⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ اعتراض به امتحانات نهایی دانش آموزان دوازدهم

اعتراض فرهنگیان و دغدغه‌مندان تعلیم‌وتربیت به افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان

#نه_به_افزایش_سن_دانشگاه_فرهنگیان

اعتراض فرهنگیان و دغدغه‌مندان تعلیم‌وتربیت به افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام،

ضمن قدردانی از اهتمام و نگاه ویژه حضرت‌عالی و دولت چهاردهم به آموزش و پرورش، به‌ویژه اقدامات ارزشمند در حوزه مدرسه‌سازی، ارتقای عدالت آموزشی و توجه راهبردی به جایگاه معلم، ما جمعی از فرهنگیان، دانش‌آموختگان و دغدغه‌مندان تعلیم و تربیت، نگرانی جدی خود را نسبت به مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از ۲۴ به ۳۰ سال اعلام می‌کنیم.

این تصمیم، هرچند ممکن است در ظاهر با هدف جذب افراد باتجربه اتخاذ شده باشد، می‌تواند در بلندمدت به کاهش کیفیت آموزش، تضعیف جایگاه معلمی و کاهش جذابیت این مسیر برای نخبگان منجر شود. ورود افراد در سن ۳۰ سالگی باعث فاصله گرفتن معلم از نسل دانش‌آموزان، محدود شدن فرصت خدمت مؤثر نیروهای جوان و در نهایت پیری زودهنگام بدنه معلمی خواهد شد.

از آنجا که معلم رکن اصلی تربیت و آینده‌ساز کشور است، هرگونه تصمیم در این حوزه باید بر پایه پژوهش‌های علمی، مشورت گسترده با کارشناسان و لحاظ کردن منافع بلندمدت آموزش و پرورش اتخاذ شود. سیاست‌گذاری در این عرصه نباید تحت تأثیر فشارهای مقطعی یا مطالبات پراکنده قرار گیرد، بلکه باید مبتنی بر عقلانیت کارشناسی و مصالح کلان کشور باشد.

ما بر این باوریم که امروز اولویت‌های آموزش و پرورش همچون معیشت و منزلت معلمان، کیفیت تربیت معلم، عدالت آموزشی و کارآمدسازی نظام یاددهی–یادگیری نیازمند توجه فوری است و سیاست‌هایی که آثار منفی آن در آینده باقی می‌ماند، باید بازنگری شود.

لذا ما ضمن اعلام آمادگی کامل برای همکاری کارشناسی و ارائه پیشنهادهای عملیاتی، از جناب‌عالی درخواست داریم مسیر سیاست‌گذاری در حوزه تربیت معلم بیش از پیش بر مدار کارشناسی، پژوهش و آینده‌نگری قرار گیرد.

با احترام و تشکر،
جمعی از فرهنگیان، دانش‌آموختگان و فعالان حوزه تعلیم و تربیت

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2771 نفر

  • حجت اله طالبیان بروجنی

  • حمیدرضا قائم پناه

  • علی بهشتی نیا

  • حسین سعیدی

  • علی رضا شبانی

  • ملیحه محمدیان

  • علی نجفی

  • Mohammadreza azizieh

  • صفورا امیری

  • مهبد شکوری

  • رضا الفتی یوسفیان

  • امیرعلی فرجی

  • نفیسه گودرزی

  • مائده بابازاده

  • امیررضا شکراللهی

  • محسن شاطری

  • مریم طهرانی

  • فاطمه غفاری نيا

  • محمدرضا خرمی

  • فاطمه سادات حسینی

  • سجاد صدیقی

  • محدثه فلاحی

  • هانیه کرمی

  • علیرضا عزیز

  • علیرضا مولاقلی

  • محمدهادی زجاجی

  • محمدصادق محرابی

  • عطیه اسمعیل پور

  • سکینه دشتی

  • فاطمه قنبری

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات