⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست رفع فیلتر تمامی شبکه‌های اجتماعی
◻️ دادخواست بین‌المللی برای پیگیری حقوقی جنایت جنگی حمله به ایران و کشتار دانش‌آموزان مینابی
◻️ درخواست تصویب قانون ضد کودتا

درخواست ممانعت از اعسار کلاهبردارانی که پرونده های متعدد دارند

#نه_به_اعسار_کلاهبرداران

درخواست ممانعت از اعسار کلاهبردارانی که پرونده های متعدد دارند

جناب آقای اژه ای
ریاست محترم قوه قضائیه 

با سلام و عرض احترام
ما جمعی از مالباختگانی هستیم که در دادگاههای مختلف کشور حقمان به خاطر خلأهای قانونی و باز گذاشتن دست کلاهبرداران پایمال شده.
کلاهبردارانی که با سپری کردن چند صباحی در زندان با استفاده از این خلأها با شهود کذب و پولی و تعلیمی شروع به اعسار از پرداخت محکوم به مینمایند و برای پرونده های متعدد حکم اعسار گرفته و بدون مشخص کردن مصرف پول به یغما رفته در حق مالباختگان اجحاف و با کمترین مبلغ اقساط از زندان آزاد می‌شوند.
لذا از ریاست محترم قوه قضائیه تقاضا داریم این قانون را برای افراد کلاهبرداری که بیش از دو یا سه پرونده دارند  لغو و حق اعسار آنها را سلب نمایند تا در حق مالباختگان ظلم نگردد و خواهشمندیم مفاد ۵۱۸ ،۲۰۲ ،۲۰۳ قانون آیین نامه دادرسی مدنی (اقرار شخص متهم و نپذیرفتن اعسار از شخص تاجر) رعایت گردد و این قانون شامل گذر زمان نشود.

با تشکر

 

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 252 نفر

  • رامین معمار

  • سیده مریم حسینی

  • سعیدشهامت نیا

  • پروین منفرد

  • نسرین جم

  • احد جعفری

  • سیده لیلا حسینی

  • علی اصغر عزیزی

  • ابوالفضل لشگری

  • میراحمد نوحی

  • قربان ‌پورابراهیم

  • رضا ردیفی

  • علی صالحی

  • غفار ردیفی

  • علی اکبر عزیزی

  • نرگس منشی

  • نرگس خاتون عزیزیان

  • فرناز فعال

  • Arsham kianpour

  • ساغر سلطانی نژاد

  • محمد فلاح زاده ابرقویی

  • محمد حوضی

  • منوچهر افخم

  • مهناز بابایی

  • الهام نصراله زاده

  • حمید نقوی

  • بهرام یونسی

  • محمد بهنام پور

  • ابوالفضل عباسیان

  • پروانه نامی فر

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات