مطالبه اجرای قوانین عفاف و حجاب

#مطالبه_قوانین_عفاف_و_حجاب

مطالبه اجرای قوانین عفاف و حجاب

بسمه تعالی

نماینده‌ی محترم شهرستان‌های تفرش، آشتیان، فراهان

آقای ولی‌الله بیاتی؛

سلام علیکم

احتراماً ضمن عرض خدا قوت خدمت حضرتعالی و آرزوی صحّت و سلامتی و موفقیّت در مسیر قانونگذاری و رسیدگی به مشکلات منطقه، با استناد به آیات ۵۳ الی ۵۵ سوره‌ی احزاب، و آیات ۲۷ الی ۳۱ سوره‌ی نور و بر اساس ارکان قانونی مانند ماده ۱۰۲ قانون تعزیرات و ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی، بدحجابی و بی‌حجابی در جمهوری اسلامی ایران جرم است.

در این میان علاوه بر نقش دشمنان در مسموم سازی فضای فرهنگی کشور، ضعف ارگان‌های اجرایی نیز در مغفول ماندن این قوانین موثر بوده است.

از سوی دیگر به دلیل عدم حمایت کافی از تولید کنندگان و عدم نظارت مطلوب، قیمت پارچه‌ی چادر مشکی به شدت افزایش داشته است که با وجود مشکلات اقتصادی، خانواده‌های متدین و مسلمان در تأمین چادر با مشکل مواجه هستند.

لذا ما در این مطالبه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه حضرتعالی در خصوص پیگیری نظارت بر اجرای این قوانین بر جای مانده و رفع مشکل قیمت بی‌رویه‌ی چادر مشکی تقاضای رسیدگی داریم.

با تشکر

 

15%
85 درصد باقی مانده تا نمایش ویژه در صفحه اصلی کارزار
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 147 نفر

  • مراد سردارزهی فرهنگی فنوج

  • اکرم زرجینی تولیدکننده تفرش

  • سمیه حمیدی مربی فراهان

  • اعظم عسکری کارمند تفرش

  • مهین صادقی تفرش

  • رضا حبیبی کارمند تفرش

  • جمیله عتیقی بازنشسته تفرش

  • زهرا واشقانی فراهانی فیزیوتراپیست تهران

  • فاطمه نعمتی طلبه تفرش

  • محمد جواد آقامحمدی ازاد تفرش

  • فاطمه ،ع بیکار تفرش

  • نیره مرادیمرادیفر خانه دار تفرش

  • آب اب معلم تفرش

  • آوا حیدری دبیر تفرش

  • سحرانه میکائیلی آلهاشم

  • سکینه کارگر شریف آباد فرهنگی تهران

  • مهشید آبابایی معلم تفرش

  • فاطمه محمدی تفرش

  • اکرم سادات طرخورانی خانه دار تفرش

  • مولود فضلی اصل خانه دار تفرش

  • نرجس آقاکریمی بازنشسته آموزش وپرورش تفرش

  • اکرم آقارضایی دبیربازنشسته ساوه

  • مرضیه بصیری نیا

  • محمدحسین نقش آرا دانشجو تهران

  • علی اصغر نظری دانشجو تهران

  • يييييي ييييي ................ ..........

  • خدیجه ظهیری بازنشسته شبکه بهداشت ودرمان دا تفرش

  • محسن فضل الهی کارشناس ارشد فنی مهندسی تهران

  • اقدس غروبی دبیر بازنشسته تهران

  • گلناز دودانگه معلم تهران

بحث و گفتگو

شکراله جمالی : حیفم آمد که وقتم را برای مطالعه متن این کارزار تلف کنم مغز نخودی های ،فاطی کماندو که فکر می کنند از مردم طلبکار هستند
💬 پاسخ
خدایار بخشی : چی میزنی انصافا؟؟؟؟ساقیتو زنده میخوام
💬 پاسخ
صالح رمضانی : قانون اشتباه باید اصلاح شود ، نه اینکه به آن استناد شود ، در ناآرامی های اخیر مردم نشان دادند چقدر از حجاب اجباری و گشت ارشاد بیزارند. هیزم به آتش دو قطبی سازی نریزید. در چند کشور اسلامی حجاب اجباری ست؟ آقایان با سیاست های غلط و تبعیض های بی شمار در حق زنان ، آن ها را جان آورده اند ، کشتی مردان با آن وضع پخش می شود ، اما حتی فوتبال زنان با حجاب پخش نمی شود ، با وجود اینکه بیش از نیمی از مخاطب تلوزیون زنان هستند. و هزاران تبعیض دیگر ، از دوچرخه سواری گرفته ، تعداد اندک پارک های مخصوص بانوان ، فرصت مساوی در ورود به ارکان سیاسی ، حق طلاق و غیره ، مغفول مانده. برای ما به عنوان یک مرد ، شاید حقوق زنان اهمیتی نداشته باشد ، ولی وقتی پدر می شویم و خودمان دختر داریم ، دلمان برای آینده دخترمان که باید با وجود این همه تبعیض در این جامعه زندگی کند ، می سوزد.
💬 پاسخ
جمیله عتیقی : لطفا عکس بی‌حجابان رو بردارید و عکس افراد باحجاب بزارید یا عکس نوشته‌ای از حجاب و عفاف 🍃حجاب سند اطاعت از فرمانده هستی، و زنجیری گران بر دستهای دیوِ گناه است
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: