درخواست تحویل خانه ویلایی به جانبازان و ایثارگران کشور

#حق_خانه_دار_شدن_جانباز

درخواست تحویل خانه ویلایی به جانبازان و ایثارگران کشور

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

وزیر محترم راه و شهرسازی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم؛

احتراماً، با توجه به مصوبه قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران و قوانین خدمات رفاهی جانبازان که سال‌ها قبل توسط مدیران قبل از شما مصوب شده است و در بایگانی ادارات خاک می‌خورد.

(قابل یادآوری است که تمام کشورهای جهان برای سربازان و مدافعان وطن خود حداکثر خدمات را ارائه می‌دهند.)

حال، با توجه به اینکه تمام ایثارگران و جانبازان به سن کهولت رسیده‌اند یا به جمع یاران شهید پیوسته‌اند،

با توجه به اینکه این عزیزان در خانه‌های مستأجری یا در آپارتمان‌های کوچک زندگی می‌کنند و شرایط سختی دارند،

لذا با توجه به وظایف دولت، درخواست داریم که به هر جانباز و ایثارگر یک واحد ساختمان ویلایی به‌صورت اقساط تحویل دهید تا شاید بتوانید ذره‌ای از ایثارگری این خانواده‌های معزز را جبران کنید.

درخواست تسریع در این امر مورد استدعاست.

از طرف ایثارگران و جانبازان

30%
70 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 15 نفر

  • سید موسی میرمرادی

  • طاهره منصوری

  • پیام شاهی زاده

  • یوسف ممشلی

  • بهروز عباسی

  • زهراسادات میرمرادی

  • سید محمد مهدی میرمرادی

  • خانعلی اکبری شیخی

  • عبدالقادر احمدی

  • شهلا شمس دوست

  • سیدحمزه میراحمدی

  • کیان امرایی

  • حجت کیاهی

  • بتول حاجی حسینی گزستانی

  • معصومه رمضانی نژاد بلگوری

بحث و گفتگو

سید موسی میرمرادی : سلام من کارزار دوستان را امضا کردم لطفا کارزار جانبازان را در گروها قرار دهید تشکر کارزار «درخواست تحویل خانه ویلایی به جانبازان و ایثارگران کشور» لطفا تایید فرمایید https://www.karzar.net/346077 و لینک را برای گروها ارسال بفرمایید. تشکر میرمرادی
💬 پاسخ
رضا مشهدی : با سپاس من از کارزار شما حمایت کردم شما هم از کارزار من حمایت کنید از فرمانداری ویژه برای شهرستان بیجار حمایت کنید https://www.karzar.net/326303
💬 پاسخ
نسیم جانان : ‏‎ ❤️❤️❤️❤️به نام پروردگار حی حاضر و‌ناظر۱۰۱۱ ‏https://www.karzar.net/220443 ‏‎❤️❤️❤️⭐️⭐️ هموطن عزیز، برای آینده خودت و فرزندانت این رو بخون ⭐️⭐️ ❤️❤️❤️ ‏https://www.karzar.net/220443 ‏‎💚🕊️🎒 سلام رفقا! می‌دونم این روزا خسته‌اید از وعده‌های توخالی، جنگ و بلاتکلیفی، اقتصاد خراب مشکلات معیشتی … ولی یه خبر تازه که در فضای مجازی راجع بهش صحبت شده خبر چیه؟ ‏https://www.karzar.net/220443 ‏‎این که آقای سعید محمدی دورکی، تاجر بین‌المللی، ادعا کرده اسنادی از دارایی‌های ملک ایران داره به ارزش ۱۵۰۰ تریلیون دلار ‏‎حالا اگر بخواهیم سرانگشتی حساب کنیم این عدد رو با ۹۰ میلیون ایرانی تقسیم کنیم اونم تازه با دلار ۲۰۰۰۰۰ تومانی به هر نفر حدود ۱۶/۶ میلیون دلار می‌رسه! (یعنی نزدیک ۳ تا ۴ همت به تومان‌های امروزی). ‏https://www.karzar.net/220443 ‏‎می‌گه با این اسناد، ایران رو قطب اقتصادی منطقه می‌کنه، طوری که تهدید آمریکا برامون بی‌معنی بشه و کشورمون رو به سمت صلح و ابرقدرتی ببره. حتی صراحتاً گفته اگر به هدف نرسه، آماده بالاترین مجازات‌هاست.دیگه چه تعهدی ازین بالاتر یکی برای ادعای خودش همچین تعهدی هم بده ؟؟ ‏‎حالا ما این خبر رو نه تأیید می‌کنیم، نه تکذیب ولی با این تعهد عجیب، به نظرمون حداقل یه بررسی کارشناسی ارزش داره نه؟ ‏https://www.karzar.net/220443 ‏‎ عاقلانه بخواهیم فکر کنیم اینه که از مسیولین بخواهیم برای توانمندی ایشون درخواست بدیم از دکتر پزشکیان و دولت می‌خوایم که این موضوع رو با کارشناسان مستقل واکاوی کنن.چرا که اگر گفته های ایشون درست باشه→ همه نجات پیدا می‌کنیم.و اگرغلط باشه → فقط یه ادعا رو شفاف کردیم و هیچ ضرری نداره.پس بیا امضا کنیم و از مسئولان بخوایم قانوناً به این درخواست و توانمندی ایشون توجه کنن. ‏‎با امضات بهشون می‌گی: «ما مردم از هر فرصت شفاف برای نجات کشور و اقتصاد حمایت می‌کنیم.» ‏‎لطفاً امضا کن و برای همه بفرست 👇 ‏‎‏🔗 https://www.karzar.net/220443 ‏‎اگر راست باشه، تو کمک کردی این فرصت از دست نره؛ اگر نه، لااقل بی‌تفاوت و منفعل به عنوان یک ایرانی باغیرت نبودی. ‏‎برای ایران، برای خودت، برای بچه‌هات وایندگان که حق زندگی ازین خاک را دارند … همین حالا امضا کن! ‏‎مرسی که یک ایرانی باغیرتی 🌹 ‏‎(دوست و هموطن عزیز این متن فقط برای اطلاع‌رسانی و جمع‌آوری امضاست؛ نه تأیید ادعا، نه تکذیب. از دولت می‌خواهیم بررسی کند.
💬 پاسخ
سید موسی میرمرادی : سلام عزیزان جانبازان در خانه آپارتمان شرایط سختی دارند همه امضا کنید خیلی تشکر
💬 پاسخ
آرش رمضانی : حمایت متقابل از کارزار شما، هر کی کارزار منو حمایت کنه منم کارزار اونو حمایت میکنمhttps://www.karzar.net/340627
💬 پاسخ
سید موسی میرمرادی در پاسخ به آرش رمضانی: سلام من عضو ویژه هستم امضا من در همه جا نشان داده می‌شود کارزار شما را امضا کردم لطفا کارزار ما جانبازان را به دوستان بفرستید تشکر میرمرادی
💬 پاسخ
سید موسی میرمرادی : سلام با تشکر از امضا شما بزرگواران لطفا لینک کارزار را به یکی از دوستان بفرستید با احترام و تشکر میرمرادی
💬 پاسخ
سید موسی میرمرادی : سلام عزیزان منتظر امضای همه شما خوبان هستیم از تایید و امضای شما ممنونم میرمرادی
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات