⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست مجازی شدن امتحانات خرداد ۱۴۰۵ در تمامی پایه‌ها
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست پیگیری برای تغییر نام استعماری خاورمیانه

درخواست رسیدگی قضایی به نقش مروجین استانی در گسترش پلتفرم کلاهبرداری ارزی

#عدالت_برای_مالباختگان

درخواست رسیدگی قضایی به نقش مروجین استانی در گسترش پلتفرم کلاهبرداری ارزی

ریاست محترم قوه قضائیه

با سلام؛

بیش از پنج ماه از آشکار شدن ماهیت کلاهبردارانه یکی از پلتفرم‌های سرمایه‌گذاری ارزی می‌گذرد؛ پلتفرمی که با سوءاستفاده از فضای مجازی و اجتماعات مردمی، سرمایه بسیاری از هم‌وطنان را جذب و نهایتاً ناپدید شد.

در استان زنجان، این پلتفرم طی مدت بیش از یک سال پیش از مسدود شدن و افشای ماهیت آن، توسط برخی افراد فعال به عنوان سرشاخه و مروج، در قالب برگزاری سمینارها در تالارهای عمومی و تبلیغات میدانی، به‌طور گسترده معرفی و تبلیغ می‌شد. این افراد، با ارائه مستندات ظاهراً معتبر و وعده‌های درآمد بالا، اعتماد عمومی را جلب کرده و در جذب سرمایه‌های مردم نقش مستقیم داشتند.

علیرغم اینکه با فروپاشی پلتفرم، فعالیت تبلیغاتی این افراد متوقف شد، شکایات متعدد از سوی مالباختگان علیه پلتفرم کلاهبردار و مروجین این پلتفرم در مراجع قضایی مطرح گردید. اکنون پس از طی مراحل اولیه دادرسی، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شده است. با این حال، هنوز هیچ‌گونه اقدام قضایی مؤثری نظیر بازداشت یا محدودسازی فعالیت‌های مالی این افراد انجام نگرفته است.

در حالی که در پرونده‌های مشابه در سایر استان‌ها نظیر تهران، البرز و تبریز، با اقدام سریع دستگاه قضایی، افراد مؤثر در تبلیغ طرح‌های پانزی بازداشت و محاکمه شده‌اند، این بلاتکلیفی در مورد این پرونده باعث نگرانی مالباختگان و تعلل در احقاق حقوق قربانیان شده است.

ما امضاکنندگان این کارزار از مسئولان محترم قضایی کشور درخواست داریم:

۱. به‌صورت شفاف و قاطع، نقش مروجان و برگزارکنندگان سابق این پلتفرم در استان زنجان مورد بررسی قضایی قرار گیرد؛

۲. با توجه به شکایات ثبت‌شده، روند رسیدگی به پرونده تسریع شده و نتیجه شفاف‌سازی شود؛

۳. تدابیر بازدارنده نسبت به افرادی که بدون مجوز، اقدام به تبلیغ پلتفرم‌های غیرقانونی کرده‌اند، اتخاذ گردد.

صدای ما را بشنوید؛ صدای کسانی که سرمایه‌ زندگی‌شان با اعتماد به گفتار و تبلیغ عده‌ای از بین رفته و اکنون پیگیر اجرای عدالت هستند.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 165 نفر

  • محمدرضا حسنی

  • رویا منصوری زنجانی

  • حسین اصغرس

  • اکبر والی

  • محمد بیات

  • رباب ترابی

  • محمود شهسوند

  • زلیخا ریحانی زنجانی

  • حسینعلی رحمانی

  • علی انصاری

  • مرتضی غضنفریان

  • حامد صادقی

  • حمید ابراهیم خانی

  • حامد رمضان زاده

  • محسن سلیمانی

  • سید معین امیری

  • سید معین امیری

  • دکتر فرهادسرشاری

  • مرتضی نظری

  • اکبر جلیلی

  • پریسا رسایی

  • علي محمدي

  • مهدی مولایی

  • فرهاد تاران

  • شادی محمودی

  • زینب اکبری

  • محمد صفی لو

  • عادل جوزی

  • بوسف محمدی

  • سیدهادی متوسلین

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات