⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست رفع فیلتر تمامی شبکه‌های اجتماعی
◻️ نامه کارکنان و اعضای جامعه پزشکی و سلامت جمهوری اسلامی ایران به دبیرکل سازمان جهانی بهداشت و سایر مقامات
◻️ درخواست توقف احداث کارخانه فروآلیاژ ماهان و بررسی مجوزها توسط کارشناسان و کارگروه مستقل

درخواست جدایی گرمسار از استان سمنان

#جدایی_گرمسار_از_سمنان

درخواست جدایی گرمسار از استان سمنان

رئیس جمهور محترم ایران
جناب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی

سلام علیکم
شهرستان گرمسار ۴۶ سال پس از جدایی از استان تهران و پیوستن به استان سمنان، هرگز نتوانسته از نعمت عدالت و توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات در سطح استان بهره‌ای ببرد. اینک پس از چند دهه دو شهرستان گرمسار و آرادان (که بعداً شهرستان مستقلی شده) از حداقل امکانات لازم از جمله در حوزه‌های آموزشی و بهداشت و درمان برخورداریم.
گرمسار تنها شهر استان سمنان است که رودخانه دائمی حبله رود را دارد و سد نمرود یکی از سدهای مهم کشور است که به دلیل بی‌توجهی مرکزیت استان مورد غفلت واقع شده است. گرمسار دارای موقعیت ریلی عالی است. راه‌آهن تهران-شمال و تهران-مشهد از این نقطه می‌گذرد. آزادراه‌های گرمسار- قم و گرمسار- قزوین، در کنار آزادراه‌های در حال تأسیس حرم تا حرم و گرمسار-شمال و نزدیکی ۹۰ کیلومتری به پایتخت از فرصت‌های خوب گرمسار برای توسعه بوده که مورد غفلت واقع شده است.
ترکیب سه فرصت خورشید، کویر و معادن نمک فرصت کم‌نظیر گردشگری نمک و کویر را در کنار پایتخت فراهم کرده که این هم مورد کم‌توجهی و بی‌مهری قرار گرفته و هیچ بستری فراهم نشده است.
منطقه ویژه اقتصادی گرمسار که بناست تبدیل به بندرخشک در کنار پایتخت باشد نیاز به توجه و اهتمام دولت دارد که این طرح سبب برکت برای کل کشور می‌شود. اما در کنار این همه فرصت هنوز هم باید برای درمان‌های تخصصی به مرکز استان مراجعه کنیم و اساساً امکانات در مرکز استان و شهرستان‌های گرمسار و آرادان قابل قیاس نیست. ما مردم گرمسار و امضاکنندگان این کارزار، ضمن ابراز انتقاد از بی‌عدالتی در سطح استان و انحصارطلبی و تمامیت‌خواهی در مرکزیت استان و پس از سال‌ها صبر و تحمل رنج، با ناامیدی کامل از برقراری عدالت، خواستار جدا شدن از استان سمنان و پیوستن به طرح تشکیل استان‌های جدید در تهران هستیم.
اساساً از ابتدا هیچ ربطی بین گرمسار و سمنان وجود نداشته و طرح انتزاع از استان تهران غیرکارشناسی بوده است. امروز بعد از حدود نیم قرن همچنان مناسبات اقتصادی، شغلی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان گرمسار با پایتخت به مراتب بیشتر از سمنان است و آنچه از ارتباط ما با مرکز استان وجود دارد چیزی نبوده جز جبر در رابطه مرکز استان و شهرستان‌هایش.
خواهشمند است طرح جدایی گرمسار و آرادان از استان سمنان و پیوستن به استان‌های جدیدالتأسیس را مد نظر قرار داده و دستورات لازم را در این زمینه صادر فرمایید.

با تشکر و احترام

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 3835 نفر

  • عبدالله پازوکی

  • رضا طاهری اجدادی

  • وحید فتاحی

  • عباس نادری

  • فرهاد مزینانیان

  • محمدرضا پازوکی

  • محمد علی خالقی

  • فرشته سارانی

  • عباس پازوکی

  • مصطفی قزلو

  • مهسا مسجدی کند

  • وحید قاسمی

  • زهرا قنبری عوض محمدی

  • فاطمه قاسمی

  • محمدرضا شهریاری

  • محسن عطائی فر

  • سید حسین مطهری

  • کمال کلینی

  • حسین مخبری

  • علی مشهدی

  • شهداد شیرین منش

  • منصوره روحانی خراسانی

  • مهیا محجوب

  • رضا ولی خانی

  • مجتبی گای

  • علی صفری

  • جعفری آموزشگاه جعفری

  • بابک صبوری

  • امیر رکنی

  • مژگان مومنی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات