⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ مطالبه ساخت بیمارستان و آرامستان و مترو در شهر ۲۰۰ هزارنفری بهارستان اصفهان

درخواست رسیدگی به عدم تعهد شرکت ثمین خودرو و سرای ایرانی

#ثمین_خودرو

درخواست رسیدگی به عدم تعهد شرکت ثمین خودرو و سرای ایرانی

بنام خدا

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر رئیسی

جناب حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای
رئیس محترم قوه قضائیه

سلام

لطفا قشر زحمتکش رانندگان خودروهای سنگین را از ظلم شرکت ثمین خودرو و سرای ایرانی، نجات دهید.

اینجانبان امضاکنندگان ذیل، بر اساس تبلیغات فراوان تلویزیونی و با فروش همه زندگی و حتی وسیله‌ای که با آن امرار معاش می‌کردیم، اقدام به خرید کامیونت ده‌تن یا کشنده، به‌صورت نقد و اقساطی از شرکت ثمین خودرو یا سرای ایرانی نمودیم.

علی‌رغم گذشت چندین ماه از موعد تحویل، نه‌تنها خودروها را تحویل نداده‌اند، بلکه مجبور به پرداخت اقساط سنگین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیونی هم شده‌ایم، که زندگی همه ما را به تباهی کشانده و خانواده‌ها را در آستانه فروپاشی قرار داده است.

تعداد محدودی از افراد هم که خودرو تحویل گرفته‌اند، پس از گذشت حدود شش ماه و پاس کردن تمام چک‌های مربوطه، هنوز موفق به اخذ پلاک نشده‌اند. با توجه به عدم امکان کار با خودروی بدون پلاک و هزینه پارکینگ و همچنین پایان بیمه‌نامه خودروهای تحویلی، مشکل این گروه مضاعف می‌باشد.

از آنجا که نام قبلی شرکت ثمین خودرو، شرکت آریا اورست ماشین کرمان بوده و بنا به دلایل نامعلومی، نام شرکت را تغییر داده‌اند، و با نام جدید مجدداً اقدام به فروش خودرو نموده‌اند، و نیز با توجه به عملکرد دو سال اخیر این شرکت، احتمال هرگونه فساد و کلاهبردای وجود دارد.

با توجه به اینکه هر روز بهانه و دروغ جدیدی می‌شنویم، گرفتن خودرو و پلاک به کابوسی تلخ برای ما تبدیل شده است. از همه بدتر اینکه مجبور به پرداخت اقساط خودرویی هستیم که تحویل نگرفته‌ایم. خواهشمندیم پیگیر مظلومیت این قشر زحمت‌کش باشید.

 

 

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 251 نفر

  • سید کمال محمد مرادی

  • سید علیرضا محمد مرادی

  • سید امیرحسن محمد مرادی

  • علی رحیمی

  • حسن زواری

  • احمد کرمی

  • داریوش ملایری

  • محمد شکوری

  • مصطفی احمدی

  • علی ویس ویسی

  • حسین عسگری کاجی

  • علی حسنی

  • ساسان عزتی بکتاش

  • محمد بیدار

  • مهدی رحمتی جامی

  • بهنام پورعباد

  • محسن اکبری

  • سیدمیلاد احمدی

  • شمس الدین خوجه

  • اکبر شیدایی

  • محمدجواد علیخانی

  • حبیب رفیعی

  • مسعود صمدی

  • Hossein Ziaaldini

  • حسین سلاجقه

  • مهدی موسوی

  • مظلوم بدبخت

  • محسن جهانیان

  • اباذری خزاعی

  • علیرضا. یعقوبی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات