⚠️ زمان این کارزار به پایان رسیده است. می‌توانید کارزارهای زیر را حمایت و امضا کنید:

◻️ درخواست واریز منابع آزادسازی شده به حساب سرپرست‌های خانوار (یک میلیارد تومان) برای نجات دین، مردم و کشور و ناتوان کردن دشمن
◻️ درخواست افزایش مجدد حقوق کارمندان دولت
◻️ اعتراض به عدم کاهش‌ قیمت کالاها درحالی‌که قیمت دلار ریزش کرده

اعتراض به افزایش غیرمنطقی عوارض آزادراه تهران–پردیس

#عوارض_پردیس

اعتراض به افزایش غیرمنطقی عوارض آزادراه تهران–پردیس

وزیر محترم راه و شهرسازی

استاندار محترم تهران

با سلام

ما امضاکنندگان این کارزار، اعتراض صریح و جدی خود را نسبت به افزایش ناگهانی و غیرمنطقی عوارض آزادراه تهران–پردیس از ۱۰ هزار تومان به ۱۴ هزار تومان اعلام می‌کنیم.

این آزادراه مسیر تفریحی یا استفاده مقطعی نیست؛ بلکه شریان حیاتی رفت‌وآمد روزانه صدها هزار نفر از ساکنان شهر پردیس و شهرهای اطراف است که برای کار، تحصیل، درمان و امور ضروری مجبورند هر روز این مسیر را طی کنند. افزایش ۴۰ درصدی عوارض، بدون ارائه هیچ‌گونه خدمات جدید یا بهبود محسوس در کیفیت مسیر، مصداق فشار مستقیم اقتصادی بر مردم است.

پرسش روشن ما این است:

چرا باید ساکن پردیس که ماهانه ده‌ها بار از این مسیر استفاده می‌کند، دقیقاً همان عوارضی را بپردازد که مسافری می‌پردازد که شاید سالی یک یا دو بار از این آزادراه عبور می‌کند؟ این شیوه محاسبه، نه عادلانه است و نه قابل قبول.

ما به‌طور شفاف و قاطع مطالبه می‌کنیم:

  • افزایش اخیر عوارض لغو یا متوقف شود.
  • برای ساکنان دائمی شهر پردیس، تعرفه ویژه، کارت تردد ماهانه یا تخفیف مؤثر و واقعی در نظر گرفته شود.
  • هرگونه تغییر نرخ عوارض، تنها پس از اطلاع‌رسانی شفاف، اقناع افکار عمومی و لحاظ شرایط اقتصادی مردم انجام شود.

بی‌توجهی به این مطالبه، به معنای نادیده گرفتن حقوق شهروندانی است که ناخواسته وابسته به این مسیر هستند. انتظار می‌رود مسئولان مربوطه هرچه سریع‌تر پاسخگو بوده و تصمیمی عادلانه اتخاذ کنند.

این یک درخواست نیست؛ مطالبه‌ی به‌حق ساکنان پردیس است.

زمان این کارزار به پایان رسیده است.

جهت اطلاع از نتیجه این کارزار و خبرهای مربوط به آن به کانال تلگرام یا صفحه اینستاگرام کارزار مراجعه نمایید.

امضاکنندگان: 5554 نفر

  • مجید حاجی سلطانی

  • جواد دوست محمدیان

  • علیرضا بزرگی

  • حسن ایران نژاد

  • طاهره اعتضادی

  • تی تی

  • محمدرضا بزرگی

  • مریم احمدی

  • فرحناز اعتضادی

  • محمد فرجی

  • احمد بزرگیان

  • امیرحسین افشاری

  • سید امید موسوی

  • محمدامین طالبی

  • محمد باقر بیانلو

  • عاطفه رجبی

  • مرضیه خسروی

  • فرشید رایت

  • محمدرضا معروفی

  • علی مظفری

  • ایران منش

  • زهره بختیاری

  • محسن ابراهیمی

  • نغمه الیاسی فرد

  • عمید رحمانی

  • علیرضا سیف الهی

  • مهدی یوسفی

  • افرا طهماسبی

  • صمد خداکریمی

  • حمید باصفا

بحث و گفتگو

در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...
در حال بارگذاری...


این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




کارزارهای داغ
گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات