⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست کاهش حق بیمه رانندگان

درخواست اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان

#متناسب_سازی_حقوق_بازنشستگان

درخواست اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان

بسمه تعالی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام؛

از حضرت علی (ع) در حدیثی می‌خوانیم: "ما أَیْقَنَ باللّهِ مَنْ لَمْ یَرْعَ عُهُودَهُ وَ ذمَّتَهُ؛ کسی که رعایت عهد و پیمان خویش را نکند، به خدا یقین و ایمان پیدا نکرده است".

جناب آقای رئیس‌جمهور، از روزی که تأکید بر اجرای قانون را از زبان شما شنیدیم، امیدوار شده و شکر کردیم، لیکن این روزها و در اولین اقدامات دولت محترم شاهد عدول از قانون مصوب هستیم، بطوری که:

متأسفانه دولت چهاردهم در تصویب‌نامه اصلاحیه آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ابلاغی به تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۱ و شماره ۸۷۹۱۲، بدون توجه به سایر اشکالات قانونی صرفاً به جزء ۶ ماده ۱ توجه نموده است و جهت اصلاح آن، واژه خالص را حذف و در انتهای جزء مزبور عبارت «پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند ث تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور» را آورده است که عملاً در اجرا همان است و به مراتب بدتر هم شده است.

در حالی که در قانون برنامه هفتم پیشرفت مصوب مجلس در جزء ۱ بند (ر) ماده ۲۸، ملاک صرفاً ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور حقوق شاغل هم‌طراز (بدون کسر مالیات و بیمه) می‌باشد.

چون اساساً قانونگذار کسور بیمه شاغلین را جزء همان ۱۰ درصد کسر نموده است و ملاک را ۹۰ درصد قرار داده و اگر قرار باشد مجدداً بیمه و مالیات کسر شود، حقوق بازنشسته به کمتر از ۸۰ درصد حقوق شاغل هم‌طراز تقلیل داده خواهد شد.

بنابراین مناسب است به معاون محترم اول، جناب آقای دکتر عارف، دستور فرمایند وفق جزء ۱ بند ر ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری بر مبنای ۴۰ درصد در سال ۱۴۰۳ به‌طور دقیق و کامل و در اسرع وقت توسط دولت تأمین اعتبار شده و احکام متناسب‌سازی پیشکسوتان معزز صادر شود.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 4549 نفر

  • جواد دوست محمدیان تهران

  • سید جواد رضایی خراسان رضوی

  • حمیدرضا کمیلی خراسانی رضوی

  • احسان اله حاتم بیگی زنچان

  • علی نجاتی آذربایجانغربی

  • محمود بخشی کردستان

  • وحید محمدزاده تهران

  • سید بهروز اقاشیری

  • عباسقلی محمدموسائی خوزستان

  • مسعود اردشیریان کرماشا

  • سید جعفر بدیعی خیرابادی خراسان رضوی

  • علی حسینی کفشدار

  • غلامرضا نجفی زنجان

  • یحیی جعفری زنجان

  • عادل علیلو آذربایجان غربی

  • مهناز هوشیار تهران

  • حسینعلی تقوی اذربایجانغربی

  • سید محمد برزنونی خراسان رضوی

  • محمد عزبز فرجی استان کردستان -سهرستان سنندج

  • مهری حیدری تهران

  • نسرین قره گزلو فارس

  • جواد عادلی تلی فولادشهر

  • محمد منصور دخیلی البرز

  • محمدکریم باقری کردستان

  • سهراب یوسفی کردستان

  • عبدالغنی قانعی استاد خراسان رضوی مشهد

  • منصور فریدی کردستان

  • قدرت الله رشیدی خوزستان

  • حامد ابن الخیاط کردستان

  • اردشیر صادقی کرمانشاه

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات