⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به تبعیض در پرداخت حقوق و نحوه اجرای فوق‌العاده خاص در وزارت بهداشت
◻️ اعتراض به تبعیض و افزایش ۷۵ درصدی انحصاری حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم
◻️ درخواست ترمیم حقوق کارمندان دولت در نیمه دوم سال

درخواست توجه به اعتراض کارمندان شهرداری اصفهان به کاهش حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۱

#نه_به_كاهش_حقوق

درخواست توجه به اعتراض کارمندان شهرداری اصفهان به کاهش حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۱

جناب آقای وحیدی
وزیر محترم کشور
جناب آقای خدائیان
رئیس محترم سازمان بازرسی کل کشور

با سلام و احترام
آنگونه که مستحضرید پس از فراز و نشیب های بسیار و ابطلال مصوبه هیئت دولت که افزایش حقوق کارگران طرف قرارداد با دولت را ابتدا تا سقف ۱۰درصد اعلام کرده بود، هیئت دولت با اصلاح تبصره (۲) بند (۳) مصوبه هیئت وزیران درخصوص تعیین میزان ضریب حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۱ و الحاق یک تبصره به آن به عنوان تبصره (۳) موافقت کرد که بر اساس این اصلاح، مقرر شد حقوق تمامی کارگران بخش دولتیِ مشمول قانون کار مطابق با مصوبه‌ مزدیِ شورایعالی کار افزایش پیدا کند و افزایش ۱۰درصدی حقوق خلاف قانون است.
بنابراین می بایست حقوق کارگران حداقل بگیر بخش دولتی ۵۷درصد و حقوق متوسط‌بگیران ۳۸درصد افزایش پیدا کند. این در حالی است که شهرداری اصفهان در تخلفی محرز از اجرای مصوبه مذکور سرباز زده و حقوق تیرماه کارکنان شهرداری مشمول قانون کار با ۲۰درصد کاهش نسبت به ماه قبل که این قانون اجرا شده بود، پرداخت شده است.
در واقع شهرداری اصفهان برای توجیه اقدام غیرقانونی خود مزایای این کارکنان را کاهش داده و پایه حقوق را تا ۳۸درصد افزایش داده تا فقط به ظاهر اجرای مصوبه هیئت دولت و افزایش پایه حقوق بر اساس این مصوبه باشد.
نیروهای دارای قرارداد کار شاغل در شهرداری اصفهان در سال های گذشته نیز در تبعیضی آشکار به نسبت همکاران خود با قرارداد کارمندی مستقیم از دریافت فوق‌العاده ویژه محروم بودند و افزایش ۳۸ درصدی امسال می تواند حرکتی در مسیر عدالت در پرداخت حقوق به کارمندان باشد که با این سیاست شهرداری اصفهان، باز هم این کارکنان در این شرایط متضرر شدند.
البته فرمولی که شهرداری برای محاسبه مزایای حقوق کارکنان خود بکار گرفته، حقوق نیروهای قرارداد کارمندی را نیز تحت تأثیر قرارداده و آن ها نیز با کاهش محسوس مزایای دریافتی حقوق خود مواجه شده اند و جای سوال است در این شرایط سخت اقتصادی، با چه استدلال و نگاهی این اقدام صورت گرفته است.
با توجه به توضیحات فوق آنچه مشخص است شهرداری اصفهان سیاست کاهش حقوق کارکنان خود اعم از قراردادهای کارگری و کارمندی را به صورت پنهان و در قالب اصلاح پرداختی ۱۴۰۱ به پیش برده و این در حالی است که رشد قیمت‌ها و افزایش تورم بیش از انتظار، بیش از پیش کاهش قدرت خرید کارکنان را هدف قرارداده و موجب بی انگیزگی و نارضایتی کارکنان شریف شهرداری در وضعیت کنونی شده است، خواهشمند است دستور فوری و اکید در خصوص الزام شهرداری اصفهان به اجرای دقیق و کامل مصوبه دولت صادر و با متخلفین از قانون برخورد قاطع انجام پذیرد.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 1475 نفر

  • حسن محمدی

  • احمد حیدریان

  • علی معینی

  • علی قاسم زاده

  • محمد جانی

  • ثنا انصاری

  • اسماعیل کیانی

  • داود دهقانی

  • اردوان اردوان

  • امیر سویزی

  • محمد حسن ایزدی

  • محمد حامد آقابابایی

  • محمدسعید بلندنظر

  • مجید زین العابدیان

  • zahra shahbazi

  • مرضیه سجادی

  • سیدمحمد رضوی

  • تقی یار

  • شیدا ناظم زاده

  • محمد اسفندیاری

  • ملیحه حاجی رستم

  • سمیه وکیلی

  • ایمان مهران نیا

  • علی بهاری

  • امیرنظام زاده اژیه

  • علی اکبر قائدی

  • عباس پاکدل

  • علیرضا معصومی

  • محمد سعیدفر

  • محمدرضا ساوج

بحث و گفتگو

فاطمه احمدی : https://www.karzar.net/54231درخواست حذف سهمیه‌های کنکور در تمام مقاطع ، دوستان مخالف سهمیه لطفا امضا کنن ممنون 🌷🌷🌷
💬 پاسخ
رضا معرفی جهرمی : لطفا امضا کنید https://www.karzar.net/44640 درخواست حفظ باغات داخل شهر
💬 پاسخ
رضا آهنگر : لطفا از کارزار «درخواست افزایش سرعت و کیفیت اینترنت کشور با شکستن انحصار مخابرات» حمایت کنید ✅ 🔸 لینک کارزار : (https://karzar.net/22440) لطفا 5 ثانیه وقت بذارید و امضا کنید ✍ حتما برای دوستان و آشنایان هم ارسال کنید 🙏 امضا کردنش ضرری نداره اما میتونه مفید باشه✌️ ‌بیشتر از 14,000 نفر از این کارزار حمایت کردن‼️ امضا بیشتر = پیگیری سریعتر = نتیجه بهتر🎯
💬 پاسخ
شيوا حيدري : باسلام و خسته نباشيد اميدوارم اثر داشته شرايط نه تنها بلكه همه همكارانم در اين شرايط اقتصادي سخته براي من واقعا اين حقوق كفاف زندگيمو نميده و شرايط سختي رو پشت سر ميزارم
💬 پاسخ
محمد جانی : خیلی نامرد هستن هر کی حقوق را کم کرد
💬 پاسخ
محمدرضا حبیب الهی : با سلام. اضافه کاری که پارسال میدادند امسال نصف شده چون حقوق افزایش یافته. آیا این درسته.؟ قراردادها پایه و اثاث ندارن. امنیت شغلی نداریم. تعطیلی نداریم. این مشکلات باعث طلاق در خیلی خانواده ها افتاده. کسی به داد دل کارگر نمی‌رسه. کارگر حمایت میخواد. خواهشن به داد قشر ضعیف برسید. تشکر. نیروی واحد کنترل و نظارت شهرداری اصفهان.
💬 پاسخ
قاسم نجفی نیسیانی : با سلام بنده قراراداد مستقیم سازمان فرهنگی شهداری اصفهان هستم که ۴سال پیش حکم کارمندی بنده رو بدون هیچ توجیهی خدمات کردند و نکته جالب حکم ,شغل و تمامی مزایا اعم از بن و... طبق خدمات محسوب میشه ولی شب عید عیدی کارمندی به بنده میدن😂سوال هم میپرسم مسئول سازمان میفرمایند نوع قرارداد شما همینه خواهشا بنده رو از حالت شتر مرغی نجات دهید😅
💬 پاسخ
علی رسایی فرد : این چنین کارهایی به جایی نمیرسه
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


انتشار پوستر دعوت به امضا در اینستاگرام

انتشار پوستر در اینستاگرام

با توجه به اهمیت این کارزار پوستر آن در اینستاگرام منتشر شد.

مشاهده پست دانلود پوستر

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! دانلود پوستر چاپی کارزار کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات