⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ رفع فیلتری فری فایر و رفتن در لیست سفید
◻️ درخواست شروع صحن علنی مجلس و حضور نمایندگان در مجلس

برای صعود به قله‌ها مدرک صادر نکنید!

#مدرک_صعود_خلنو

برای صعود به قله‌ها مدرک صادر نکنید!

جناب آقای رضا زارعی
رئیس محترم فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی
جناب آقای اسماعیل اسماعیل‌زاده
رئیس محترم هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان تهران

با سلام
همانطور که اطلاع دارید هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان تهران اعلام کرده است که برای صعود به قله‌ خلنو در ازای مبلغ ۷۵ هزارتومان گواهی صعود صادر می‌کند. در جایی که بسیاری از کوهنوردان پیشکسوت، مربیان کوه‌نوردی، طبیعت‌دوستان و متخصصان و کنشگران حوزه‌های محیط زیست و گردشگری به کلیت «طرح سیمرغ» یا کوهنوردی انبوه در دماوند و صدور گواهینامه‌های مربوطه اعتراض و نقد دارند، صدور گواهی صعود به خلنو باعث نگرانی مضاعف آنان شده است.
بدیهی است که چنین طرحی باعث شلوغی بیشتر منطقه خواهد شد و در حالی که امروزه هم تعدادی فراتر از توان اکولوژیک این کوهستان پای بر آن می‌گذارند وضعیت به‌مراتب وخیم‌تر خواهد شد. روشن است که این کاغذی که قرار است به عنوان گواهی به افراد داده بشود از جنبه‌ کوهنوردی هیچ ارزش فنی ندارد و حتی می‌تواند باعث شود برخی افراد ناوارد جان خود را به خطر بیاندازند. از سوی دیگر بیم آن می‌رود که اجرای این طرح به همین قله و منطقه ختم نشود و دامن کل ایران را بگیرد.
شما می‌دانید حتی دماوند و علم‌کوه هم از مسیرهای ساده‌ قابل صعود هستند و گواهی دادن برای صعود به قله یک نوع مدرک‌گرایی است. از این‌رو به نظر می‌رسد که انگیزه اصلی از صدور این مدرک‌ها، ایجاد منبع درآمدی برای فدراسیون و هیئت‌هاست که شیوه‌ای ناپایدار و غیراصولی به شمار می‌رود.
ما دوستداران کوهستان‌های ایران و جمعی از کوهنوردان، پیشکسوتان و مربیان این حرفه از شما می‌خواهیم که از صدور هرگونه مدرک صعود به قله‌های ایران خودداری کنید و مروج کوهنوردی باکیفیت و سازگار با محیط زیست باشید.

با سپاس و احترام

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 721 نفر

  • رامین معمار

  • پایگاه خبری گلونی

  • رضا ساکی

  • روح‌الله احمدی

  • نوید ولیزاده

  • روشنا شریف نژاد

  • محمد رضا پاداش

  • بهاره حاصلیان

  • فاطمه عسگری

  • ملیحه دماوندی

  • فرزانه معاونی

  • محمد علیزاده

  • زهره نجمی نژاد

  • ابوالفضل زمانی

  • روحان امامی

  • ابوذر روشن سروستانی

  • امید سجادیان

  • زهرا زرگرانی

  • مجید یاسینی

  • محمدرضا محمودی

  • لیلی شیرازی

  • هم کوله

  • پرستو دیبانیا

  • سجاد نوبختی

  • اشکان گلزاری

  • علی طهماسبی

  • بابک نارکی

  • عباس علی نژاد

  • بهارک جوانبخت

  • فهیمه میرزایی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات