاً می‌توان جلوی شکار بی‌رویه را گرفت و فرصتی به حیات وحش داد برای تولیدمثل و بازسازی خود.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 16 نفر

  • علی عشقی

  • مهدی خسرونژاد

  • محمد علی رشیدی

  • میلادبیشه سری

  • افشین کریمی

  • معین رحمانی

  • ناصر نگار

  • محمود پولادی

  • امید رضایی

  • حسن راستی

  • امیر کاویانی

  • عزیز آفرین مقدم

  • جواد حسن زاده

  • مریم طیرانیان

  • پرنیا م

  • بهناز دهلوي

بحث و گفتگو

سمیه شمشیری : واقعا متاسفم برای کسانی که لذت میبرن از کشتن حیوانات بی پناه. دست از سر این بدبختا بردارید. شکاااار کلا ممنوع. مجوز چ کوفتیه
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات