درخواست صدور روادید تحصیلی برای دانشجویان افغانستانی از مسیر جایگزین کیش

#روادید_تحصیلی_دانشجویان_افغانستانی

درخواست صدور روادید تحصیلی برای دانشجویان افغانستانی از مسیر جایگزین کیش

ما جمعی از دانشجویان افغانستانیِ مشغول به تحصیل در ایران، از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم در شرایط فعلی، برای دانشجویانی که امکان دریافت روادید از مسیر کیش را ندارند، راهکاری قانونی، روشن و قابل‌دسترس برای صدور روادید تحصیلی فراهم شود.

ما دانشجویانی هستیم که برای تحصیل، ساختن آینده و ادامه مسیر علمی خود به ایران آمده‌ایم. بسیاری از ما در دانشگاه‌های ایران مشغول تحصیل هستیم و زندگی و آینده تحصیلی‌مان به ادامه این مسیر وابسته است.

با توجه به شرایط جنگی و محدودیت‌های ایجادشده، روند دریافت روادید از مسیر کیش برای بسیاری از دانشجویان امکان‌پذیر نیست. این وضعیت باعث شده دانشجویانی که هیچ قصدی جز ادامه تحصیل ندارند، در شرایط بلاتکلیفی قرار بگیرند و نگران از دست دادن ترم، دانشگاه و آینده تحصیلی خود باشند.

از وزارت امور خارجه محترمانه درخواست می‌کنیم با در نظر گرفتن شرایط ویژه دانشجویان و با همکاری وزارت علوم و دانشگاه‌ها، امکان بررسی و صدور روادید تحصیلی از طریق سفارت‌ها و نمایندگی‌های کنسولی مربوطه یا هر مسیر قانونی جایگزین را فراهم کند.

ما خواستار امتیاز ویژه یا مسیر غیرقانونی نیستیم؛ تنها درخواست ما این است که برای دانشجویانی که مسیر کیش برایشان امکان‌پذیر نیست، یک راه قانونی و عملی برای دریافت روادید تحصیلی در نظر گرفته شود.

آینده تحصیلی یک دانشجو نباید به دلیل شرایطی که خارج از اختیار اوست، متوقف شود.

از مسئولان محترم وزارت امور خارجه تقاضا داریم صدای دانشجویان را بشنوند و برای حل این مشکل، تصمیمی فوری و انسانی اتخاذ کنند.

لطفاً با امضای این کارزار از حق ادامه تحصیل دانشجویان حمایت کنیم. 

5%
95 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 54 نفر

  • مهدیه صداقت

  • بهار اکبری

  • سرور محمدی

  • میلاد تاجیک

  • ندا فقیری

  • معصومه اسماعیلی

  • مریم بربری

  • فرشته گوهری

  • زهرا حسنی

  • نرگس عسگری

  • طاهره حسنی

  • زهرا کریم زاده

  • زهرا غلامی

  • زهرا حیدری

  • نفیسه محمدی

  • مهناز تیموری

  • سحر نبی زاده

  • زهرا نوروزی

  • رضا سادات

  • فاطمه مبارز

  • محدثه جعفری

  • فاطمه حسنی

  • مرین نظری

  • زهرا رضایی

  • سهیلا اسلامی

  • سما هزاره

  • محدثه زهرا

  • یاسین احمدی

  • سوگل حیدری

  • علیرضا شفیعی اریسمانی

بحث و گفتگو

علی شیری : باید اتباع در سراسر کشور تحریم بشن، بهشون خونه نفروشید و اجاره ندید، بهشون هیچی نفروشید حتی یه بطری آب، کاری بهشون ندید، بچه هاشون رو به مدارس راه ندید، باید در تمامی زمینه‌ها در هر چیز ممکن تحت فشار قرارشون بدیم تا از کشورمون بیرونشون بکنیم
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات