برای شکوه و اقتدار ایران، فراخوان تشکیل بنیاد ملی کرامت

#بنیاد_ملی_کرامت

برای شکوه و اقتدار ایران، فراخوان تشکیل بنیاد ملی کرامت

بسم الله الرحمن الرحیم

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

موضوع: پیشنهاد تشکیل «بنیاد ملی کرامت» (با نام پیشنهادی: بنیاد کرامت امام خامنه‌ای)؛ تجلی وفاق ملی برای اقتدار و سازندگی

با سلام و تحیات؛

در طلیعه‌ی دورانی که دولت محترم شعار «وفاق ملی» را سرلوحهٔ حرکت خود قرار داده است، جمعی از نخبگان، فرهیختگان و اقشار دغدغه‌مند مردم بر این باورند که بسترسازی برای «مشارکت حداکثری و سازمان‌یافتهٔ مردم»، کارآمدترین ابزار برای تحقق وفاق و عبور از چالش‌های پیش‌روی کشور است.

در همین راستا، پیشنهاد تشکیل نهادی تحت عنوان «بنیاد ملی کرامت» (با پیشنهاد مزین شدن به نام مبارک «بنیاد کرامت امام خامنه‌ای») به‌عنوان بازوی فکری، نخبگانی و پشتیبان مردمی دولت ارائه می‌گردد. این بنیاد با هدف ایجاد بسیج همگانی و با رویکرد «وفاق عملی» در حوزه‌های ذیل طرح‌ریزی شده است:

۱. اقتدار دفاعی و امنیت ملی: جلب مشارکت‌های مردمی و نخبگانی برای حمایت از نیروهای مسلح، توسعهٔ ظرفیت‌های دفاعی و تقویت راهبرد بازدارندگی کشور.

۲. عدالت‌خواهی تاریخی: پیگیری خون‌خواهی و دادخواهی شهدای دوران دفاع مقدس و فرماندهان شهید، و مقابلهٔ حقوقی و بین‌المللی با آمرین و عاملین جنایات علیه ملت ایران.

۳. پیشرفت و توانمندسازی: بسیج ظرفیت‌های نخبگانی برای حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای، ارتقای سطح علمی، فرهنگی و رسانه‌ای، و پشتیبانی از شکوفایی دانش‌بنیان‌ها در خدمت نیازهای ملی.

ما معتقدیم این بنیاد نه‌تنها موازی‌کاری نخواهد بود، بلکه به‌عنوان «پُلی میان ظرفیت‌های مردمی و توان اجرایی دولت»، با بهره‌گیری از تجربیات دوران دفاع مقدس و توانِ امروز نخبگان، می‌تواند الگویی از «وفاق حول محور ولایت» را برای صیانت از جمهوری اسلامی ایران به نمایش بگذارد.

امید است با حمایت جنابعالی از این مطالبهٔ مردمی و ارائهٔ مجوزها و تسهیلات لازم، این نهاد به نام مبارک «بنیاد کرامت امام خامنه‌ای» مزین گشته و با هدایت‌های معظم‌له، فصل جدیدی از بسیج همگانی برای آبادانی و عزت کشور آغاز گردد.

این پویش، لبیک به شعار «باید برخاست» است؛ چراکه معتقدیم در سایهٔ وفاق ملی و تحت زعامت حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای (مد ظله‌العالی)، هیچ بن‌بستی برای ایران اسلامی متصور نیست.

با احترام و التماس دعا برای موفقیت دولت در مسیر پیشبرد آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی.

جمعی از حامیان و دوستداران انقلاب اسلامی

8%
92 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 78 نفر

  • محمد حسینی

  • فاطمه حسینی

  • سید علی اکبر حسینی

  • زهرا مومنی

  • علی اکبر صفری

  • فاطمه عباسی

  • مهدی فیاض‌بخش

  • زینب احمدی

  • علیرضا قاسمی کفاش

  • مصطفی دری

  • محمدعلی میری

  • علیرضا بیگمی

  • ستاره سیروسی

  • محمد حاجی

  • محمد علی کفکی نژاد

  • محمد رضا زاهدی کیا

  • محمدعلی هروی

  • سید حسن موسوی فرد

  • سیدعلی شکرابی

  • حسن حلوانی

  • محمدجواد یعقوبی

  • زهرا حلوانی

  • محمد ترابی

  • محمد سلم آبادی

  • احمد اکبری

  • عباس جباری

  • عباس طالبی

  • فاطمه قاسمی

  • سید رضا حسینی

  • طوبی کریمی مقدم

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات