⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست برای آموزش اجباری محیط‌زیست از دبستان تا دانشگاه
◻️ درخواست کاهش تعداد دروس نهایی پایه یازدهم و مثبت شدن تأثیر آن در کنکور ۱۴۰۶
◻️ درخواست جلوگیری از انحلال مدارس دولتی و ایثارگران بزرگسال

#شفاف‌سازی_امتحان_گواهینامه_بورد

درخواست رسیدگی به ادغام غیرقانونی آزمون گواهینامه و بورد تخصص

رئیس محترم دفتر مقام معظم رهبری

رئیس محترم جمهور

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

رئیس محترم دیوان عدالت اداری

با سلام،

احتراماً، به استحضار می‌رساند اینجانبان رزیدنت‌های سال چهارم می‌باشیم و هرسال برای افزایش رتبه و درجه علمی، در آزمونی تحت عنوان ارتقا شرکت می‌کنیم. وزارت بهداشت در آخرین سال دوره رزیدنتی، آزمون ارتقا سال چهارم تخصص را به اسم گواهینامه برگزار می‌کند.

شرح ماوقع:

۱- بر اساس روال سال‌های گذشته، آزمون گواهینامه (ارتقا) و بورد تخصصی (دانشنامه) به‌صورت مجزا برگزار می‌گردید. این دو آزمون هم از نظر نحوهٔ برگزاری (اولی به‌صورت کاغذی - دفترچه سوالات و دومی به‌صورت کامپیوتری) و هم درجه سختی سوالات و منابع علمی، با هم متفاوت می‌باشند. لیکن وزارت بهداشت، صرفاً حدود شش ماه قبل از آزمون در اسفند ماه ۱۴۰۳، بدون فراهم‌کردن فرصت کافی برای داوطلبان جهت برنامه‌ریزی علمی و شخصی، تصمیم به ادغام این دو آزمون گرفت.

۲- علاوه بر این، تنها ۱۰ روز قبل از برگزاری آزمون، مشخص شد که برخلاف روال سال‌های گذشته که آزمون در دانشگاه‌های علوم پزشکی محل تحصیل برگزار می‌شد، اعلام گردید که فقط در چند شهر مشخص و تیپ یک برگزار می‌گردد. این تصمیم ناگهانی باعث ایجاد هزینه‌های سنگین مسافرت، استرس سفر، مشکل در اسکان و اخلال جدی در آمادگی علمی اینجانبان گردید.

۳- این تصمیمات مغایر با مصوبه هیئت وزیران (ماده ۵ و تبصره آیین‌نامه اجرایی قانون سنجش و پذیرش دانشجو، تاریخ ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶) و همچنین مصوبه مجلس شورای اسلامی (تبصره ۴ مصوب ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵) است که عنوان می‌کند شورای سنجش و پذیرش دانشجو جهت هرگونه تغییری باید حداقل پس از یک سال از اعلام عمومی آن، اجازه اعمال تغییرات داشته باشد.

۴- متأسفانه به‌دلیل این تغییرات ناگهانی، اینجانبان موفق به شرکت مؤثر در آزمون نشدیم و در نتیجه، یک سال شروع و انجام تعهد خدمت به تعویق می‌افتد و باعث خدشه‌دار شدن زندگی حرفه‌ای و شغلی اینجانب می‌گردد. این خسارت معنوی و مادی، مصداق بارز «ضرر غیرقابل جبران» است که حتی باعث آسیب به خود و خودکشی در میان همکاران شده است. چنین اقداماتی ناشی از تصمیمات غیرقانونی وزارت بهداشت است و باعث کمبود متخصص، افزایش خودکشی و آسیب به خود می‌گردد.

۵- در این آزمون به سوالات خارج از رفرنس، اشتباه و دوپهلو رسیدگی شفافی نگردیده است و وزارت بهداشت برخلاف سال‌های گذشته، مرجع طرح سوال و حتی از اعلام کلید نهایی سوالات خودداری نموده است.

لذا با توجه به اهمیت سرنوشت نخبگان و فرزندان این کشور که در شرایط بحرانی جنگ و تهدیدهای کشورهای متخاصم و کمبودها در بیمارستان‌ها حضور فعال داشته‌اند و در خط رهبری و حفظ کیان کشور خدمت نموده‌اند، حداقل خواسته، ورود و دستور پیگیری می‌باشد.

العدل اساس‌الملک

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 447 نفر

  • مطهر مطهری

  • رضا‌ ودود

  • کریم رحمانی چیانه

  • حمیدرضا حسنی

  • شعله جهان پناه

  • مریم نجف پور

  • محمدرسول شاه محمدی

  • مانا فرحناک

  • شهره جعفری

  • محمد فرهادی

  • مریم چراغعلی

  • هانیه غلامی

  • ساناز جدیدی

  • احمد پاکدل

  • بهناز تربت

  • ندا داوریاری

  • حميد رضا اب روشن

  • پریوش صمیمی

  • محمدتقی عزیزی

  • سونیا سادات

  • شکوفه حمیدزاده

  • زهرا جوریز

  • مطهره قادری

  • نازنین درویشی

  • میثم نظری

  • زهرا دهقانی

  • حمید رحیمی

  • Sahar Jahangiri

  • محسن احمدی

  • hamed omid

بحث و گفتگو

رضا زینالی : طبق قوانین ثبت احوال کشور تغییر نام های عربی به نام های فارسی غیر قانونی است. کارزاری آماده کردیم که این قوانین تغییر کنن لطفاً حمایت کنید ممنون https://www.karzar.net/238590
💬 پاسخ
پارسا ابراهیمی : #حمایت_از_مدرسین_حق‌التدریس کارزار،درخواست تعیین تکلیف شغلی مدرسین حق‌التدریس؛ مطالبه عاجل برای عدالت و توسعه علمی https://www.karzar.net/242921
💬 پاسخ
حسین مبین : https://www.karzar.net/249165 از همه هموطنان غیرتمند و دلسوزمان می خواهیم که با امضای این کارزار مهم ، زندگی صد ها هزار از خانواده های مظلومی را که از کمبود زیرساخت رفاهی و درمانی در سهر جدید هشتگرد (مهستان) رنج می برند را سامان ببخشیم و به رونق این شهر کمک کنیم 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🔥🔥🔥🔥🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


ثبت رسمی در دبیرخانه

این کارزار در دبیرخانه مجلس شورای اسلامی ثبت شد.

صدور نامه برای مسئولان

نامه گزارش این کارزار جهت پیگیری صادر شد.

تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.



این کارزارها را هم حمایت کنید: