⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مثبت شدن یازدهم در کنکور ۴۰۵
◻️ اعتراض دانشجویان خوابگاهی دانشگاه رازی به مجازی شدن نیم‌سال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۵
◻️ درخواست پرسنل شاغل وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه برای حمایت از قانون جمعیت جوانی

درخواست انحلال شورای شهر بروجرد

#انحلال_شورای_شهر_بروجرد

درخواست انحلال شورای شهر بروجرد

جناب آقای دکتر وحیدی
وزیر محترم کشور

با سلام
احتراماً به استحضار می‌رساند از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ که شورای اسلامی شهر بروجرد ششمین دوره خود را آغاز کرد تا به امروز، اتفاقات زیادی در این ارگان رخ داده است. این شورا با وجود داشتن حواشی بسیار، همچنان پابرجاست.
گرچه قصد نداریم زحماتی را اعضای شورا متحمل شده‌اند را نادیده بگیریم، اما لازم می‌دانیم به مشکلاتی که به‌وجود آورده‌اند نیز اشاره شود. متأسفانه برخی از رفتارهای اعضای شورای اسلامی شهر بروجرد و شهرداری این شهرستان، خوراک رسانه‌های معاند را فراهم کرد. عدم توجه این شوار به قانون در بسیاری موارد، باعث نارضایتی عموم شهروندان شده است.
آسیب رساندن برخی عوامل شهرداری به دستفروشان، وضع عوارض سنگین شهری، اجرای طرح‌های غیرکارشناسی، نیمه‌کار گذاشتن طرح‌های شورا و شهرداری قبلی، عدم استفاده از ظرفیت تمامی رسانه‌ها و... از جمله مشکلاتی هستند که این شورا برای بروجرد و مردمش به ارمغان آورده است.
لذا از جنابعالی خواهشمندیم ضمن توجه ویژه به نکات مذکور، نسبت به حل مشکل شورای اسلامی شهر بروجرد با ورود مستقیم خود، یاری‌رسان مردم بروجرد باشید و اگر این مشکلات حل نشد، نسبت به انحلال شورای مذکور، اهتمام ورزید.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 239 نفر

  • پوریا مهدوی مقدم

  • محمد عطاالهی

  • معصومه دارابی

  • حسین یوسفی

  • سجاد خداشناس

  • آیسان پارسا

  • پوریا مهدوی

  • امیر بصیرت

  • احمد گودرزی

  • معصومه معظمی

  • زهرا رضایی

  • ایمان گودرزی

  • ریحانه مثنوی

  • رضا کاوند

  • مهدی روزگار

  • سبحان خورشیدی

  • مرتضی بوربور مدیرمسئول هفته نامه فرهنگ

  • انقلابی واقعی نه تزویر نه دروغ نه ریکاری نه

  • سعید ترکاشوند

  • سپهر یاراحمدی

  • محمود گودرزی

  • زهرا عزیزی اصل

  • فروزنده جاویدفر

  • م رحمت

  • امیر کوشکی

  • خاطره اطفی

  • فرخ جاویدفر

  • عسل بختیاری

  • دانیال خسروی

  • سعید حکمتی

بحث و گفتگو

محمدصادق احمدوند : درود به شما عزیزان اگر آینده وآرامش خود وفرزندانتان برای شما اهمیت دارد لطفا از این پیشنهاد https://www.karzar.net/36544 حمایت کنید. برایتان بهترینها را آرزو میکنم.
💬 پاسخ
رضا آهنگر : لطفا از کارزار «درخواست افزایش سرعت و کیفیت اینترنت کشور با شکستن انحصار مخابرات» حمایت کنید ✅ 🔸 لینک کارزار : (https://karzar.net/22440) لطفا 5 ثانیه وقت بذارید و امضا کنید ✍ حتما برای دوستان و آشنایان هم ارسال کنید 🙏 امضا کردنش ضرری نداره اما میتونه مفید باشه✌️ ‌بیشتر از 13,000 نفر از این کارزار حمایت کردن‼️ امضا بیشتر = پیگیری سریعتر = نتیجه بهتر🎯
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات