⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست عدم اعزام حجاج به حج

درخواست ابطال انتخابات الکترونیک سازمان نظام مهندسی و کنترل ساختمان گیلان به دلیل حجم بالای تخلفات انجام شده

#ابطال_انتخابات_سازمان_نظام_مهندسی_گیلان

درخواست ابطال انتخابات الکترونیک سازمان نظام مهندسی و کنترل ساختمان گیلان به دلیل حجم بالای تخلفات انجام شده

وزیر محترم راه و شهرسازی

با سلام و احترام؛

همان‌گونه که مستحضرید، انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان به عنوان بخشی از بزرگ‌ترین تشکل صنفی کشور، روز چهارشنبه ۵ دی‌ماه با حضور ۱۲،۸۳۹ نفر از اعضا جهت انتخاب ۱۵ نفر عضو اصلی هیئت مدیره از میان ۵۴ کاندیدا برگزار گردید.

فرآیند انتخابات از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۵ دی‌ماه آغاز شد و براساس مصوبه هیئت اجرایی دهمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور تا ساعت ۱۶ ادامه داشت، لیکن با توجه به استقبال رأی‌دهندگان، این زمان طی ۲ اطلاعیه تا ساعت ۲۰ تمدید گردید. نهایتاً در ساعت ۲۰:۲۷:۴۳ همان روز نتایج اولیه انتخابات طی جداول ۷گانه با امضای هیئت اجرایی و دستگاه نظارت منتشر شد.

نکته‌ی نگران‌کننده اما در این انتخابات، در اختیار داشتن لیست‌های شماره تماس و کد ملی کلیه‌ی اعضای سازمان نظام مهندسی توسط کاندیداها بود. انتشار کد ملی و شماره تماس کلیه‌ی اعضای نظام مهندسی ساختمان گیلان، موضوعی بسیار حائز اهمیت بود که می‌بایست توسط هیئت نظارت و اجرایی دهمین دوره انتخابات نظام مهندسی پایش و از آن جلوگیری به عمل می‌آمد.

به استناد ماده ۶۷ آیین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، مسئولیت حسن انجام انتخابات با هیئت اجرایی انتخابات بود که به تبع حفظ حریم خصوصی اطلاعاتی افراد شامل استاد، مدارک شناسایی، امضای دیجیتال و رمز عبور افراد با توجه به الکترونیکی بودن انتخابات اهمیتی مضاعف داشت.

این سوال از هیئت نظارت بر انتخابات نظام مهندسی همچنان باقی است که آیا اجازه‌ی انتشار کد ملی اعضاء از سوی اعضای محترم سازمان نظام‌مهندسی کشور به استناد ماده ۱۵ قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات کتبی به این هیئت تفویض شده است یا خیر؟

آیا هیئت نظارت بر انتخابات بر این امر واقفند که با توجه به انتشار گسترده‌ی اطلاعات شخصی افراد، برخلاف مفاد قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب ۶|۸|۸۷ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و تبصره‌ی ماده ۲۱ فصل ششم این قانون، اشخاص حقیقی و حقوقی حق دارند که مطابق قواعد عمومی مسئولیت‌های مدنی، جبران خسارت‌های وارد شده را از آن هیئت اجرایی و نظارت به عنوان مسئول و ناظر مستقیم برگزاری این انتخابات مطالبه نمایند؟

از سویی علی‌رغم گزارشات و اخبار متعدد واصله مبنی بر مهندسی انتخابات از ساعت ۸ صبح روز ۵ دی‌ماه این سوال مطرح است: مگر وظیفه‌ی هیئت نظارت و اجرایی دهمین دوره انتخابات، نظارت بر حسن اجرای انتخابات نبوده است؟ مگر این هیئت نمی‌بایست از شروع بازه‌ی زمانی ثبت نام کاندیداها، زمینه‌ی برگزاری یک انتخابات سالم را فراهم می‌نمود؟

آیا با توجه به الکترونیکی بودن انتخابات مذکور، اختصاص مکانی جهت برگزاری انتخابات مانند سایر انتخابات الکترونیکی کشور برای افرادی که به هر نحوی از انحاء به ابزار لازم جهت شرکت در انتخابات دسترسی نداشتند، جهت نظارت بر حسن اجرای انتخابات و جلوگیری از گعده‌ی مهندسان در دفاتر مهندسی پرکار هر شهرستان و تقویت شائبه‌ی مهندسی انتخابات، از وظایف هیئت نظارت نبود و آیا در صورت عدم امکان اختصاص مکان‌های تعرفه شده جهت برگزاری انتخابات، انحصار و محدود نمودن تعداد آرای اخذ شده از یک IP از وظایف هیئت نظارت نیست؟

آیا هیئت نظارت بر انتخابات با توجه به امکان بالای وقوع تخلف به جهت محدود نبودن ورودی از هر IP، نمی‌بایست کتبا از وزارت مسکن و شهرسازی در این خصوص استعلامی اخذ می‌کرد؟ آیا کنترل این موضوع به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آنقدر کار مشکلی بود که از عهده‌ی وزارت عریض و طویل راه و شهرسازی برنمی‌آمد؟ و اساساً اگر کنترل این مهم از عهده‌ی وزارت راه و شهرسازی برنمی‌آمد، آیا بهتر نبود انتخابات به جای الکترونیکی، حضوری برگزار می‌گردید؟

آیا در شرایطی که تقریباً هر ماهه با پیامک‌هایی از سوی پلیس فتا مبنی بر عدم ارائه رمز عبور بانکی در جواب تماس‌های تلفنی مواجه هستیم؛ ارسال یک پیامک از سوی اداره کل راه و شهرسازی و هیئت نظارت و اجرایی انتخابات مبنی بر عدم در اختیار نهادن رمز ورود به سامانه یکپارچه خدمات دولت به دلیل سوءاستفاده‌های احتمالی به کلیه‌ی اعضای نظام مهندسی، انتظاری غیرمعمول بود؛ در حالی که اعضا به طور معمول در مناسبت‌های مختلف با انبوه پیامک‌های ارسالی از سوی وزارتخانه و سازمان مواجهند؟

متأسفانه مخابره‌ی خبر حضور هیئت نظارت و اجرایی انتخابات در ستاد انتخابات استان در انتخابات تمام الکترونیکی که کمتر از نیم ساعت بعد از پایان آن نتیجه‌ی آن قابل بازیابی بود، بیشتر از آنکه نشان‌دهنده‌ی وحدت و حدت این هیئت بر جلوگیری از وقوع تخلف و برگزاری یک انتخابات سالم باشد، بیشتر نشان‌دهنده‌ی تشریفاتی بودن هیأتی است که به جای دغدغه‌ی برگزاری انتخابات سالم و آبرومندانه، در صدد گرفتن عکس‌های یادگاری جهت مستندنگاری صورت مسئله است.

لذا به استناد موارد فوق و به جهت رفع مشکلات موجود در سامانه‌ی الکترونیکی انتخابات و جلوگیری از تضییع حقوق مهندسین عضو و میزان بالای تخلفات صورت گرفته در انتخابات مذکور، خواهشمند است در خصوص ابطال انتخابات مذکور دستور اقدام لازم را به ابلاع فرمایید.

⚠️ در متن این نامه ادعاهایی مطرح شده که «پلتفرم کارزار» نمی‌تواند آنها را تأیید یا تکذیب کند و مسئولیت حقوقی آن با امضاکنندگان نامه خواهد بود. توضیحات بیشتر

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 66 نفر

  • سمیه میربلوکی معماری

  • نیلوفر آجلی لاهیجی عمران

  • علیرضا آزادی عمران

  • ساجده حسن پور امام عمران

  • مرتضی روحی برق

  • سید مجتبی امیرکیائی معماری

  • آمنه نصراله زاده عمران

  • سهند واله عمران

  • محمد باقری هره دشت نقشه برداری

  • رضا غفوری مکانیک

  • بهرنگ ناظر عمران

  • سارا اکبری پورسلیمی معماری

  • مهیار زهیدی عمران

  • اسدی اسدی معماری

  • مجتبی اچ عمران

  • نوید زابلی برق

  • احمد علیدوست عمران

  • آرمان محبوب عمران

  • مجتبی احمدزاده معماری

  • مهدی عطیمی عمران

  • رمضان غلام نژاد بازکیایی نقشه برداری

  • محمد طاهر نحوی نقشه برداری

  • حمید راسخ معماری

  • حمیدرضا شعبانی عمران

  • مارال ناصری معماری

  • نیما نیک‌فال مکانیک

  • علی بابائی برق

  • محمودمختاری لاکه عمران

  • سید حسن شمسی

  • عیسی قسمتی عمران

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات