⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست احداث آزادراه مهریز به شهربابک؛ مسیری کوتاه‌تر، توسعه‌ای پایدار و رفع محرومیت از منطقه بخش دهج
◻️ تقاضای رونمایی از درب قلعه قدیمی روستای زیادآباد (از توابع بخش میمه اصفهان)
◻️ نه به مزایده ملک متعلق به روستای کهنوش

درخواست توجه ویژه به آبادانی روستاها و اشتغال روستائیان

#توسعه_روستا

درخواست توجه ویژه به آبادانی روستاها و اشتغال روستائیان

جناب آقای دکتر پزشکیان
رئیس جمهور منتخب

با سلام و احترام،

در راستای توجه ویژه به خواست‌های آحاد جامعه روستایی و بسترسازی واقعی برای توسعه و آبادانی روستاها، پیشنهادات ذیل را مطرح و مطالبه می‌نماییم و انتظار داریم در برنامه‌ریزی‌های آتی آن قوه مدنظر قرار گیرد و به‌صورت جدی پیگیری شود.

حال که جنابعالی به عنوان رئیس جمهور منتخب چهاردهمین دوره ریاست جمهوری انتخاب شده‌اید، ضمن عرض تبریک، برایتان آرزوی سلامتی و سربلندی داریم و از شما خواهشمندیم برای برطرف کردن مشکلات روستاها قدم‌های مثبت و ماندگاری بردارید.

آبادانی روستاها و توجه ویژه به حل مشکلات روستائیان محترم باعث جلوگیری از مهاجرت‌های نامتعارف روستائیان به حاشیه شهرها می‌شود که همین امر می‌تواند به توسعه و آبادانی کشور عزیزمان ایران کمک کند.

۱. بهسازی و آسفالت معابر روستایی: اولویت اصلی برای روستاها بهسازی و آسفالت معابر، خصوصاً در مناطق محروم است. حق آحاد جامعه روستایی این است که محیط زندگی آنها در حد نرمال باشد. افزایش اعتبارات روستاها و دهیاری‌ها باعث توسعه و پیشرفت روستاها خواهد شد و از دهیاران زحمت‌کش حمایت شود تا برای پیشرفت و آبادانی روستاها تلاش کنند. زمان آن گذشته است که مردم روستاها در خاک و گل رفت و آمد کنند.

۲. بازبینی نقشه‌های روستایی و توسعه حریم روستایی: افزایش زمین‌های مسکونی به محدوده روستاها برای ساخت و ساز که اخیراً در بسیاری از روستاها جوان‌ها با مشکل نبود زمین مواجه شده‌اند و زمین برای ساخت منزل پیدا نمی‌کنند.

۳. حل مشکل جاده‌های روستایی: جاده‌های روستایی عمدتاً در حال تخریب هستند و نیاز به تعمیر، بازسازی و روکش آسفالت دارند.

۴. اشتغال جوانان روستایی: ایجاد شغل برای جوانان روستایی با توجه به ظرفیت هر منطقه به‌طور جدی پیگیری شود تا از مهاجرت جوانان به حاشیه شهرها جلوگیری شود. منظور از ایجاد شغل، وام‌پاشی و یا آمارسازی نیست بلکه ایجاد اشتغال به معنای واقعی کلمه است، مانند ایجاد شهرک‌های صنعتی برای هر دهستان که می‌تواند صنعت تولید در کشور را رونق دهد.

۵. مکان‌های تفریحی و ورزشی: توجه ویژه به مکان‌های تفریحی و ورزشی برای روستائیان شود و حداقل برای هر روستا یک زمین چمن مصنوعی و برای هر سه تا چهار روستا یک سالن ورزشی احداث شود.

۶. توجه به مسائل فرهنگی و آموزشی: مدارس روستاها باید در شان دانش‌آموز ایرانی باشد و بسیاری از مدارس نیاز به نوسازی دارند. باید با اولویت و جدیت به این موضوع پرداخته شود. هیچ فرقی نباید بین دانش‌آموز روستایی و شهری باشد.

۷. بهداشت و مراکز درمانی: توجه ویژه به بهداشت و ساخت بیمارستان در مراکز بخش‌ها، چرا که برخی روستاها تا مرکز شهر و دسترسی به بیمارستان بیش از صدها کیلومتر فاصله دارند و در مواقع ضروری با مشکل مواجه می‌شوند.

۸. حمایت از کشاورزی و دامداری: با توجه به اینکه شغل اکثر مردم روستاها کشاورزی و دامداری است و کمک بسیاری به حل مشکلات اقتصادی و غذایی کشور می‌کنند، ضروری است که به این امور توجه ویژه شود و حمایت‌های دولت بیش از پیش برای تولیدات دامی و کشاورزی روستائیان انجام گیرد و کشاورزی و دامداری روستاها از حالت سنتی به صنعتی تبدیل شود.

متقابلاً از حسن توجه رئیس‌جمهور محترم، جناب آقای دکتر پزشکیان، به این کارزار و پیشنهادات جامعه روستایی تقدیر و تشکر می‌کنیم.

باشد که ان‌شاءالله همه مسئولین محترم و زحمت‌کش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، زیر سایه رهبری مقام معظم رهبری، امام‌ خامنه‌ای مدظله‌العالی، تا ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) سلامت و سربلند باشند و تمام مشکلات مردم را برطرف کنند، خصوصاً مشکلات مردم روستاها. امیدواریم روزی برسد که همه روستائیان عزیز، به‌ویژه کودکان و جوانان، از امکاناتی مشابه شهرها برخوردار شوند و هیچ تفاوتی بین امکانات روستاها و شهرها نباشد.

ایرانی، ایرانی است؛ فرق نمی‌کند روستایی باشد یا شهری.

در پایان از خدماتی که دولت شهید آیت‌الله رئیسی برای توسعه روستاها و مردم شریف روستاها انجام داد، تقدیر و تشکر می‌کنیم. یاد شهید رئیسی و همراهانش برای همیشه در قلبمان زنده خواهد ماند. برای شادی روح این شهدای گرانقدر و همه شهدای والامقام جمهوری اسلامی ایران صلوات می‌فرستیم.

از همه عزیزانی که این کارزار را حمایت می‌کنند، تشکر می‌کنیم.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 18 نفر

  • محمد هادی مبرقع شهرستان کبودرآهنگ روستای چاله

  • رضاافخمی گل زار روستای گمین قلعه

  • زهرا طالبی بهار

  • مصطفی رضایی روستا خواجه کندی

  • نگین عبدالهی یگانه چاله کند

  • حسین محمدی همدان

  • حسین احمدی چاله کند

  • كمال فرجي غارعليصدر

  • محمد مقیمی طماء حسن آباد غار علیصدر همدان

  • نادرمتوکل فرد روستا

  • مریم طاهری روستای چاله کند استان کبودراهن

  • علی اکبر میرزایی گل‌تپه

  • عدالت منزه روستای چاله کند

  • مهدی شرف اندوز علیصدر

  • مریم قویم کبودرآهنگ روستای ناصرآباد

  • عدالت منزه روستای ناصرآباد

  • سیده اعظم موسوی بوشهر

  • مریم خلیلی پوردارستانی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات