⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست رسیدگی فوری به وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن و تعیین تکلیف آورده متقاضیان
◻️ درخواست ورود قوه قضائیه و مدعی العموم به پروژهای ساخت ساز در منطقه ۲۲ تهران
◻️ درخواست بازگرداندن پروژه اقامتی ایمان به پرستاران و سهام‌داران واقعی آن و پیگیری حقوق از دست رفته آنان

درخواست کنترل اجارە مسکن از طرف دولت

#اجاره_مسکن

درخواست کنترل اجارە مسکن از طرف دولت

جناب آقای رییسی، ریاست محترم جمهوری

با عرض سلام

همانطور که مستحضرید میزان رشد اجاره بهای مسکن در هر سال بالای ۱۰۰ درصد شده است که با توجه به افزایش تنها ۱۰ الی ۲۰ درصدی حقوق کارمندان و کارگران و با توجه به اینکه عموم مردم به خاطر تورم افسار گسیخته کالاهای اساسی در مضیقه هستند، اجاره بها و ودیعه بالای درخواستی موجرین باعث شده است که بنیان خانواده‌ها از هم بپاشد. متأسفانه در مواردی فرد برای تأمین ودیعه مسکن مجبور به فروش ماشین، کالاهای منزل و حتی اعضای بدن خود شده است و در مواردی دیگر نیز خانواده‌ها در پشت‌بام خانه‌ها مجبور به گذاشتن چادر شده‌اند!

لذا خواهشمند است که با حذف بنگاه‌ها و دلالان مسکن از چرخه‌ی فروش و اجاره و کنترل برنامه دیوار، در این کنترل تورم این سال‌های مسکن کمک کنید و در صورت امکان برای خانواده‌ها وام ودیعه مسکن با درصد پایین لحاظ بفرماید.

با تشکر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 254 نفر

  • سید محمد علی مهیمنی

  • چیا پاک نیت

  • سلیمان حیدری

  • فرید بکری

  • طالب فاتحی

  • فواد امینی

  • محمد مرادزاد

  • میلاد بهرامی

  • محمود محمدی

  • شعله سیف پناهی

  • هادی فیضی

  • چیا کردستانی

  • جمیله شیخ احمدی

  • مهین مرادیان

  • بهمن یوسفی

  • سیاوش کرمی

  • احمد الماسی

  • امید کرمی

  • زانیار نصرتی

  • آرمان خانی

  • خالد کنعانی

  • شهین محمودی

  • سارا امینی

  • سید محسن حسینی

  • ژاله نعمتی

  • شاهین صلواتی

  • آرش تنهایی

  • سوسن اشرفی

  • شاهو ملائی

  • شهین مرادیان

بحث و گفتگو

کنعان تیموری منش : سلام کازار شما امضا شد لطفا شما هم کارزار زیر را امضا کنید. https://www.karzar.net/78437
💬 پاسخ
سعید مهرایی : درود هموطن گرامی! خواهشمندم کارزار 75954 با موضوع درخواست تدریس ورزش باستانی به عنوان ورزش ملی در مدارس را حمایت نمایید.
💬 پاسخ
سعید مهرایی : درود هموطن گرامی! کارزار شما امضا شد. خواهشمندم کارزار 59586 با موضوع بازنگری در پرونده تخلف ساخت و ساز در بافت تاریخی تجریش را حمایت نمایید.
💬 پاسخ
ali mahmoodi : لطفا حمایت کنین https://www.karzar.net/77114 درخواست بازگشت عمو پورنگ به تلویزیون
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! دانلود پوستر چاپی کارزار کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات