درخواست افزایش حقوق فرهنگیان

#عدالت_معیشتی_فرهنگیان

درخواست افزایش حقوق فرهنگیان

جناب آقای رئیس‌جمهور

موضوع: اعتراض به استمرار بی‌عدالتی در معیشت معلمان و وعده‌های بی‌سرانجام وزارت آموزش‌وپرورش

با سلام؛

این کارزار، صدای خسته و در عین حال مطالبه‌گر قشری است که رسالت تربیت نسل آینده را بر دوش دارد، اما امروز، خود در گرداب مشکلات معیشتی و بی‌توجهی‌ها گرفتار شده است.

جناب آقای رئیس‌جمهور، متأسفانه باید به‌صراحت عرض کنیم که آنچه این روزها در لایه‌های مدیریتی آموزش‌وپرورش می‌گذرد، فرسنگ‌ها با عدالت و شأن معلم فاصله دارد. معلمان این سرزمین، نه به دنبال شعارهای پرزرق‌وبرق، بلکه خواهان اجرای صادقانه قوانین مصوب و وعده‌هایی هستند که شخص وزیر و زیرمجموعه ایشان، بارها بر آن‌ها صحه گذاشته‌اند، اما در عمل، شاهد «بازی با کلمات» و «وعده‌های بی‌سرانجام» هستیم.

عملکرد وزیر محترم در مدیریت مطالبات صنفی، بیش از آنکه گره‌گشا باشد، اعتماد نیم‌بند جامعه فرهنگیان را به دستگاه تعلیم و تربیت به یغما برده است. قول‌های مکرر درباره رتبه‌بندی، افزایش حقوق و سایر مزایای قانونی، در پیچ‌وخم‌های بوروکراتیک و توجیهات غیرمنطقی دفن شده‌اند. این «بدقولی‌های ساختارمند»، نه‌تنها معلمان را در برابر تورم افسارگسیخته بی‌پناه گذاشته، بلکه باعث دلسردی و سرخوردگی نیروی انسانی شده است که قرار است چرخ‌دنده‌های پیشرفت کشور را به حرکت درآورد.

آیا شایسته است معلمی که دغدغه نان و اجاره‌بها دارد، با تمام توان در کلاس درس حاضر شود؟ آیا استمرار این سیاست «وعده‌درمانی»، دهن‌کجی به قانون و جایگاه رفیع تعلیم و تربیت نیست؟

جناب آقای رئیس‌جمهور؛

صبر جامعه فرهنگیان حدی دارد. ما نه به دنبال تقابل، که به دنبال حق قانونی و کرامت انسانی هستیم. از جنابعالی به‌عنوان عالی‌ترین مقام اجرایی کشور تقاضا داریم:

۱. با ورود مستقیم به عملکرد وزارت آموزش‌وپرورش، پاسخ صریحی به این خلف وعده‌ها داده و تکلیف افزایش حقوق‌های بلاتکلیف را روشن کنید.

۲. وزیر محترم را ملزم به پاسخ‌گویی در برابر وعده‌های داده‌شده نمایید؛ چراکه تداوم این وضعیت، نه‌تنها خسارت‌بار، که مصداق بارز بی‌عدالتی است.

ما معلمان، همواره پای اصول اخلاقی و آموزشی ایستاده‌ایم، اما از دولت انتظار داریم که پای «عدالت معیشتی» بایستد. انتظار می‌رود به‌جای جلسات بی‌حاصل، اقداماتی عینی و ملموس صورت پذیرد. سکوت ما، به‌معنای رضایت نیست؛ بلکه نجابت حرفه‌ای است که نباید مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

امید است پیش از آنکه ناامیدی بر پیکره نظام آموزشی سایه افکند، تدبیری شایسته اتخاذ فرمایید.

با احترام، جمعی از فرهنگیان مطالبه‌گر

5%
95 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 52 نفر

  • محمد گلستانی

  • میثم مقنی زاده

  • رسول رحیمی

  • حسین کشورنژاد

  • حمیدرضا گلچین

  • محسن رستگاری

  • علیرضا شعبانی مسگر

  • مجتبی حسینی شفیق

  • مجید روشن روش

  • جواد جهانگیری

  • محمد جباری

  • اميرحسين کلهری

  • علی آقاجانی

  • مهدی رضایی

  • علی اصغر ذوقی

  • فریدالدین غیاثی

  • رضا شولن

  • میلاد زنگارکی

  • مصطفی هدایتی

  • حسین گلستانی

  • شهاب بابائی

  • اسماعیل مطیع

  • مهدی اکرمی

  • مهدی امیری نژاد

  • سیده زهرا حسینی

  • کبری عبدلی

  • حسین اصلانی

  • علی بختیاری

  • مهدی تمجیدی

  • صفی الله خدابنده لو فر

بحث و گفتگو

امیر ابراهیمی : سلام ضمن تشکر بابت امضای کارزار « کارزار فریاد خانواده‌های شش سیمبان جانباخته برق شمال استان کرمان؛ بیش از چهار سال انتظار برای اجرای حکم شهادت و افشای حقیقت پنهان لطفا جهت افزایش تعدادامضاها،این کارزارراتا جای ممکن برای سایر دغدغه مندان به اشتراک بگذارید: https://www.karzar.net/263019
💬 پاسخ
کاظم رازی فتاحی : سلام کارزا شما حمایت شد از کارزار https://www.karzar.net/352730 حمایت کنید
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code دانلود پوستر چاپی کارزار جدید! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات