⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست عدم اعزام حجاج به حج
◻️ خونخواهی رهبر شهید انقلاب
◻️ درخواست حمایت از مردم لبنان

درخواست محاکمه کسانی که صنعت هسته‌ای و منافع ملی کشور را متضرر ساختند

#محاکمه_عوامل_خسارت_هسته‌ای

درخواست محاکمه کسانی که صنعت هسته‌ای و منافع ملی کشور را متضرر ساختند

بسم الله الرحمن الرحیم

ریاست محترم قوه قضائیه
جناب حجت‌الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژه‌ای

سلام علیکم

احتراما به عرض می‌رسانیم: نمی‌شود ملتی تاوان دهد و تصمیم‌گیران در امان بمانند. به مردم گفته شد برجام بهترین توافق تاریخ است. به مردم گفته شد که امضای کری تضمین است. به مردم گفته شد تحریم‌ها تعلیق نمی‌شوند بلکه لغو می‌شوند. اما چه شد؟ در برابر لبخند دشمن، ۱۹ هزار سانتریفیوژ را به ۵ هزار کاهش دادند. بیش از ۱۰ هزار کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده کشور را از دست دادیم. قلب راکتور اراک را با بتن پر کردند. زیرساخت هسته‌ای ما را به واسطه این تصمیم‌ها از کار انداختند و در مقابل چه نصیب ملت شد؟ هیچ! تحریم‌ها نه تنها لغو نشد، بلکه بازگشت و تشدید شد.

مسئولانی که این قرارداد خسارت‌بار را به عنوان فتح الفتوح و سربلندی ملی تبلیغ کردند، امروز بی‌هیچ پاسخ‌گویی در حاشیه امن قدم می‌زنند. همان‌هایی که خود را امیرکبیر و سرباز نظام نامیدند، باید در برابر ملت پاسخ‌گو باشند. برخی رسانه‌ها تلاش می‌کنند آدرس غلط بدهند و جای متهم و قربانی را عوض کنند اما ملت ایران هوشیارند. مردم حقیقت را می‌دانند و خواستار اجرای عدالت‌اند.

جناب آقای محسنی اژه‌ای، ما امضاکنندگان این طومار صریح می‌گوییم: کسانی که با ساده‌انگاری یا با خیانت، صنعت هسته‌ای و منافع ملی ما را متضرر ساختند و دشمن را امیدوار کردند، باید طبق قانون محاکمه شوند.

نمی‌شود ملتی تاوان دهد و تصمیم‌گیران در امان بمانند.

ما از شما می‌خواهیم صدای عدالت‌خواهان باشید. مردم این سرزمین خون دادند تا عدالت برپا شود، عدالت‌خواهی آرزوی مردم است و قوه قضائیه باید پرچم‌دار این مهم باشد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 2223 نفر

  • رمضانعلی نریمانی

  • مهدی اسدی

  • سید مرتضی موسویان زاده

  • سید محمود مدینه

  • بختیار مالکی شهرکی

  • مجید صادقی

  • ناهید صادقی

  • وحید دهخدا

  • علیرضا براتی

  • رقیه فاطمی

  • ایمان رحمانی

  • فاطمه اسحاقی

  • زهرا سادات فاطمی

  • مهری گارماسه دستجردی

  • مهدی فاطمی

  • مهدی اسماعیلی

  • علی عظیمی

  • رضا قربانی پور

  • محسن ولی پور

  • حمید شریعتی

  • جعفر موتورچی

  • مینا دادخواه

  • محسن نوبخت

  • فاطمه مستاجران

  • عارفه حفیظی

  • REZA SOLEIMANY

  • پرویندخت عطایی

  • حسن جهانفر

  • مطهره جهان فر

  • محمدرضا عمیدزاده

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات