⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ اعتراض به افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارمندان در سال ۱۴۰۵
◻️ درخواست اتصال مجدد اینترنت برای همه مردم
◻️ درخواست معافیت از طرح پزشکان وظیفه خدمت کرده در جنگ

درخواست تجمیع سوابق بیمهٔ شرکتی کارکنان بانک کشاورزی

#تجمیع_سوابق_بانکی‌ها

درخواست تجمیع سوابق بیمهٔ شرکتی کارکنان بانک کشاورزی

بسمه تعالی

نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و درود فراوان

احتراماً اینجانبان جمعی از پرسنل بانک کشاورزی استان فارس و سایر استان‌ها، به لطف خداوند، از سال ۱۳۸۰ تاکنون توفیق خدمت‌رسانی به میهن اسلامی را داریم و از بدو ورود، در امور اداری، دفتری و بیمه‌ای بانک کشاورزی صادقانه مشغول خدمت هستیم. هم‌اکنون هرکدام بین ۲۰ الی ۲۳ سال و بیشتر سابقه خدمت و بیمه‌پردازی با سنین ۳۸ الی ۴۵ سال را داریم و اغلب دارای فرزندانی هستیم که مسئولیت پرورش فرزند سالم و صالح جهت تحویل به میهن اسلامی و سربازی وطن را بر عهده داریم. لازم به ذکر است در بدو ورود هیچ‌کدام آگاهی از چگونگی شرکتی که بانک ما را در آن مشغول و بیمه نمود و از نحوه عملکرد و کار و بازنشستگی صندوق نداشتیم. لذا مظلومانه به خاطر شرایط زندگی و خانوادگی، با مدارک کارشناسی و ارشد مشغول به خدمت بوده‌ایم. در حالی که بانک دارای شرکت مهر ۷۸ که منتسب به خودش بود و نیروهای آن سریعاً و بدون مانع در اوایل خدمت، رسمی خود بانک شدند، ما بی‌اطلاع بودیم.

اکنون بر اساس قوانین جدید تصویب‌شده مجلس محترم شورای اسلامی، از جهت تجمیع سوابق نیروهای شرکتی و بخش خصوصی و محاسبه آن در بازنشستگی، و همچنین قوانین جدید سال ۱۴۰۴ طرح جوانی جمعیت و بازنشستگی، علی‌الخصوص برای بانوان با سن ۲۰ سال تعیین و تصویب گردیده است. ما عاجزانه نیازمند و محق برخورداری از این تدبیر خداپسندانه، واجب و محبت مجلس و نمایندگان و دولت می‌باشیم.

لذا بانک محترم و صندوق بازنشستگی بانک‌ها هیچ‌کدام زیر بار این قوانین نرفته و همچنان درخواست‌های ارسالی جهت تجمیع و احتساب سوابق تأمین اجتماعی با خدمات درمانی را رد کرده‌اند و اذعان می‌دارند شما باید ۲۰ سال تمام به‌صورت رسمی کار کنید و بعد از پایان این مدت، ۱۰ سال شرکتی را با پرداخت جریمه و سوابق به صندوق رفاه می‌توانید با ۳۰ سال بازنشسته شوید، چرا که قانون تصویبی می‌بایست به ارگان‌ها اعم از بانک و صندوق ابلاغ گردد تا اجرا شود. حتی در صورت شکایت به دیوان عدالت اداری نیز به هدف خود نمی‌رسید و به‌هیچ‌وجه شامل حال شما نمی‌گردد. با توجه به اینکه ما هم ایرانی و هموطن و مشمول قوانین هستیم و با توجه به نیاز مبرم به استفاده از این قوانین و بهره‌مندی از حق مسلم خود، مورد ظلم روشن و واضح قرار گرفته‌ایم و ۲۰ سال و بیشتر با مدارک تحصیلی بالا، ضمن دریافت کمترین حقوق در این بازه زمانی و در پایین‌ترین رده و پست‌های سازمانی، خالصانه مشغول خدمت می‌باشیم. سوابق شرکتی در بخش خصوصی در محل بانک و امور اداری و دفتری بانک به صورت تمام‌وقت و ادامه تبدیل وضعیت در خود بانک و ماسبق بیمه، مرتبط با شغل فعلی می‌باشد.

درخواست مشخص ما بر اساس قانون نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای اشخاص است و هدف اضافه نمودن سابقه بیمه می‌باشد. عاجزانه از محضر گرانقدر شما تقاضامندیم در خصوص بررسی لازم و ابلاغ این قانون به بانک‌ها، خصوصاً بانک کشاورزی، و لغو قانون‌های قبلی که ناقض قانون جدید تجمیع سوابق می‌باشد، مانند قانون مصوب سال ۱۳۷۲ که دستاویزی برای بانک و صندوق بازنشستگی جهت عدم پذیرش قانون تجمیع سوابق است، اقدام فرمایید.

خلاصه درخواست‌ها:

۱- ملغی کردن قانون مصوب اردیبهشت ۱۳۷۲ مبنی بر داشتن ۲۰ سال سابقه بیمه رسمی که مانع اجرای قانون جدید تجمیع سوابق بیمه‌ای در صندوق‌های مختلف می‌شود و برخورداری از تجمیع سوابق بیمه تأمین اجتماعی و خدمات درمانی.

۲- تجمیع سابقه بیمه شرکتی و بیمه خدمات درمانی.

۳- احتساب طرح قانون جوانی جمعیت برای مشمولین و تجمیع سوابق آنان.

۴- ملزم کردن بانک‌ها به اجرای قانون تجمیع سوابق بیمه‌ای و قانون جوانی جمعیت و رفع موانع اجرای این قوانین و در نظر گرفتن ضمانت اجرایی برای اجرای آن و برخورداری کارکنان از مزایای آن.

۵- اجرای قانون مستمری جمع در بانک جهت استفاده مشمولین برای برخورداری از مزایای آن.

با سپاس و دعای فراوان

و من الله توفیق

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 224 نفر

  • اسماعیل حسینی فارس

  • داود ابراهیمی کمال همدان

  • محمدجواد بزرگمهری رشت

  • مریم پردل مشهد

  • الهام عظیمی کرمان

  • مهدی صفاریان فردوس

  • سمیه ارشادی مقدم اردبیل

  • نازلی شمس تبربز

  • محموداسمعیلی طارمسری رشت

  • الیار سنگرابی بستان اباد

  • حنان اهل یرف اهواز

  • سمیه دلجویی شیراز

  • محسن محمدی تقی آبادی صفاشهر

  • ابوالفضل تقوی حاجی آباد زیرکوه قاین

  • نصرت اله یاحقی تنکابن

  • پروانه نامداری کرم اله

  • محمود احمدی اراک

  • مهدی ملکی زاده مشهد

  • وحید قربانی اردبیل

  • عباس حاجی زاده فردوس

  • فاضله ذاکر تبریز

  • فریبا شهابی

  • سمیرا افشاری نژاد اصفهان

  • مهناز جذابی نی ریز

  • محسن یزدان پناه ایلام

  • لیلا معلمیان شیراز

  • راضیه ظل انوار شیراز

  • لیلی فکور اهر

  • محمدعلی قاضی رشت

  • اسماعیل روشن گراش

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما جدید! نمایش بارکد QR Code جدید! کپی کردن لینک این کارزار کپی کردن هشتگ این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات