⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست رفع محدودیت فضای مجازی برای بازتاب جهانی بدرقه آقای شهید ایران
◻️ درخواست افزایش مجدد حقوق کارمندان دولت
◻️ درخواست امضای توافقنامه فقط با تحقق کامل ۱۰ شرط رهبری

درخواست رفع پلمب مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی بوشهر

#رفع_پلمپ_مجتمع_فرهنگی_هنری_بندر_بوشهر

درخواست رفع پلمب مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی بوشهر

جناب آقای محسنی اژه‌ای
ریاست محترم قوه قضائیه
جناب آقای اسماعیلی
وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی
نماینده محترم مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری 
نماینده محترم ولی فقیه در استان بوشهر
 استاندار محترم بوشهر
 نمایندگان محترم مردم استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم
با احترام به استحضار می‌رساند ما امضاکنندگان زیر، جمعی از اهالی فرهنگ و هنر بندر بوشهر سال‌های متمادی در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی این دیار فعالیت داشته و میراث غنی فرهنگ و هنر این استان دیرساله را در کنار مردم هنردوست و فرهیخته‌اش پاس داشته‌ایم.
متأسفانه چند سالی است که هر از گاهی عده‌ای با اسناد مالکیت و انواع رأی از دادگاه به همراه مأمور وارد مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی در بندر بوشهر شده و ادعای مالکیت را مطرح می‌نمایند که با میانجی‌گری مسئولین وقت استان از جمله استاندار، مدیرکل ارشاد اسلامی و مسئولین قضایی استان برای مدتی ختم به خیر می‌شود.
اما این بار در تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۸ مجتمع فرهنگی را با حضور مأمور نیروی انتظامی صورت‌جلسه و هنرمندان را از این مکان فرهنگی و هنری با پرخاشگری و توهین بیرون می‌کنند. پرواضح است پرداختن به جزئیات این اعتراض و بررسی پرونده مدعی مالکیت در این مجال نمی‌گنجد، اما چالش‌ها و طرح چنین ابهامات بزرگی در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی و در زمانی که هنرمندان در حال آماده شدن برای برگزاری جشن انقلاب اسلامی هستند به چه معناست؟
هم‌اکنون دختر خانم‌ها در هنرستان هنرهای زیبای فاطمیه واقع در مجتمع فرهنگی در حال برگزاری امتحانات خود هستند که با این چالش رو‌به‌رو شده‌‌اند. توقع می‌رود مسئولین ذی‌ربط با جدیت و درایت لازم پیگیری و نتیجه مطلوب و به‌حق  هنرمندان و هنرجویان هنرستان را اعلام و اعمال نمایند تا به طور قطع اقدامی نتیجه‌‌بخش را شاهد باشیم. لازم به ذکر است عدم پیگیری این مهم موجب سلب انگیزه فعالیت هنری هدفمند، کاهش اعتماد مردم که خواهان جامعه‌ای پویا، شاد و پرامید هستند را به دنبال خواهد داشت. به یقین این شکواییه قصد محکوم کردن شخص یا گروهی را ندارد و فقط خواهان رفع موانع چندین‌ساله است. 

با احترام

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 477 نفر

  • غلامحسین کروبی

  • عبدالرحمن برزگر

  • شیلا عندلیبی

  • جمیل رزمی

  • عبدالرحمن صبحانی خواه

  • فاطمه سرخوش

  • محمود باقري

  • جواد جدی

  • لیلا دمان

  • علی برزگر

  • حمید علیزاده

  • مسلم یوسفی

  • احمد بهروزیان فرد

  • محمدعلی بختیاری

  • علیرضا دباغ

  • علیرضا صداقت

  • منصور مرشدی

  • ابراهیم تمهید

  • عباس عالیزاده

  • داریوش خزان

  • ابراهیم قهوه چی

  • علیرضا جشمتی

  • مصطفی فیروزی

  • هدا صابری

  • پدرام درخشان

  • گوهر منعمی

  • محمددریس براک

  • آترین فرهادی

  • پروانه سازگار

  • علی احمدی

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات