درخواست تجدیدنظر در تفکیک جنسیتی دانش‌آموزان و کادر مدارس دولتی و نمونه دولتی

#عدالت_در_یادگیری_علم

درخواست تجدیدنظر در تفکیک جنسیتی دانش‌آموزان و کادر مدارس دولتی و نمونه دولتی

مقام عالی وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران

 

با سلام و احترام؛

آموزش و پرورش، موتور محرکه پیشرفت و توسعه پایدار هر جامعه‌ای است. باور داریم که برای دستیابی به افق‌های روشن در علم، فرهنگ و اجتماع، نیازمند ایجاد محیط‌های آموزشی فراگیر و عادلانه هستیم که در آن، تمامی استعدادها شکوفا شوند و کلیشه‌های جنسیتی مانع رشد و تعالی نگردد.

سیاست‌های تفکیک جنسیتی کنونی در مدارس دولتی و نمونه دولتی، هم در سطح دانش‌آموزان و هم در سطح کادر آموزشی، چالش‌هایی را برای تحقق عدالت آموزشی و اجتماعی به وجود آورده است. این تفکیک‌ها، علاوه بر ایجاد هزینه‌های مضاعف و دشواری در مدیریت منابع، از ارائه الگویی صحیح از همزیستی مسالمت‌آمیز و حرفه‌ای میان زن و مرد به نسل جوان باز می‌دارد. درک نادرست از برخی مفاهیم دینی و اجتماعی، گاه به شکل‌گیری تعصباتی منجر شده که مانع پیشرفت و توسعه متوازن جامعه می‌گردد.

ما معتقدیم که تعصبات مانع پیشرفت جامعه می‌شوند، اما این مهم، کاملاً با ملاحظه هم، شئونات دینی را رعایت می‌کند. بر این باوریم که می‌توان با اتخاذ رویکردهایی نوآورانه و مبتنی بر فهم عمیق‌تر از آموزه‌های دینی و نیازهای جامعه مدرن، محیط‌های آموزشی را به مکانی امن، پویا و برابر برای رشد همه دانش‌آموزان و شکوفایی همه استعدادها تبدیل نمود.

لذا، از مقام عالی وزارت آموزش و پرورش، با تأکید بر اجرای این سیاست‌ها در مدارس دولتی و نمونه دولتی، مصرانه تقاضا داریم دستور فرمایید تا:

۱. سیاست‌های تفکیک جنسیتی دانش‌آموزان بازنگری شود: تمهیدات لازم برای مختلط‌سازی کلاس‌های درس و فعالیت‌های آموزشی-تربیتی در مدارس دولتی و نمونه دولتی، با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و تربیتی و با هدف ایجاد فضایی برابر و پویا برای یادگیری و تعامل اجتماعی دانش‌آموزان، اتخاذ گردد.

۲. اصل شایسته‌سالاری در به‌کارگیری کادر آموزشی ملاک قرار گیرد: سیاست‌های تفکیک جنسیتی در به‌کارگیری معلمان و کادر آموزشی لغو شده و حقوق برابر و فرصت‌های شغلی یکسان برای تمامی شایستگان، اعم از زن و مرد، فراهم شود. این امر، ضمن بهره‌گیری از بهترین متخصصان، الگویی صحیح از مشارکت حرفه‌ای و برابر را به دانش‌آموزان ارائه خواهد داد.

اجرای این مطالبه، گامی سترگ در جهت ایجاد جامعه‌ای پیشرو و پویا از طریق هم‌افزایی تمامی ظرفیت‌های انسانی، تقویت فرهنگ برابری، احترام متقابل و درک صحیح دانش‌آموزان و مشارکت در میان نسل جوان (کودکان،نوجوانان و جوانان)، شکستن موانع فرهنگی و تعصبات زیان‌بار که سد راه پیشرفت جامعه محسوب می‌شوند، و ارائه الگویی عملی از رعایت شئونات دینی در عین تحقق برابری و پیشرفت خواهد بود.

این اقدامات، با اولویت‌بخشی به مدارس دولتی و نمونه دولتی، مسیری روشن به سوی دستیابی به اهداف متعالی آموزش و پرورش و ساختن آینده‌ای درخشان برای کشور عزیزمان ایران خواهد گشود.

با سپاس فراوان

58%
42 درصد باقی مانده تا انتشار در فهرست کارزارها
[اطلاعات بیشتر]

امضاکنندگان: 29 نفر

  • محمد صادق احمدی نفته فرهنگی

  • شهران امیدپور معلم

  • Amirali Ahmadi بی کار

  • امیرحسن حسینی دانشجو

  • ناهید امینی معلم

  • کبری رضایی

  • محمد قدوسی دانشجو

  • امیر محمدی

  • شهناز شهریاری راد کشاورزی

  • ابوالفضل ادیبی محصل

  • شهره خانم

  • الیاد گمیچی گرافیک کار

  • سبحان ترکاشوند دانش اموز

  • سمانه محمودی دانش آموز

  • متین امامی برق

  • هانیه زارعی دانش آموز

  • یاس خوزستانی بیکار

  • ایران پوربختیار

  • سامره علی سانتی دانش آموز کلاس 12

  • عسل دباغچیان دانشجو

  • میثم امینی اصفهان خمینی شهر تهران اهواز

  • سلاله رشیدی دانش آموز

  • سید مهیار مهدیان دانش آموز

  • آرمیتا نورالهی دیبا گرافیک

  • مریم بهاری دلیوند بازنشسته

  • توحید بگلری

  • علی گودرزی راننده

  • مهدی بهمرام فرهنگی

  • مرسده مرزبان مستمری بگیر

بحث و گفتگو

علی شیری : https://www.karzar.net/296822 سلام عزیزان لطفا از این کارزار حمایت کنید، اینترنت به صرفه حق همه است
💬 پاسخ
ناهید امینی : آقا، آقای آموزش و پرورش، چه فرقی داره؟ حتی دبیرستان، دختر و پسر مختلط باشه... چی میشه؟ چیزی میشه؟ خوب اگه بخاید تعصبی باشید منطقی نداشته باشید، خوب معلومه این میشه تفاوت طبقاتی توی آموزش ، معلم زن برای دختر ها ، معلم مرد برای پسر ها... اونم مدرسه ها درب و داغون ، هی دخترونه ، پسرونه بزنید... اگه همه رو مختلط میکردید، حداقل امکانات بیشتر میشد به نسبت... این ، الگوی مدارس اروپایی ، حتی مدارس آسیا، فکر کنم فقط ما ایرانی ها و افغانی ها و تعداد محدودی در جهان هستیم که مدارسو اونم تو سطح دولتی تفکیک میکنید😂 درخواست همه یچیزه، مختلط سازی همه مدارس دولتی...
💬 پاسخ
محمد صادق احمدی نفته : الگو بسیاری از سیستم های موفق آموزشی در بسیاری از کشور های جهان اینگونه بوده است
💬 پاسخ

اخبار مرتبط با این کارزار



اگر شما خبر تازه‌ای دارید لطفا لینک خبر رسمی آن را از طریق کلید فوق ثبت نمایید.


تأیید کارزار جهت انتشار

این کارزار در چهارچوب قوانین پلتفرم کارزار تأیید و منتشر شد.





این کارزارها را هم حمایت کنید:




مجله کارزار:




گزارش خطا پاسخ به کارزار درخواست حذف کارزار ایجاد کارزار جدید رایگان!
دانلود استوری اختصاصی شما رایگان! نمایش بارکد QR Code رایگان! کپی کردن لینک این کارزار کارزار را در اینستاگرام دنبال کنید! نمایش ویژه کارزار جدید! انتشار رپرتاژ آگهی جدید! تبلیغ در شبکه کارزار جدید!
نمایش بارکد QR Code
پاسخ به کارزار
🔸 اگر به عنوان یک شهروند تمایل به پاسخ به این کارزار دارید، می‌توانید از بخش «نظرات» در همین صفحه برای ثبت پاسخ خود استفاده کنید.
🔸 اگر فکر می‌کنید پاسخ شما مورد تأیید افراد بسیاری خواهد بود، می‌توانید آن را در قالب یک کارزار مجزا منتشر کنید و برایش امضا جمع کنید. برای ایجاد کارزار جدید اینجا کلیک کنید.
🔸 اگر نماینده سازمان یا فرد مورد اشاره در این کارزار هستید، پاسخ رسمی خود را می‌توانید برای ما به نشانی karzar.net@gmail.com ارسال کنید.
گزارش خطا در صورتی که مشکلی در کار با سیستم پیدا کردید یا محتوای نامناسبی در آن دیدید به ما گزارش دهید:
یادآوری: شما می‌توانید امضاهای خود را از طریق پنل کاربری حذف کنید.
شمارهرا وارد کنید:
کپی شد:
دسترسی شما به اینترنت قطع شده. اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
راهنما:
اعلانات