تکریم معلم را از فرزندش آغاز کنید

#خانواده_معلم_باید_تکریم_شود

تکریم معلم را از فرزندش آغاز کنید

بسم الله الرحمن الرحیم

«هَلْ جَزَاءُ الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ»

جناب آقای دکتر علیرضا کاظمی

وزیر محترم آموزش و پرورش

جناب آقای وزیر،

هر تمدنی، پیش از آنکه بر ستون‌های اقتصاد و صنعت استوار شود، بر شانه‌های معلمان بنا شده است. جامعه‌شناسان آموزش، «معلم» را مهم‌ترین عامل انتقال سرمایه فرهنگی، شکل‌دهنده سرمایه اجتماعی و پرورش‌دهنده سرمایه انسانی می‌دانند. اگر آموزش، موتور توسعه است، معلم بی‌تردید موتور محرک آموزش است.

از این‌رو، منزلت معلم تنها یک مطالبه صنفی نیست؛ بلکه ضرورتی برای توسعه پایدار، عدالت آموزشی، افزایش اعتماد عمومی و ارتقای کیفیت سرمایه انسانی کشور است. هیچ نظام آموزشی موفقی نتوانسته است بدون تکریم معلمان خود به قله‌های پیشرفت دست یابد.

با این همه، هر ساله بسیاری از فرهنگیان شاغل و بازنشسته در آغاز فصل ثبت‌نام مدارس، با نگرانی از تأمین حق آموزش فرزندان خود روبه‌رو می‌شوند. این نگرانی، صرفاً یک مسئله شخصی نیست؛ بلکه نشانه‌ای از فاصله میان جایگاه رفیع معلم در گفتمان رسمی و تجربه روزمره او در نظام اداری است.

معلمی که هزاران دانش‌آموز را با امید، دانش، اخلاق و هویت ایرانی اسلامی راهی آینده می‌کند، شایسته آن است که برای ثبت‌نام فرزند خویش دغدغه و احساس بی‌پناهی نداشته باشد. تکریم معلم، زمانی واقعی است که خانواده او نیز آثار این تکریم را احساس کند.

از منظر حقوق عمومی نیز، این مطالبه بر مبانی مستحکمی استوار است.

اصل سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، دولت را مکلف به رفع تبعیضات ناروا، ایجاد امکانات عادلانه و تأمین حقوق همه شهروندان می‌داند.

اصل بیست‌ونهم قانون اساسی، برخورداری از حمایت‌های اجتماعی را از حقوق مردم می‌شمارد.

اصل سی‌ام قانون اساسی نیز آموزش و پرورش را حقی عمومی دانسته و دولت را موظف به فراهم آوردن زمینه برخورداری عادلانه همه ملت از آموزش رایگان کرده است.

افزون بر این، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر ارتقای منزلت اجتماعی، کرامت حرفه‌ای، انگیزه و شأن معلمان تأکید دارد. بی‌تردید، منزلت معلم تنها در گفتار محقق نمی‌شود، بلکه باید در سیاست‌ها و تصمیمات اجرایی نیز متجلی گردد.

همچنین، مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بارها بر جایگاه بی‌بدیل معلم در پیشرفت کشور تأکید کرده‌اند و معلمان را امانتداران ارزشمند آینده این ملت دانسته‌اند. این رهنمودها نشان می‌دهد که تکریم معلم تنها یک اقدام رفاهی یا اداری نیست، بلکه راهبردی ملی برای ساختن آینده ایران است و حمایت از خانواده معلمان، از روشن‌ترین جلوه‌های تحقق این نگاه به شمار می‌رود.

از سوی دیگر، سیاست‌های کلی تحول در نظام آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلم، افزایش انگیزه خدمت و تقویت منزلت اجتماعی فرهنگیان تأکید دارد. همچنین قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را از وظایف دستگاه‌های اجرایی دانسته است.

افزون بر این، رویه‌ها و نظرات دیوان عدالت اداری نیز همواره بر لزوم رعایت قانون، منع تبعیض، حفظ حقوق شهروندان و جلوگیری از اعمال سلیقه در تصمیمات اداری تأکید داشته است. انتظار می‌رود ضوابط ثبت‌نام مدارس نیز در همین چارچوب، به گونه‌ای تنظیم و اجرا شود که ضمن رعایت عدالت آموزشی و ظرفیت مدارس، منزلت و حقوق فرهنگیان شاغل، بازنشسته و خانواده‌های معظم شهدا مورد حمایت قرار گیرد.

جناب آقای وزیر،

وزارت آموزش و پرورش، تنها یک دستگاه اجرایی نیست؛ خانه معلمان ایران است. انتظار جامعه فرهنگیان آن است که این خانه، پیش از هر نهاد دیگری، کرامت معلم را پاس بدارد.

از این‌رو، از حضرت‌عالی درخواست می‌کنیم با استفاده از اختیارات قانونی خود، در شیوه‌نامه ثبت‌نام سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۶ مقرر فرمایید:

۱. فرزندان فرهنگیان شاغل و بازنشسته و خانواده‌های معظم شهدا، در چارچوب ضوابط و ظرفیت مدارس، در اولویت ثبت‌نام مدارس دولتی قرار گیرند.

۲. این سیاست به صورت شفاف، عادلانه و یکسان در سراسر کشور اجرا شود.

۳. بر حسن اجرای آن نظارت مؤثر صورت گیرد تا از برداشت‌های متفاوت، اعمال سلیقه و ایجاد تبعیض جلوگیری شود.

جناب آقای وزیر،

اعتماد معلمان، بزرگ‌ترین سرمایه وزارت آموزش و پرورش است و سرمایه اجتماعی با احترام، عدالت و عمل تقویت می‌شود، نه صرفاً با شعار.

امروز، فرهنگیان ایران تنها یک خواسته دارند:

«تکریم معلم را از فرزندش آغاز کنید.»

این مطالبه، امتیازخواهی نیست؛ بلکه تجلیل از کسانی است که آینده ایران را می‌سازند. حمایت از خانواده معلم، سرمایه‌گذاری برای ارتقای کیفیت آموزش، افزایش انگیزه خدمت، تقویت سرمایه اجتماعی و تحقق عدالت آموزشی است.

امید است حضرت‌عالی با اتخاذ تصمیمی ماندگار، برگ دیگری بر دفتر تکریم معلمان این سرزمین بیفزایید تا جامعه فرهنگیان، این اقدام را نشانه‌ای روشن از احترام عملی وزارت آموزش و پرورش به مقام معلم بداند.

تکریم معلم، تکریم آینده ایران است؛ و احترام به فرزند معلم، احترام به آینده ایران.

71%
29 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 713 نفر

  • محمدرضا انتظاریان بجنورد

  • زینب رنجبر پاکدشت

  • فاطمه حجتی یزد

  • امیر محرابی خوزستان اندیمشک

  • علیرضا کیاحیرتی البرز نظرآباد

  • غلامعلی نیازجو قاین

  • زهره رمضانی بابل

  • شیرین شیرزادی کرج

  • اسماعیل رضاپور لشکامی رشت

  • حسن حیاتی امیدیه

  • مریم اسکتدر اصفهان

  • مجیداسعدی شکرانلو شیروان

  • مزبان حبیبی شیراز

  • علی اکبرخسروشیری نقاب

  • شهناز دانایی

  • نادرپورحسین میری مازندران

  • فاطمه حسینی نجف اباد

  • مجیدلایقی قرحی چهارمحال وبختیاری

  • جعفر فرجی ساری

  • معصومه عمتی بهار

  • روح انگیز امینی سودکلائی ساری

  • نوذر قربانی کوار

  • فاطمه حسامی

  • زهرا دستجردی کرج

  • داود گودرزی بروجرد

  • رضا صالحی مرودشت

  • سوسن اینانلومنش استان تهران رباط کریم

  • حمید رضائی ممسنی

  • احمد زارع اهواز

  • فرزانه جلالی

بحث و گفتگو

یک معلم : فرهنگیان عزیز لطفا از این کارزار حمایت کنید❗️ https://www.karzar.net/333373 https://www.karzar.net/333373 https://www.karzar.net/333373
💬 پاسخ
لطفاً توجه کنید : لطفا امتیاز در آزمون های استخدامی ماده 28 آموزش وپرورش برای فرزندان فرهنگی لحاظ کنید. خون دیگران از فرزندان ما رنگی تر نیست که سهمیه دارند و برای چند صدم فرزندان ما قبول نمیشوند آن هم با نمرات بهتر و بالا از فرد سهمیه دار.تدابیری برای فرزندان قشر فرهنگی و زحمت کش بیندیشید.
💬 پاسخ
علی شیری : اصلاح دانشگاه آزاد ‌ https://www.karzar.net/329434
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است.
💬 پاسخ
مسعود سرمستی : روشن کردن اجباری کولر در وسایل حمل و نقل عمومی ✅️ خواهش میکنم برای رفاه حال خودتون و عزیزانتون امضا کنید تا تبدیل به قانون بشه. ممنون ❤️ https://www.karzar.net/118373
💬 پاسخ
کاربر : فرهنگیان گرامی لطفا از کارزار افزایش سقف بیمه تکمیلی فرهنگیان هم حمایت کنید https://www.karzar.net/333373 https://www.karzar.net/333373 https://www.karzar.net/333373
💬 پاسخ
قاسم ارمندئی : ما دیگه طاقت یه داغ دیگه مثل مدرسه میناب نداریم تا امنیت کامل برقرار نشده مدرسه ها و امتحان نباید به هیچ عنوان حضوری بشه امضا کنیدhttps://www.karzar.net/329685
💬 پاسخ
علی‌اکبر باجولی : درود ترا خدا سهمیه های جدید ایجاد نکنید آسیبی که به فرزندان این آب و خاک از این تبعیض ها خورده کم نبوده با حذف هرگونه تبعیض اجازه دهید فرزندان ایران خود و توانایی ها و استعدادهای خود را بشناسند و در راه رشد صحیح قدم بردارند
💬 پاسخ
لطفاً توجه کنید در پاسخ به علی‌اکبر باجولی: کلی سهمیه هستش فقط خانواده فرهنگیان سهمیه نداشته باشن؟ مشکل شما با نبود این سهمیه حل میشه؟ والا همه سهمیه دارن جز فرزندان فرهنگیان. و این اصلا انصاف نیست . باید تدابیری اندیشیده بشه یا کلا همه سهمیه ها برداشته بشه یا اینکه فرزند فرهنگی هم سهمیه داشته باشه.
💬 پاسخ
علی شیری : اصلاح دانشگاه آزاد ‌ https://www.karzar.net/329434
💬 پاسخ
علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات