⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برگزاری مجازی امتحانات
◻️ درخواست حذف یا مثبت شدن تأثیر معدل یازدهم
◻️ درخواست حذف تأثیر مستقیم معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۵

درخواست لغو مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی

#کنکور_1402

درخواست لغو مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی

بسم الله الرحمان الرحیم

جناب حجت الاسلام والمسلمین رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای محمدباقر قالیباف
یاست محترم مجلس شورای اسلامی

جناب آقای عبدالرسول پورعباس
ریاست محترم سازمان سنجش آموزش کشور

سلام علیکم.

همانطور که مستحضرید مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی (کنکور) در جلسه ۸۶۳ پس از اصلاحات جزئی نسبت به جلسه ۸۴۳، به تصویب رسید. این طرح با وجود اصلاحاتی که بر آن اعمال شده همچنان دارای نواقص و چالش هایی است که متأسفانه تا این زمان، اقدامی جهت اصلاح آن صورت نگرفته است. اما این نواقص به حدی جدی‌ست که حتی با وجود اصلاحات پی در پی هم امکان ایجاد عدالت آموزشی وجود نخواهد داشت.

در ادامه به برخی از نواقص و چالش های این مصوبه میپردازیم:

  1. بر اساس ماده ۳ (پذیرش) این ماده واحده «سهم نمره کل سابقه تحصیلی برای پذیرش از سال تحصیلی ۱۴۰۲ و بعد از آن، ۶۰ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل نهایی و مابقی ۴۰ درصد سهم آزمون اختصاصی خواهد بود.
  2. وزارت آموزش و پرورش موظف است نسبت به ایجاد سوابق تحصیلی دانش آموزان اقدام نماید به گونه‌ای که برای سنجش و پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی از سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ و به بعد همه فارغ‌التحصیلان دارای سوابق تحصیلی باشند.

دلایلی که بر اهمیت این چالش ها می‌افزاید؛ با قطعی شدن تأثیر قطعی معدل، این موارد دور از ذهن نیست:

  1. شکل گیری مافیای جدید ترمیم معدل و فروش پکیج های امتحان نهایی که با تبدیل آموزش به دو روش تستی و تشریحی، و ایجاد دوگانگی در ذهن دانش آموزان و تاثیرات روانی این موضوع
  2. عدم اعتماد به نمره های کسب شده به دلیل شکل گیری تقلب های فراگیر به روش های نوین و همچنین احتمال اعمال دیدگاه شخصی در تصحیح برگه های امتحانی
  3. تشکیل دادن نیمی از داوطلبان فارغ التحصیل که از تأثیر قطعی معدل اطلاعی نداشتند.
  4. عدم امکان ترمیم معدل فارغ‌التحصیلان نظام قدیم به علت تغییر کتب درسی
  5. فاقد سابقه تحصیلی فارغ التحصیلانی که دیپلم خود را قبل از ۱۳۸۴ کسب کرده اند

و دیگر مواردی که مطرح است.

با توجه به موارد بالا و مشاهده شدن تناقض هایی در اجرای مصوبه، فارغ‌التحصیلان نظام قدیم چگونه از عدالت آموزشی بهره خواهند برد؟ آیا آموزش و پرورش توانایی برگزاری ترمیم معدل برای تمام داوطلبان کنکور را خواهد داشت؟

عدم روشن گری درست در خصوص این موارد، باعث ایجاد موجی از ناامیدی در تمامی داوطلبان کنکور گشته. که نتیجه آن دور شدن از کنکور و درس خواهد بود.

با توجه به موارد ذکر شده، ما امضا کنندگان، تقاضای لغو مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در کنکور ۱۴۰۲ را داریم و خواهشمندیم در این راستا، اقدامات لازم صورت گیرد.

 

و من الله التوفیق

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 382 نفر

  • یاسین رحمانی

  • یگانه طباطبایی

  • هادی حسنی

  • حمید فاضل

  • زهرا احمدی

  • پرهام پاشایی

  • مری محبی

  • مریم رسول زاده

  • فاطمه صاحبی

  • حسین زارعی

  • عامر گرامی

  • یاسین غفاری

  • پارمیس شاکری

  • آوا یعقوبی

  • Sana moradi

  • کوثر محمدی

  • فاطمه صدری

  • مریم راد

  • آروین خالدیان

  • مینا رسولی

  • صغری ایمانی

  • علی نظری

  • سارا چنعانی

  • سونا بشارتی

  • ساغر داداشی

  • مهدی یزدان پرست

  • رضا حسینی

  • شایلین حاجیلی

  • محدثه کبیری

  • مائده زارع

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات