⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برداشتن محدودیت اینترنت بین‌المللی در وضعیت جنگی
◻️ اعتراض به کمک‌هزینه دانشجویان دکتری تخصصی
◻️ اعتراض به حقوق پایین کارمندان بانک کشاورزی ایران

درخواست رسیدگی به جاماندگان سهام عدالت

#جاماندگان_سهام_عدالت

درخواست رسیدگی به جاماندگان سهام عدالت

ریاست و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

جناب آقای محمود قامت
معاون واگذاری سهام و دارایی‌های سازمان خصوصی‌سازی

با عرض سلام و خداقوت خدمت شما و همه کسانی که در کنار شما برای ایرانی قوی و سربلند زحمت می‌کشند؛

همان‌طور که مستحضر هستید، زمان اجرایی شدن قانون سهام عدالت و توزیع آن از سال ۱۳۸۰ به شکل محدود شروع و در سال‌های بعد به بلوغ رسید. از آن زمان، سال‌ها می‌گذرد؛ اما متأسفانه در این مدت که حداقل بیست سال از زمان مشمول شدن سهام عدالت برای عده کثیری از هموطنان عزیز گذشته، هیچ حرکت جدی و تأثیرگذاری برای افراد جامانده از سهام عدالت که حق طبیعی آن‌هاست، انجام نشده است. واریزی سهام عدالت، خصوصاً در این شرایط سخت اقتصادی، می‌تواند کمک‌خرجی خوبی برای خانوارهای کم‌درآمد باشد و باری از دوش آن‌ها بردارد. اما به‌خاطر طولانی شدن فرایند و انتظار بیش از حد و پیگیری‌های جاماندگان، برخی رسانه‌ها، روزنامه‌ها و وب‌سایت‌ها گاه و بیگاه با شایعات و مطالب زرد برای جلب توجه و کسب بازدید با عناوینی مانند «تاریخ ثبت‌نام جاماندگان سهام عدالت مشخص شد» و... دل مردم دردمند را بارها به بازی گرفته‌اند و در نهایت آن خبرها همه تکذیب شده‌اند (همین موضوع نشان می‌دهد تا چه میزان سهام عدالت برای آن‌هایی که جا مانده‌اند مهم است که روزنامه‌ها و رسانه‌ها برای سوءاستفاده از مخاطب از این در وارد می‌شوند).

ما مردمی که چه مشمول و چه از جاماندگان سهام عدالت باشیم، از زحمت‌کشان حکومت جمهوری اسلامی ایران که همیشه یکی از افتخارات آن مبارزه با تبعیض و نابرابری بوده و هست، انتظار داریم با سرعت و همتی مضاعف به این مطالبه به‌حق و چندین‌ساله مردم رسیدگی جدی شود و ان‌شاءالله به‌زودی شاهد اختصاص سهام عدالت به جاماندگان این طرح حمایتی باشیم.

اجرکم عندالله و من الله التوفیق.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 21 نفر

  • عرفان ورعی

  • راضیه جعفری

  • محمد جواد پاشایی

  • محمد جواد رحمتی

  • یحیی سجادی

  • صداقت صداقت

  • محمد رضایی

  • نرگس رحمانی

  • اسماعیل مرسولی

  • فائزه حسینی

  • سید مجید تیرراهی

  • الناز اسدی

  • شهرزاد درویش

  • بهرامعلی طاهری

  • علیرضا انصاری

  • نیما نشاط فر

  • مسعود جهرمی

  • جاوید چابکی

  • مسعود زمانی

  • هوشنگ شعال قره باغ

  • یزدانی زینب

بحث و گفتگو

مسعود جهرمی : https://www.karzar.net/238430 کارزار امضا شد لطفاً کارزار جبران خسارت کاربران اینترنت بابت قطعی اینترنت بین‌الملل در جریان جنگ ایران و اسرائیل ۱۴۰۴ را امضا کنید
💬 پاسخ
عرفان ورعی : برای اخراج اتباع شرکت کنید https://www.karzar.net/234775
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: