⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به کمبود شدید داروهای هورمونی
◻️ اینترنت رایگان تحصیلی حق دانش‌آموزان است
◻️ اعتراض به افزایش شدید قیمت ایران‌خودرو

درخواست اصلاح ماده ۳ محکومیت‌های مالی

#اصلاح_ماده_۳_محکومیتهای_مالی

درخواست اصلاح ماده ۳ محکومیت‌های مالی

جناب آقای محمد باقر قالیباف
رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام
از حضرتعالی و نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی در راستای حمایت از تولید و کارافرینی و پیاده سازی دستورات الهی در جلوگیری از عسر و حرج قرار دادن مومن و مسلمان خواهشمندیم حساب پرونده های مالی و چکهای ضمانتی را از کلاهبرداران و فروشندگان مال غیر جدا سازید.
طبق تحقیقات اینجانبان پرونده های مالی وجود دارد که شاید بین ۱ تا ۱۵ سال است بلاتکلیف مانده است و به دلیل خسارات تأخیر تادیه توان پرداخت یکجای آن را ندارند و محکومان این پرونده‌ها که ۹۵درصد از کسبه یا فعالان اقتصادی یا مدیران شرکتهایا ضامنینی که ضمانت دیگران را کرده اند و یا در زندان به سر میبرند یا در حال فرار هستند و زندگیهایشان متلاشی شده است. پروندهایی وجود دارد که محکومان آنها خود صدها نفر لیست بیمه داشته یا نان رسان خانواده های بسیاری بوده اند.
پس بجاست قانون اصلاح و در صورت پرداخت اصل بدهی نسبت به پرداخت خسارات تأخیر تادیه که در اثر تورم روز به روز افزایش می‌یابد مهلت عادلانه ای به خواندگان یا به عبارتی محکوم علیه داده شود تا درفرصت مقرر در چند مرحله خسارت تأخیر تادیه را به راحتی بدون دغدغه زندان و جلب پرداخت نمایند و ضمانت اجرا برای آن تعریف شود تا محکوم له نیز به حقش برسد. با زندان ماندن و فرار کردن هرگز محکوم له نیز به حقش نخواهد رسید.
اطمینان داریم که با همین اصلاحیه روند پرداخت هزاران پرونده بهبود پیدا خواهد نمود و تکلیف طرفین محکوم له و محکوم به روشن خواهد شد و خانواده ها محکم تر و اقتصاد و کار و درآمدزایی به جریان خواهد افتاد.
پس خواهشمندیم اول در راستای حقوق خانواده ها، دوم در راستای رافت اسلامی، سوم در راستای حمایت از فعالان عرصه کار و کارآفرینان و حمایت از تولید و چهارم جمع شدن پرونده‌های زیادی در اجرای احکام مدنی نسبت به اصلاح ماده ۳ قانون محکومیت های مالی به نحو صلاحدید اقدام فرمایید.

با تشکر

 

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 13 نفر

  • پژوهشگر وایده پرداز حقوق عمومی وخصوصی

  • رضا رضایی

  • علی رضا ملکی

  • رضا علیزاده

  • مینا جعفرپور

  • علی اصغر طالعی

  • قدرت اله سهرابی

  • مهدی علی زاده ورزنه

  • عباس نلی نیا

  • محمد صدیقی

  • احمدرضا احمدی

  • سيما فياض مقدم

  • Arsham kianpour

بحث و گفتگو

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات