⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست رفع فیلتر تمامی شبکه‌های اجتماعی
◻️ بیانیه فعالان حوزه علم و فناوری کشور در مورد شهادت رهبر معظم انقلاب و تجاوز اخیر آمریکایی اسرائیلی به کشور
◻️ درخواست بررسی عملکرد شرکت فاسمین و ناکارآمدی هیئت مدیره و مدیرعامل

درخواست انجام اقدامات موثر برای جاری شدن مجدد رودخانه مرغاب

#رودخانه_مرغاب_نجف‌آباد

درخواست انجام اقدامات موثر برای جاری شدن مجدد رودخانه مرغاب

رئیس محترم قوه قضائیه
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
وزیر محترم نیرو
وزیر محترم جهاد کشاورزی
وزیر محترم کشور
استاندار محترم استان اصفهان

سلام؛

احتراما ما کشاورزان و فعالان محیط زیست به جد خواستار جاری شدن رودخانه کهن مرغاب در مسیر قدیم که از شهرستان‌های تیران و کرون، نجف‌آباد و فلاورجان عبور و به رودخانه زاینده‌رود می‌پیوندد، می‌باشیم.

جهت جلوگیری از فاجعه وحشتناک فرونشست و فروچاله در نبود آب رودخانه در آبخوان‌ها که داخل و اطراف شهرها رسیده، دیگر وقت سکوت نیست؛ تمام موارد مطالعاتی سال‌ها نیز گفته شده و حال فاجعه بسیار بسیار مشهود می‌باشد. هیچ راهی جز این که رودخانه کهن مرغاب و جاری دائمی شود نیست و برگشت سریع به یکی شدن و یکپارچه شدن حوضه آبریز زاینده‌رود و مرغاب انجام گیرد؛ تقویت مستمر رودخانه‌ها با استفاده از انتقال آب و سایر تکنولوژی‌ها نمی‌باشد؛ بودجه ملی باید اختصاص دهید و در صورت اقدام نکردن، خیلی جدی باید جوابگوی خسارات جبران‌ناپذیر به مردم باشید. نجف‌آباد و تیران و کرون زمان چندانی ندارد و مهاجرت‌ها به سمت پایتخت و شمال کشور و به سمت چهارمحال بختیاری و توابع سامان و چم‌ها به شدت افزایش پیدا می‌کند.

منتظر جواب سریع دولت‌مردان به مردم سه شهرستان نجف‌آباد، فلاورجان و تیران و کرون استان اصفهان هستیم.

جناب آقای ابوترابی، شما نماینده محترم نجف‌آباد و تیران و کرون، یکی از قول‌ها و وعده‌های انتخاباتی که داده‌اید همین موضوع بوده است. لطفاً گزارش بدهید.

با سپاس

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 624 نفر

  • حیدر نجارلو

  • جواد دوست محمدیان

  • علی مهدوی

  • سجاد اسماعیلی

  • قاسم مهدوی

  • سهراب مهدوی

  • حسن مختاری

  • سجاد منتظری

  • مائده مهدوی

  • مصطفی مومنی

  • مصطفی مختاری

  • الهه مویدی

  • رحمان شهرياري

  • لیلا نیرومند

  • محمد نامداری

  • مهدی رحیمی

  • پریسا مهدوی ورپشتی

  • سید مهدی مویدی

  • احمد مهدوی ورپشتی

  • علیرضا مهدوی ورپشتی

  • امید علی اسدی قجرلو

  • hosein jebeli

  • داود نامداری

  • اسماعیل فخاری

  • ابراهیم خدائی

  • اسماعيل شریفی

  • حمزه براتی

  • فاطمه نامداری

  • سیدمحمد مویدی

  • سیدهادی مویدی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات